Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-07-18, 10:09
Altair lusso Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Altair lusso είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
γιαυτο ελεγες οτι σου μυριζε καυσιμο στην καμπινα αν θυμαμαι καλα?
Πολύ καλά θυμάσαι. Τις τσιμούχες τις είδα, έπιασα στα χέρια μου τις παλιές και τις καινούριες ... ...οι καινούριες είναι κανονική φλάντζα και οι παλιές είχαν γίνει από λάστιχο, πλαστικό και αυτή του 4ου, είχε θρυμματιστεί. Ο εγκέφαλος προσπαθούσε να διορθώσει την αυξομείωση του καυσίμου και γινόταν ... χαμός. Πάλι καλά που βρέθηκε, γιατί πέραν της επικινδυνότητας, δουλεύοντας έτσι ο κινητήρας δεν θα αργούσε να καταστρέψει αισθητήρα Λ , καταλύτη ....κτλ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-18, 13:04
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημέρα, εχω μια απορια όμως!
η διαρροη δεν φαινοταν?
δλδ δεν εβλεπε κανεις βενζινη εκει περα?
δεν μυριζε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-18, 17:51
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 187
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
καλημέρα, εχω μια απορια όμως!
η διαρροη δεν φαινοταν?
δλδ δεν εβλεπε κανεις βενζινη εκει περα?
δεν μυριζε?

Καλησπέρα.
Νικιφόρε πιστεύω πως έχεις λύσει μπεκιέρα.
Εχει ενα o ring που στεγανοποιεί το μπέκ στην μπεκιέρα, ενα ενδιάμεσο αποστασιακό λαστιχάκι και ενα ακόμη o ring που στεγανοποιεί το μπέκ στην εισαγωγή.
Αν είχε καταστραφεί το πρώτο o ring θα έπρεπε η βενζίνη να λούζει το μπέκ και να μυρίζει εντονα βενζίνη ( σκέψου οτι η πίεση ειναι κοντα στα 35 psi στο ρελαντί και πολύ περισσότερη στο φούλ γκάζι).

Μάλλον υπήρχε πρόβλημα στην βελόνα του μπέκ και η διαρροή ήταν απο το μπέκ μέσα στον κύλινδρο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-18, 19:58
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπερα, ναι εχω λυσει πριν χρονια ομως, γιατι εχω μια απο το παλιο μοτερ και εχω βγαλει τα μπεκ απο πανω.
Για την δικια μου οπως ειπα εχω αγορασει ολα τα λαστιχα και θα τα αλλαξω καποια στιγμη οταν θα αλλαξω και το φιλτρο βενζινης.
Ξερω οτι εχει 3 στο καθε μπεκ αλλα δεν γνωριζω ακριβως την χρηση του καθενος τους.

Αν ηταν η διαρροη μεσα στο μπεκ δεν θα επρεπε σε αυτη την περιπτωση να αντικατασταθει με αλλο ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-18, 12:24
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 187
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
"Αν ηταν η διαρροη μεσα στο μπεκ δεν θα επρεπε σε αυτη την περιπτωση να αντικατασταθει με αλλο "?
kαλημέρα.
Συνήθως με καθαρισμό το πρόβλημα λύνεται. Είναι το πρόβλημα που αργά η γρήγορα αντιμετοπίζουν τα οχήματα που έχουν και lpg.

"Ξερω οτι εχει 3 στο καθε μπεκ αλλα δεν γνωριζω ακριβως την χρηση του καθενος τους."
Οσο για τα λαστιχάκια αυτό που έχω διαβάσει είναι οτι το πρώτο και το τρίτο ειναι για στεγανοποίηση του μπέκ και το μεσαίο να κρατάει σε κάποια απόσταση το μπεκ απο την πολλαπλή εισαγωγής για να μην μεταφέρεται ευκολα η θερμοκρασία της εισαγωγής στο μπέκ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-18, 13:09
NikiforosGT Offline:
Moderator

Thanks! ναι αν εριχνε μεσα στον κυλινδρο αυτό μπορει να εξηγησει τα προβλήματα που ειχε ο φιλος και ότι δεν το βλεπε κανεις φυσικα. Γιατι μια εξωτερικη διαρροη θα βρωμουσε, ισως θα φαινοταν και δεν θα εκανε και τα ιδια προβλήματα.
Τελος καλο όλα καλα λοιπον!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-18, 10:09
Altair lusso Offline:
Νεότατος

Ότι μύριζε βενζίνη η καμπίνα του αυτοκινήτου, μύριζε. Το έλεγα από την πρώτη στιγμή αλλά όλοι ασχολουντουσαν με τα ρεύματα. Πάντως όπως μου είπε και το παλικάρι από την αντιπροσωπία που ανακάλυψε το πρόβλημα με ταποτέλεσμα μπεκ, μου είπε ότι μπορεί να έχουμε και συσχέτιση προβλημάτων.
Αυτό που έχει μείνει τώρα στο αυτοκίνητο για να θυμίζει την παλιά του άψογη λειτουργία, είναι ο τρόπος που παίρνει μπροστά. Πολλές φορές, βλέπω ότι γυρίζοντας το κλειδί, ο κινητήρας "αρπάζει" αμέσως, πριν προλάβει να γυρίσει σχεδόν καθόλου η μίζα. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός και αν το εξηγώ καλά. Τα αυτοκίνητα όταν γυρίζεις το κλειδί κάνουν 2-3 ...βήματα οι μίζες τους, εμένα πολλές φορές παίρνει λες και είναι ηλεκτρονική συσκευή, μόλις γυρίσεις το κλειδί ένα χιλιοστό.....αρπάζει χωρίς να κάνει τον γνωστό βήματικό ήχο της εκινησης.
Συγνώμη αν χρησιμοποιώ ατυχή ορολογία αλλά δεν είμαι μηχανικός.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-18, 15:33
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, νομιζω οτι και εμενα παιρνει ετσι ευκολα αλλα συμβαινει τωρα με τις ζεστες, αν εχει κρυα αλλαζει συμπεριφορα, εχει να κανει και με την ταση της μπαταριας αυτο μιας και με τις ζεστες ειναι σαν να φορτιζεται. Ετσι νομιζω εγω, το θεωρω φυσιολογικο αν λεμε το ιδιο πραγμα δλδ. Σου αποτελει καπου προβλημα αυτο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-18, 10:27
Altair lusso Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
καλησπέρα, νομιζω οτι και εμενα παιρνει ετσι ευκολα αλλα συμβαινει τωρα με τις ζεστες, αν εχει κρυα αλλαζει συμπεριφορα, εχει να κανει και με την ταση της μπαταριας αυτο μιας και με τις ζεστες ειναι σαν να φορτιζεται. Ετσι νομιζω εγω, το θεωρω φυσιολογικο αν λεμε το ιδιο πραγμα δλδ. Σου αποτελει καπου προβλημα αυτο?
Όχι δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά η ψυχολογία είναι το πάν. Έχω μια αίσθηση ότι κάποιο θεματάκι έχω και με ρεύματα. Ίσως πρέπει να το πάρω απόφαση να αλλάξω μπουζοκαλώδια και να βάλω ένα set μαμίσια, όσο και αν κάνουν. Όποτε αλλάζω μπουζί, όλο και κάποιο κόβεται και αλλάζεται είτε με μεταχείρισμένο ή με καινούριο imitation...κτλ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-18, 07:38
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημέρα, προς ενημερωση για τριτη φορα παλι εβγαλε πρόβλημα η βαλβιδα που ειχα πει η cts (coolant temperature sensor) βαλβιδα ψυχρης εκκίνησης, και δεν επαιρνε ευκολα μπροστα το πρωι, αρυθμιες ρελαντί, μεχρι να ζεσταθεί καλα το παραφλου ειχα αρυθμιες ρελαντί, τρομερα φτωχο μιγμα και χοροπηδουσε, πατουσα γκαζι αργη αποκριση κτλ.
Τελικα ειχε κοπει το ένα καλωδιακι της φυσας, πηγα να το βγαλω εφυγε και το 2ο. Ανοιξα την φυσα και κολλησα καλωδιακια στους ακροδέκτες με καλαι και τα ματισα με τα αλλα και όλα καλα τωρα!!!
για ενημερωση λοιπον αυτή η βαλβιδα επηρεαζει ΚΑΙ το ρελαντί.
Μου ειχε μεινει αναμενο το check engine αλλα δεν παιζει η φυσα διάγνωσης για να το δω, κατι εκανα στην φυσα της ECU (στο ΤΕ1 connector) και επαιξε το check μου φανηκε error 22 που σημαινει CTS και από εκει κοιταξα και ειδα κομμενο καλωδιο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla E15 - Ρελαντί torou TOYOTA COROLLA E15 12 19-05-21 23:19
Πρόβλημα Ρελαντί Corolla E-12 nikola TOYOTA COROLLA E 12 44 27-11-16 15:38
Ερώτηση για Corolla E12 corolla 1.6 VVT-i TOYOTA COROLLA E 12 10 24-07-11 15:35
Ερώτηση για Corolla TS jk1973 TOYOTA COROLLA T-SPORT 52 30-01-11 19:17
corolla gti 88 Ερώτηση apsogos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 82 28-01-09 13:07

Page generated in 0,16625905 seconds (81,42% PHP - 18,58% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com