Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
εγώ το έχω πάνω 90.000χλμ. Στα 100.000 θα το αλλάξω καθώς δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι μέχρι τώρα.
|
υπερβολικα παρα πολλα χλμ! ο κατασκευαστης καθε ποσα χλμ προτεινει? δεν εχω το manual για να δω, το haynes δεν θυμαμαι αν λεει.
Αν εκανα τοσα χλμ με το ιδιο θα επρεπε να εχω το ιδιο φιλτρο σχεδον 10 χρονια!!!!
το φιλτρο βενζινης ειναι για μενα πολυ σημαντικο καθως ειναι η βενζινη το φαι και η ζωη του κινητηρα μας, ποτε δεν το αφηνω παρα πολλα χλμ.
Τωρα εχω αργησει να το αλλαξω μαλλον παω για 20000 και το εχω σκεφτει 50 φορες και το λυπαμαι....το μοτερ εννοω που ειναι με το ιδιο φιλτρο.
Τα αλλαζουμε προληπτικα ολα δεν περιμενουμε να χαλασει κατι για να αλλαξουμε καποιο αναλωσιμο. Μπορει εγω να τα αλλαζω πολυ νωρις αλλα πολυ καλυτερα απο το πολυ αργα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
Για ποιο λογο,?
|
για ποιο λογο οχι?
στο 4EFTE που εχω δει εγω, καπου που λενε για το service κτλ ελεγε 10000χλμ και απο τοτε βασικα μου κολλησε, δεδομενου οτι δεν βαζω ποτε το γνησιο κιολας που το πουλανε λες και ειναι χρυσαφι ατοφιο δεν με ενοχλει να το αλλαζω, το βαριεμαι λιγακι αλλα το συνδυαζω σε καποιο σερβις παντα, ασχετο αλλα και το φιλτρο λαδιου καθε 10000χλμ το αλλαζω. Επειδη δεν κανω εγω πολλα χλμ, αυτα σε εμενα αντιστοιχουν σε κατι παραπανω λιγο απο 1 χρονο.