Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-08-18, 14:56
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
για τον νικηφορο λεω που περσι καλοκαιρι ειχε μια μικρη διαροη και εβαλε μερικες φορες σκετο νερο !!!

φυσικα εβαλε μυαλο γρηγορα !!

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-18, 19:03
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
για να μην πω για μερικους μερικους , ονοματα δεν λεμε που βαζανε και νερο μεσα στο ψυγειο !!!!
καλησπέρα, εμενα ΛΕΣ??????

Παράθεση:
για τον νικηφορο λεω που περσι καλοκαιρι ειχε μια μικρη διαροη και εβαλε μερικες φορες σκετο νερο !!!

φυσικα εβαλε μυαλο γρηγορα !!
Οχι οχι κανεις λάθος !!! ΔΕΝ εβαλα νερο να μεινει τωρα, ΠΟΤΕ απο την αλλαγη του ψυγειου τον Σεπτεμβρη του 2017! ειχα βαλει οταν τρυπησε το πρωτο μου ψυγειο αυτο που ειχε δλδ η corolla οταν την αγορασα πανω μεχρι να δω τι να κανω δεν εμεινε πολυ καιρο ετσι ομως, αλλα προφανως μερικες μερες αρκουν!
αλλα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω τα λαθος αντιψυκτικα την εκαναν την ζημια.
Γιατι ηταν 16/7/2011 που αλλαξα το ψυγειο το 1ο, τοτε εκεινη την περιοδο μονο μπηκε νερο, το 2015 που αλλαξα αντλια νερου ηταν μια χαρα!
Νερο ξαναμπηκε μονο σε δοκιμες καθαρισμου και βγηκε την ιδια στιγμη! για αυτα που εχουμε πει οτι συνδεουμε τα κυκλωματα το καθενα χωριστα με λαστιχα ενωμενα καλα και ανοιγουμε βρυση ωστε να δωσει με πιεση. Οπως εχω κανει στο παλιο ψυγειο, μοτερ και καλοριφερ.
και αυριο εχω να δοκιμασω σωμα πεταλουδας και τουρμπινα ξεχωριστα το καθενα.
Ομως το νερο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι για καθαρισμο και δεν μενει μεσα ουτε μιση ωρα.

Εχω αλλαξει παρα πολλες φορες παραφλου για να καθαρισει το κυκλωμα απο σκουριες, λαθος παραφλου κτλ.
Και εχω περασει και 3 φορες καθαριστικα που οπως ειπαμε αυτα ομως μπορει να βουλωσουν τα αλλα γιατι φευγουν οτι χοντραδια υπαρχουν.

Τελικα δεν δουλευω αυριο οποτε θα ασχοληθω, ελπιζω να βρω κατι να τελειωνει το θεμα. Θα ενημερωσω...

Μερικες φωτος τωρα, οι αποστατες καπο που λεγαμε για γρηγοροτερη απαγωγη θερμοτητας που οντως κανουν πολυ καλη δουλεια, δεν το περιμενα!!!
και το νεο ιντερκουλερ σε σχεση με το παλιο βλεπουμε ποσο περισσοτερο εχει καλυψει το συμπυκνωτη A/C ) που μεσω αυτου περναει ο αερας στο ψυγειο νερου.
Οπως ειπα σε αλλο ποστ μετα την αλλαγη ψυγειου και αντλιας νομιζα οτι εφτιαξε το προβλημα και ετσι αλλαξα το ιντερκουλερ, και μετα εγινε χειροτερο απο πριν!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180429_124211.jpg
Εμφανίσεις:  43
Μέγεθος:  113,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  FHD001d9.JPG
Εμφανίσεις:  41
Μέγεθος:  160,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180812_092603.jpg
Εμφανίσεις:  39
Μέγεθος:  71,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180812_092450.jpg
Εμφανίσεις:  39
Μέγεθος:  92,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180812_092016.jpg
Εμφανίσεις:  37
Μέγεθος:  61,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180822_120143.jpg
Εμφανίσεις:  14
Μέγεθος:  83,6 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 31-08-18 στις 19:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-18, 12:53
Fanis Offline:
Administrator

Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
σιγουρα για καθαρισμοσ το εβαλες αλλά πρεπει να σε πειραζουμε και λιγο !!!φετος στην δυναμομετρηση θα ερθεις οπωσδηποτε να δουμε ποσα αλλογατα σου εμειναν .. θα φερω και το glanza μου να δουμε τι ψαρια πιανει ..

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Α
Παλιά 02-09-18, 04:52
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Α

Επρεπε να το πας στην αντιπροσωπεια το αυτοκινητο, να σου βαλουν γνησια φλατζα, καθως επισης να την αλλαξουν εμπειροι ανθρωποι, που εχουν ξαναδουλεψει σε παρομοιες μηχανες απειρες φορες. Καθως επισης να σου βαλουν και το γνησιο κοκκινο αντιψυκτικο της Toyota. Τωρα, με οοολες αυτες τις πατεντες, τους πειραματισμους, τα ψυκτικα του ηλιακου κτλ περιμενεις να βρεθει το προβλημα? Ουτε ο αινσταιν δε βρισκει το προβλημα, πιαστο αυγο και κουρευτο.
Απάντηση με παράθεση
νερα
Παλιά 02-09-18, 13:03
Fanis Offline:
Administrator

νερα

να εισαι σιγουρος οτι στην αντιπροσωπεια δεν θα γινοταν τοσο καλη δουλεια οσο σε παρα πολλους μαστορες στη εξω αγορα ...επισης η διαφορα τιμης θα ηταν σαν να αγοραζες ενα καινουργιο αμαξι ..

στο δικο μου starlet ep91 glanza που εκαν περσι την ιδια δουλεια ,και εγινε πληρη ανακατασκευη , τουρμπινα πεταλουδες σωληνες πλεξουδα φλαντζα καπακι στροφαλος πιστονια μπιελες ψυγεια κτλ σε υλικα εδωσα πανω απο 2000ε , χωρις να υπολογιζω εργασιες κτλ , αλλά εφτιαξα κατι που δεν θα παρω ποτε τα χρηματα μου αν το πουλησω , που δεν θελω ...
Συνημμένα Thumbnails

Όνομα:  IMG_20180823_200738.jpg
Εμφανίσεις:  10
Μέγεθος:  273,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180823_200759.jpg
Εμφανίσεις:  12
Μέγεθος:  245,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180823_200855.jpg
Μέγεθος:  281,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180823_200918.jpg
Μέγεθος:  276,2 KB  

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-18, 16:45
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
σιγουρα για καθαρισμοσ το εβαλες αλλά πρεπει να σε πειραζουμε και λιγο !!!φετος στην δυναμομετρηση θα ερθεις οπωσδηποτε να δουμε ποσα αλλογατα σου εμειναν .. θα φερω και το glanza μου να δουμε τι ψαρια πιανει ..
θα φτιαξεις την φλαντζα και θα μου βαλεις και ενα συμπλεκτη για 200 αλογα και τοτε θα ερθω!!!
τωρα που εχω και νεο ιντερκουλερ στο σωστο μεγεθος με σωληνες αλουμινιου....μονο μην χανει η πολλαπλη εξαγωγη γιατι ο PPM μας γειωσε κανονικα....

Σε λιγο τα νεωτερα....και με φωτος!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Επρεπε να το πας στην αντιπροσωπεια το αυτοκινητο, να σου βαλουν γνησια φλατζα, καθως επισης να την αλλαξουν εμπειροι ανθρωποι, που εχουν ξαναδουλεψει σε παρομοιες μηχανες απειρες φορες. Καθως επισης να σου βαλουν και το γνησιο κοκκινο αντιψυκτικο της Toyota. Τωρα, με οοολες αυτες τις πατεντες, τους πειραματισμους, τα ψυκτικα του ηλιακου κτλ περιμενεις να βρεθει το προβλημα? Ουτε ο αινσταιν δε βρισκει το προβλημα, πιαστο αυγο και κουρευτο.
καλα μας δουλευεις εσυ?? αντιπροσωπεια??? ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!! θα επαιρνα αλλη E11 ετοιμη με 4EFTE πανω και εξτρα με τοσα που θα ζητουσαν! με 3000 κατι εχω βρει....
Ασε που θυμαμαι το αλλο με το σασμαν και γελαω μεχρι το 2019!!!!!!

θα το πω αν και ασχετο αλλα για να τονισω για τους ΓΑΜΗΣΤΕΡΟΥΣ μαστορες των αντιπροσωπειων!!!
μου εκανε το σασμαν στην οπιστεν σαν να γδερνεται κατι.
Επειδη δεν μπορουσε τοτε ο φιλος μηχανικος πηγα και στην Toyota.
Αφου το παει βολτα μου λεει οτι πατιναρει και λιγο, το ηξερα του λεω.
Για τον θορυβο του λεω πες μου, μου λεει πωπω ρε φιλε εχει σπασει το διαφορικο!!!!!
εφυγαν τα κομματια και εχουν παει στο πλαι και χτυπανε τα γραναζια!!!!
και μιλαμε για μαστορα καποιας ηλικιας οχι πιτσιρικά.
Μου βγαζουν ενα κοστος κοντα στα 1500+ 1800 νομιζω, μιλαμε για επισκευη διαφορικου με εργασια και σετ συμπλεκτη με εργασια ΧΩΡΙΣ δλδ ανταλλακτικα αλλα που θα ηθελε!!!
Τελικα πετυχα τον φιλο μηχανικο και το βρηκε....μου ζητησε 50 ευρω και απο την χαρα μου τον εδωσα 70....
Ειχε φυγει μια ασφαλεια απο το γραναζι και ενα δοντακι χρονισμου εγδερνε το καπακι, και μαλιστα ανοιγεις το καπακι απο το πλαι ΔΕΝ θελει κατεβασμα!
κατι που του ειπα του ΜΑΣΤΟΡΑ απο την αρχη και λεει αλλου ειναι το προβλημα.
ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΓΩ τετοιους μαστορες? ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.....
καλυτερα να τα κανω μονος μου!!!

οριστε και φωτος αν θελει κανεις να δει τι ηταν http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=23800&page=2
τσακαλια τα μαστορια στην Τουοτα!!!
και του ειπα ρε μαστορα τι ειναι αυτα που λες και ειχε σπασει το διαφορικο και ετρεχα στον Διονυσο και τουρμπιζα στις στροφες?
ΕΛΕΟΣ!

Επισης φιλος που εφτιαξε σασμαν στην Τογιοτα σε 2 χρονια το ιδιο προβλημα και του εκαναν τον κινεζο, τελικα πηρε αλλο μεταχ, κατι που ειχα προτεινει απο την αρχη εγω!!! ακομα κλαιει τα 850+ ευρω....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-09-18 στις 18:15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-18, 20:42
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε συμφωνώ μαζί σου.
Στην αντιπροσωπεία περνάμε μονο απέξω
Υπάρχουν έξω μαστορια που τα μπαλάκια τους φτάνουν μέχρι το πάτωμα.
Εκτός αυτού και καινούργιο αμάξι να πάρεις και να κάνεις τα σέρβις έξω η εγγύηση ισχύει κανονικά βάση ευρωπαϊκής οδηγίας για όσους δεν το ξέρουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-18, 21:45
NikiforosGT Offline:
Moderator

ναι ετσι ακριβως ειναι!
τα εχω παρει στο κρανιο με αυτο το θεμα! απο τοτε που αρχισαν οι ζεστες και εμφανιστηκε δεν θυμαμαι απο ποτε Απριλιο ή Μαιο μου εχει σπασει τα νευρα, καθε μερα πρεπει να σκεφτομαι αυτο το προβλημα! λες και δεν εχω αλλα!!!
οταν αλλαχτηκε η φλαντζα ηταν Ιανουαριος και ειχε κρυο και ετσι δεν ειχε προβλημα + οτι δεν ειχα οργανο να βλεπω θερμοκρασιες οποτε δεν το καταλαβαινα!

Να πω τι εκανα λοιπον.

1. Εβγαλα την μπεκιερα, την καθαρισα οσο μπορουσα και τα μπεκ και εβαλα νεα λαστιχα 3 σε καθε μπεκ. Ηταν διαλυμενα ολα!!!
2. Εβγαλα την πεταλουδα και αλλαχτηκαν σωληνακια παραφλου δυστυχως η Toyota ηθελε ενα μηνα να τα φερει οποτε μπηκε του εμποριου 6mm.
3. Kαθαρισμα σωματος πεταλουδας με σπρευ injection-καρμπυρατερ καθαριστικο, ανοιξα και το κατω μερος να δω για βουλωματα , το σωληνακι επιστροφης ειχε πολυ τοιχωμα σκουριας και εβαλα και την αντλια νερου 12V να περασω νερο να δω αν περναει ευκολα. Καθαρισμα και εσωτερικα εννοειτε.
Παντως δεν ηταν βουλωμενη.
4. Περασα νερο κυκλωμα τουρμπινας παραφλου με την αντλια ολα καλα μπαινοβγαινε σφαιρα, σωληνακια οκ καθαρα ολα.
5. Αλλαχτηκε ενα κολαρο του καλοριφερ που παει πισω απο θερμοστατη, επισης πολυ χαλια το τοιχωμα του ολο σκουρια ειχε κολλησει.
6. Μπηκε νεο παραφλου αν και ηταν πολυ καθαρο αυτο που ειχα γιατι ειχε και λιγα χλμ.
7. Νεο φιλτρο βενζινης.
8. Αλλαχτηκε ο ανταπτορας σκαστρας με νεο αλουμινιου αντι ανοξειδωτο οπως και μια ανοιχτη καμπυλη μετα, οποτε πλεον ειναι ολα αλουμινια, εκτος το κατεβασμα απο τουρμπινα που ειναι μεταλλικο (οχι inox).

Διαφορες :
1. Aποκριση στο γκαζι (χωρις τουρμπισμα) απλα δεν το εχω ξαναδει ετσι!!!!
2. Το ρελαντι δειχνει οκ τωρα δεν μενει δλδ ψηλα οπως πριν.

Δυστυχως το προβλημα θερμοκρασιας παραμενει....
οπως ολα δειχνουν βλεπω φουσκες στο παραφλου οταν το βαλω μπροστα χωρις ταπα στο ψυγειο απο την αρχη δλδ χωρις να εχει θερμοκρασια ακομα και να μην εχει ανοιξει καν ο θερμοστατης!
Στο ρελαντι αν το αφησω πολυ ωρα πχ μιση με ανοιχτο καπο και καλοριφερ μπορει να φτασει 140 βαθμους το οργανο!
Νομιζω οτι καπως περνανε καυσαερια στο παραφλου αλλα πως χωρις να εχει καει η φλαντζα? γινεται αλλιως?
Την σταθμη δεν την βλεπω να κατεβαινει στο ψυγειο αλλα στο δοχειακι ειναι χαμηλα, την ειχα ομως χαμηλα γιατι κανει υπερχειλιση οταν βραζουν και ετσι δεν ξερω αν πηρε καθολου απο εκει.

Η μετρηση συμπιεσης οπως τα βλεπω δειχνει να ειναι οκ.
Επισης κοιταξα τα πιστονια και ειναι ολα μαυρα, ενω τοτε που ειχε καψει φλαντζα το 1ο ηταν χρωμε, δλδ το επλενε το νερο.
Τα πιστονια τα κοιταξα με φακο απο τις τρυπες των μπουζι.
Τα μπουζι ηταν οκ, τοτε του 1ου κυλινδρου ειχε ασπρισει!!!

Αρα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι ειναι φλαντζα κεφαλης, και αυτο με τις φουσκες το εκανε απο την αρχη που επισκευαστηκε.

Ερωτησεις τωρα μηπως εχει ρηγμα? υπαρχει περιπτωση καποιο ρηγμα να ανεβαζει θερμοκρασια χωρις αλλα συμπτωματα?
και ρηγμα που ομως? κυλινδροκεφαλη ή μπλοκ?
Εχω αλλο μοτερ (μισο) 4ΕFE οποτε εχω ανταλλακτικα και κανουν και σε 4EFTE που το εχω ψαξει (μιλαω για μπλοκ και κεφαλη).

Το προβλημα μου ειναι οτι αυος που το εφτιαξε δεν το παραδεχεται και δεν ξερω τι να κανω...θα παω αυριο να του δειξω τι εκανα απο δοκιμες-αλλαγες να δω τι θα λεει.

Αυτα λένε τιποτα? https://store.gobdp.com/head-gasket-sealer-38386/

Σχετικα με τις φωτος :
Ανεβασα και την συμπιεση οπως βλεπουμε ειναι κοντα ολοι οι κυλινδροι.
Μετα ειναι η πεταλουδα που εχω ανοιξει και το κατω μερος, απο τα 4 σωληνακια που εχει απο κατω ειναι 2 υποπιεσης και αλλα 2 εισαγωγη και επιστροφη του παραφλου.
Στις φωτος εχει καθαριστει βλεπουμε και τις φλαντζες.
Στην φωτο που φαινεται και το μπλε σιλικονης, ειναι η εισαγωγη παραφλου εκεινο με το σφιχτηρακι που εχω κατεβασει λιγο, ερχεται απο την σωληνα αλουμινιου της αντλιας νερου και αυτο που εχω βγαλει παει στην βαση του θερμοστατη.
Μετα ειναι η αντλια νερου 12V ενυδρειου που εκανα τις δοκιμες για το κυκλωμα της πεταλουδας και της τουρμπινας για να δω αν εχει σωστη κυκλοφορια και δεν ειναι βουλωμενα μεσα.
Στην αλλη ειναι το σωληνακι επιστροφης παραφλου της πεταλουδας ηταν λιγο χαλια οπως και το σωληνακι.
Και τελος ειναι η βαση θερμοστατη το στομιο για το κολαρο καλοριφερ ειναι χαλια μεσα το τοιχωμα.

και μερικες ακομα :
επειδη τα λαστιχα στην μπεκιερα ηταν χαλια ελεγα μπας και εχει σχεση με τις θερμοκρασιες αλλα οχι τελικα.
Τα ανταλλακτικα λαστιχα - φλαντζες ολα λενε made in Japan, το φιλτρο βενζινης ειναι imitation αν και δεν εχει να κανει με το θεμα.
Επισης βλεπουμε την μπεκιερα πριν και μετα, και ειδικα στα μπεκ μεγαλη διαφορα! επεσε πολυ τριψιμο....
τα λαστιχα των μπεκ που πατανε στο μοτερ διαλυμενα!
Μπορει να ειναι το αποτελεσμα των υψηλων θερμοκρασιων αλλα και τουλαχιστον οσο ειχα εγω το κεφτεκ απο το 2003 δλδ δεν ειχαν αλλαχτει ΠΟΤΕ!
αλλα σιγουρα οι μεγαλες θερμοκρασιες τα χαλανε!
Συνημμένα Thumbnails

Όνομα:  IMG_20180902_113608.jpg
Εμφανίσεις:  7
Μέγεθος:  100,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180902_120429.jpg
Εμφανίσεις:  6
Μέγεθος:  92,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180902_112206.jpg
Μέγεθος:  108,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180902_115910.jpg
Μέγεθος:  105,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180902_094800.jpg
Εμφανίσεις:  8
Μέγεθος:  408,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180902_094609.jpg
Εμφανίσεις:  3
Μέγεθος:  120,9 KB  

Όνομα:  IMG_20180902_094302.jpg
Εμφανίσεις:  4
Μέγεθος:  138,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180902_085645.jpg
Εμφανίσεις:  5
Μέγεθος:  80,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180901_194518_HHT.jpg
Μέγεθος:  67,5 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180901_192322.jpg
Μέγεθος:  73,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180902_141942.jpg
Μέγεθος:  92,3 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180902_100922.jpg
Μέγεθος:  94,1 KB  

Όνομα:  IMG_20180901_173616.jpg
Μέγεθος:  96,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180901_155632.jpg
Μέγεθος:  153,6 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180901_155524.jpg
Μέγεθος:  137,4 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20180901_114948.jpg
Μέγεθος:  205,1 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-09-18 στις 21:46. Αιτία: ενωμα ποστς σε ενα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-18, 22:11
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε κάτι συμβαίνει στην κεφαλή σου.
Είπες άλλαξες φλάντζα αν κατάλαβα καλά μήπως πρόλαβε και πήρε το καπάκι και χρειάζεται πλανιαρισμα?
Μετρήθηκε όλη η επιφάνεια μήπως κάπου έχει πάρει?
Η κεφαλή σφίχτηκε με σωστες τάσεις με ροποκλειδο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-09-18, 22:33
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφορε κάτι συμβαίνει στην κεφαλή σου.
Είπες άλλαξες φλάντζα αν κατάλαβα καλά μήπως πρόλαβε και πήρε το καπάκι και χρειάζεται πλανιαρισμα?
Μετρήθηκε όλη η επιφάνεια μήπως κάπου έχει πάρει?
Η κεφαλή σφίχτηκε με σωστες τάσεις με ροποκλειδο?
Η κεφαλη οταν βγηκε την πηρε μαστορας που κανει πλανισματα και εφερε αυτος την φλαντζα οποτε δεν ξερω τι ειναι. Αυτο το λαθος εκανα εγω, επρεπε να παω δικια μου και καλυτερα της Toyota την γνησια του 4EFTE (την εχει και ο japansparecenter).
Φυσικα και εγινε πλανισμα, οπως ειπε 2 δεκατα, τωρα δεν ξερω τι εκανε και πως δεν ημουν μπροστα του, επισης αλλαχτηκαν και τσιμουχακια βαλβιδων τοτε και ρυθμιστηκε και το διακενο των βαλβιδων στον μηχανικο εκει ημουν τοτε.
Τα τσιμουχακια τα αλλαξε ο μαστορας που εκανε το πλανισμα.
Σφιχτηκε σωστα γιατι ημουν εκει και ειδα τις οδηγιες που ειχε ο μηχανικος και φυσικα με ροποκλειδο.

Ξεχασα να πω οτι αλλαχτηκαν και οι βιδες κεφαλης με νεες, δεν θυμαμαι μαρκα αλλα ηταν απο την Ιαπωνικη.

Το μονο που σκεφτηκα μετα ειναι η φλαντζα αυτη δεν εχει ολες τις τρυπες που εχει το μοτερ ανοιχτες, αλλα ειδα οτι και η μαμα ετσι ειναι.
Μονο καποιες aftermarket τις εχουν ολες οπως η ATHENA που λενε οτι ειναι για racing καταστασεις.

Η φλαντζα που ειπα πριν με ανοιχτες ολες τις τρυπες ειναι αυτη : http://www.tuningdevelopments.co.uk/...roducts_id=308 και οπως βλέπω εχει 3 παχη!

και της Toyota οπως βλεπουμε σαν την δικια μου ειναι καπως και δεν εχει ολες τις τρυπες http://www.tuningdevelopments.co.uk/...oducts_id=2250
και κεφαλοβιδες της Toyota : http://www.tuningdevelopments.co.uk/...oducts_id=2368

Υ.Γ στην φωτο με την παλια φλαντζα ειναι η κατω πλευρα που παταγε στο μοτερ, ειναι δλδ κλειστες οι τρυπες και απλα εχει σκουρια εκει γιατι εγω νομιζα οτι ειχαν βουλωσει!
Συνημμένα Thumbnails

Όνομα:  PTDC002553.JPG
Εμφανίσεις:  13
Μέγεθος:  162,1 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  PTD77C0025.JPG
Εμφανίσεις:  14
Μέγεθος:  145,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  PTD55C0024.JPG
Εμφανίσεις:  15
Μέγεθος:  126,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  PTDC0025.JPG
Εμφανίσεις:  15
Μέγεθος:  229,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  PTDC0034.JPG
Εμφανίσεις:  16
Μέγεθος:  264,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  PTDC0047.JPG
Μέγεθος:  217,0 KB  

Όνομα:  PTDC0043.JPG
Εμφανίσεις:  3
Μέγεθος:  143,0 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-09-18 στις 23:00.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υψηλές θερμοκρασίες νερών & υδρατμοί στην εξάτμιση vega SUPPORT 7 20-03-15 10:56
Θόρυβος στις υψηλές στροφές lamprosck SUPPORT 6 15-02-15 20:29
A/c valve 4efte tonybrand SUPPORT 3 25-06-14 19:01
Θερμοκρασίες antonios7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 47 08-12-09 22:48
4efte ΜΟΤΕΡ ΣΕ ΠΟΙΑ COROLLA...? mlab SUPPORT 21 29-08-08 17:18

Page generated in 0,19470501 seconds (84,03% PHP - 15,97% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:24.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com