Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-05-17, 15:53
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα πως ειναι πυρακια και δεν εχει κανενα συμπτωμα? υπαρχει περιπτωση να σηκωθει καπου ο ηχος να δω και εγω πως ακουγεται?

Μηπως δεν ειναι πυρακια αυτο που λες Αντωνη και ειναι κατι αλλο?
απο ποτε εχει γινει αυτο? ποτε το κανει?
μηπως ειναι κατι αλλο και χτυπαει? που ακουγεται μεσα στο μοτερ?
σου ειπε καποιος που το τσεκαρε απο κοντα οτι ειναι πυρακια ή το υποθετεις?
αν δεν εχεις συμπτωματα αλλα και κανει μονο αυτον τον θορυβο που λες, προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι πυρακια παντως.
ή από το λίγο λάδι είναι - κάτι χτυπάει μέσα όταν πατάω γκάζι και περιστρέφονται τα έμβολα ή δεν ξέρω εγώ τι, ή από τις βενζίνες πιστεύω.
Το λάδι είναι στο κάτω μέρος αλλά όχι κάτω από το μη επιτρεπόμενο όριο.
Μπας και φταίει το λάδι, μην έγινε νεράκι; Δεν το έχει ακούσει μηχανικός, αν μπορέσω να ανεβάσω ηχητικό θα σου πω. Καλά 15-50 δεν έχω βάλει ποτέ. πιο είναι το πιο ιδανικό;

βενζίνη βάζω από ένα συγκεκριμένο πρατήριο τώρα τελευταία που την έχει φτηνή του κερατά, βγάζω όμως αρκετά χλμ. πρέπει να τελειώσει το ρεζερβουάρ να βάλω άλλη γιατί το είχα ξαναγεμίσει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-17, 17:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
ή από το λίγο λάδι είναι - κάτι χτυπάει μέσα όταν πατάω γκάζι και περιστρέφονται τα έμβολα ή δεν ξέρω εγώ τι, ή από τις βενζίνες πιστεύω.
Το λάδι είναι στο κάτω μέρος αλλά όχι κάτω από το μη επιτρεπόμενο όριο.
Μπας και φταίει το λάδι, μην έγινε νεράκι; Δεν το έχει ακούσει μηχανικός, αν μπορέσω να ανεβάσω ηχητικό θα σου πω. Καλά 15-50 δεν έχω βάλει ποτέ. πιο είναι το πιο ιδανικό;

βενζίνη βάζω από ένα συγκεκριμένο πρατήριο τώρα τελευταία που την έχει φτηνή του κερατά, βγάζω όμως αρκετά χλμ. πρέπει να τελειώσει το ρεζερβουάρ να βάλω άλλη γιατί το είχα ξαναγεμίσει.
καλησπέρα, με μπερδεψες με το λαδι, το εννοεις απο το λιγο? το αφηνεις με λιγο λαδι μεσα στο μοτερ???
το νουμερο απο το λαδι ΔΕΝ προκαλει πυρακια! μπορει ομως επειδη εχεις λιγο μεσα οπως λες να υπερθερμαινεται το μοτερ και να προκαλει προβληματα.
Εγω και σε μαμα μοτερια 10-40 εβαζα παντα και σε 2E-E και σε 4E-FE, το 15-50 ειναι παρα πολυ παχυρευστο θεωρω. Δεν ειχα ποτε και βιβλια να δω τι λεει ο κατασκευαστης να τονισω. Και οκ καλοκαιρι αλλα χειμωνα το ποιο παχυρευστο το θεωρω θεμα.
Βαλε οτι θες λοιπον αλλα αλλαξε λαδια και στην σωστη σταθμη! και αλλαξε και το φιλτρο λαδιου.
Εχω δει περιπτωση βουλωμενη αντλια λαδιου να σπασει τουρμπινα.....να υπερθερμαθει αυτη και ελιωσε το πλαστικο καπακι στο μοτερ....επισης ξηλωθηκαν οδηγοι καδενας χωρις να φυγει ομως. Σε πεζο 208 τουρμπο αυτο.

Για την βενζινη τωρα, εκανα και εγω καποτε το ιδιο λαθος! τελικα ανακαλυψα πως οταν αρχισα να βαζω SHELL απλη τοτε οχι vpower, αρχισα να δινω λιγοτερα ευρω γιατι απλα εκτος οτι εβγαζα περισσοτερα χλμ δεν με κλεβανε κιολας.
Μου εχουν τυχει πειρακια και εφταιγε 2 φορες η βενζινη αλλα οπως ειχα ξαναγραψει ειχα πολλα συμπτωματα που εκανε μπαμ.

Ασε να αδειασει και βαλε 100αρα.
Αν θες κατι παραπανω δοκιμασε το μαγικο ζουμι super dynamic να καθαρισουν και τα μπεκ και ολα.
Επισης αλλαγη φιλτρου βενζινης οπωσδηποτε!

Αλλαξε οτι θες πρωτα και δες αμα το κανει και μετα το αλλο, για να δεις αν ηταν απο λαδια (που δεν πιστευω) εκτος αν φταιει η σταθμη ομως!
και μετα την βενζινη να δεις και εκει.
Και μετα πας σε οτιδηποτε αλλο.

Πρεπει να το φτιαξεις γρηγορα γιατι αν ειναι πυρακια μπορει να παθεις μεγαλη ζημια αν ηδη δεν εχει γινει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-05-17, 20:11
costas.x Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΣΕΡΡΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 187
costas.x είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα.
Ο ήχος που ακούγεται οταν στον κινητήρα εχουμε κρουστική καύση ειναι χαρακτηριστικός και δύσκολα τον μπερδεύεις με άλλους ήχους.

Υπο νορμάλ συνθήκες οταν η στάθμη λαδιού ειναι στον δείκτη ανάμεσα στο min και max είμαστε εντάξει.

Οταν κατακαλόκαιρο έχουμε σκοπό να τραβήξουμε σκάφος η τροχόσπιτο φροντίζουμε να έχουμε φρέσκο λάδι και μέχρι το max στον δείκτη για να εκμεταλλευτεί ο κινητήρας οσο γίνεται περισσότερο λιπαντικό γιατί η θερμοκρασία (του λιπαντικού) ξεφεύγει αρκετά.

Οσο για το τι λιπαντικό θα βάλουμε στον κινητήρα ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή ως προς τις προδιαγραφές και το ιξώδες.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία παραγωγής λιπαντικών και απο το σύνολο των λιπαντικών -του ιξωδες που εχουμε επιλέξει - που έχει, μπαίνοντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά, να προτιμήσουμε αυτό με το μεγαλύτερο κινηματικό ιξώδες στους 100 βαθμούς κελσίου, τον μεγαλύτερο αριθμό HTHS, και τον μεγαλύτερο δείκτη ιξώδους.

Πιστεύω για τα δικά μας αυτ/τα πως για απο Λάρισσα και κάτω ενα 10w-40 ειναι εντάξει ενω για πιο βόρεια το 5w-40.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-17, 21:04
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

λοιπόν, σε εμένα το κάνει μέχρι τις 2500 στροφές.
από εκεί και πάνω δεν ακούγεται τίποτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-17, 21:53
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από costas.x Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα.
Ο ήχος που ακούγεται οταν στον κινητήρα εχουμε κρουστική καύση ειναι χαρακτηριστικός και δύσκολα τον μπερδεύεις με άλλους ήχους.

Υπο νορμάλ συνθήκες οταν η στάθμη λαδιού ειναι στον δείκτη ανάμεσα στο min και max είμαστε εντάξει.

Οταν κατακαλόκαιρο έχουμε σκοπό να τραβήξουμε σκάφος η τροχόσπιτο φροντίζουμε να έχουμε φρέσκο λάδι και μέχρι το max στον δείκτη για να εκμεταλλευτεί ο κινητήρας οσο γίνεται περισσότερο λιπαντικό γιατί η θερμοκρασία (του λιπαντικού) ξεφεύγει αρκετά.

Οσο για το τι λιπαντικό θα βάλουμε στον κινητήρα ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή ως προς τις προδιαγραφές και το ιξώδες.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία παραγωγής λιπαντικών και απο το σύνολο των λιπαντικών -του ιξωδες που εχουμε επιλέξει - που έχει, μπαίνοντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά, να προτιμήσουμε αυτό με το μεγαλύτερο κινηματικό ιξώδες στους 100 βαθμούς κελσίου, τον μεγαλύτερο αριθμό HTHS, και τον μεγαλύτερο δείκτη ιξώδους.

Πιστεύω για τα δικά μας αυτ/τα πως για απο Λάρισσα και κάτω ενα 10w-40 ειναι εντάξει ενω για πιο βόρεια το 5w-40.
Ο φίλος που άρχισε το θέμα έγραψε ότι συμβαίνει το καλοκαίρι. Να οφείλεται στο ότι γίνεται πιο εύκολα αυτανάφλεξη λόγω ψηλότερων θερμοκρασιών?

Μήπως γίνεται αντιληπτό καλοκαίρι γιατί πάμε εκδρομες με φορτωμένο αυτοκίνητο? Πρίν χρόνια ειχα αντιληφθεί κι εγω στο TS κάτι ψιλο-πυράκια όταν γυρνούσα φορτωμένος κι ανέβαινα για Μετέωρα, με θερμοκρασία 35-40! Ένας Θεός ξέρει και τι βενζίνη μας έχουν βάλει όπου βρεθήκαμε (εγώ τότε στην Ηγουμενίτσα).

Για το λάδι, το 5w40 είναι μια χαρά και για θερμοκρασίες >40C και το θεωρώ σαν την ιδανική επιλογή για το κλίμα μας. Δεν ξέρω τι έγραφαν τα manual σας, αλλά νομίζω η Toyota δεν βάζει πια τίποτα άλλο εκτος 5w30!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-05-17, 00:11
NikiforosGT Offline:
Moderator

αυτο που λες ακριβως ειναι, πυρακια λογω θερμοκρασιων, νουμερο ενα που φταιει ειναι η βενζινη γιαυτο πρεπει να βαζουμε καλη να ειμαστε σιγουροι οτι δεν φταιει αυτο.
Οπως και να εχει αμα μενει μονιμα πρεπει να φτιαχτει οτι φταιει γιατι θα γινει στον κινητηρα ανεπανορθωτη ζημια και με πολυ υψηλο κοστος επισκευης.

Για τα λαδια συμφωνω, σε Toyota Aygo 2007 επειδη εχω δει τα manual λεει 5-40, το ιδιο και σε passat 1800 turbo και εγω ειχα βαλει μια φορα για να "καθαρισει" το μοτερ αλλα βαζω 10-40 τωρα γιατι το καιει οσο νανε και η τουρμπινα, οσο ποιο λεπτο τοσο ποιο ευκολα καιγεται ή χανεται σε τυχον διαρροες πχ τσιμουχα στροφαλου κτλ.
Απο το νουμερο στα λαδια δεν πιστευω οτι βαραει πυρακια ή εχει σχεση με αυτο.
Αν αφηνουμε το μοτερ χωρις λαδια ναι μπορει ομως λογω θερμοκρασιων. Οπως και αμα ειναι χωρις νερο και ειδικα αμα αρπαξει και η φλατζα κεφαλης και πανε νερα μεσα στους κυλινδρους.

Νομιζω οτι το θεμα της αυταναφλεξης λογω θερμοκρασιων μπορει να βελτιωθει ισως και να εξαφανιστει αν μπουν ποιο ψυχρα μπουζι, εφοσον δεν υπαρχει αλλο μηχανικο προβλημα στο μοτερ.
σιγουρα τα μπουζι εχουν αμεση σχεση γιαυτο πρεπει να ειναι σε καλη κατασταση και τα σωστα για καθε μοτερ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-17, 15:26
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαζω απο ΠΟΛΥ συγκεκριμενα βενζιναδικο ομως και ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ οτι δεν κλεβουν και δε νοθευουν. Δεν σημαινει οτι επειδη ειναι SHELL δεν το κανει κανεις!!! οπως ισχυει για ολες τις μαρκες.
Νικηφόρε που είναι αυτό; εδώ κοντά;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-17, 17:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικηφόρε που είναι αυτό; εδώ κοντά;
καλησπέρα, τι εννοεις εδω κοντα? που ειναι αυτο το εδω κοντα?
εγω βαζω συνηθως στο περιστερι στην Εθναρχου Μακαριου πριν βγω Κηφισο.
ΣΠΑΝΙΑ βαζω αλλου και αν βαλω θα ειναι στην Μαραθωνος στη ΝΕα Μακρη στο κατεβασμα απο Διονυσο απεναντι.
Εχει τυχει και 2 στην Λ.Γαλατσιου αλλα και μετρησα και ειδα με το wideband και δεν ειχα κανενα προβλημα.
Επισης εδω και πολυ καιρο πλεον βαζω μονο Vpower και σπανια και racing.
Σε συνδυασμο με μπουζι ιριδιου Denso IK22 και με μπουζοκαλωδια σιλικονης NGK στο δικο μου μοτερ εχω δει καλες διαφορες.
Σε απλα μαμισια μοτερ δεν νομιζω οτι εχει διαφορα η vpower ισως αμελητεα μαλιστα τοσο που να μην αξιζει, εκτος αν την παιρνουμε στην προσφορα οπως κανω εγω.

Για τον ελεγχο που ειπα οτι δεν ειναι νοθευμενη, 1ον ξερω ΠΟΛΥ καλα το μοτερ μου και πως παει οποτε το καταλαβαινω αμεσως οταν αρχισει να την καιει, αλλα περισσοτερο με AEM wideband που εχει δικο του αισθητηρα λαμβδα της Bosch και μετραει 100% αξιοπιστα την αναλογια καυσιμου. Δεν του ξεφευγει τιποτα με χει σωσει πολλες φορες, ακομα και οταν γινει τρυπα σε εξατμιση, ή χανει η πολλαπλη κτλ το βρισκει εχει δλδ φτωχο μιγμα στην μετρηση.
https://www.telematica.gr/product/AE...el-Ratio-Gauge

Για το αν κλεβουν μετραω και τα σημειωνω σε ειδικο προγραμμα στο κινητο, ΠΑΝΤΑ εδω και χρονια στην προτελευταια γραμμη μπαινουν 35 λιτρα και 40 στην τελευταια μολις αναψει λαμπακι για λιγο.
Το περισσοτερο που μου εχουν βαλει ειναι 43λιτρα και ημουν με λαμπακι απο την προηγουμενη μερα και η βελονα αρκετα ποιο κατω απο την τελευταια γραμμη.
Μου εχει τυχει με ECO στην προτελευταια γραμμη να μου βαλουν 46 λιτρα!!!!!! και μετα να ανεβω και πεντελη και να μην τραβαει βημα! το wideband δε να δειχνει τερμα 17+!!!!! δλδ εντελως φτωχο μιγμα και αρχισε να βαραει και πυροβολιδια....

Μετρηση με το wideband, κοιταω τι νουμερο δινει στο ρελαντι με ζεστο μοτερ, και τι νουμερο με ΤΕΡΜΑ γκαζι-τουρμπισμα.
Μια νοθευμενη βενζινη σε κανενα απο τα 2 δεν εχει το σωστο νουμερο.
Στο τερμα γκαζια μια μικρη διαφορα οκ, αλλα να εχεις αντι 10.2 σε 17!!!! και το μοτερ να ρεταρει και να βαραει και πυρακια σημαινει 1.000.000.000% νοθευμενη βενζινη. Μιλαμε οταν εχω βαλει βενζινη να μετραω για να ξερω οτι δεν ειναι κατι αλλο.
Ολα αυτα τα εχω παθει αρκετες φορες οταν εβαζα ECO, Aegean και κατι αλλες μαρκες που δεν τις ξερει η ιδια η μανα τους. Και τελειωσαν απο τοτε που αρχισα την Shell και απλη και Vpower.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-05-17 στις 18:12.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-17, 19:29
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

α προς τα κάτω, νόμιζα Γαλάτσι ή γύρω περιοχές.
εσύ με τη συσκευή (αρκετά ακριβή) είσαι οργανωμένος, τα βλέπεις όλα, τη χρειάζεται βέβαια με το τούρμπο.
Έχει μια Shell πρωτοπαπαδάκη στην κάθοδο πριν τη Βεΐκου, ίσως βάλω από εκεί να μην τρέχω αλλού.

παλιά έβαζα vpower, δεν είχε διαφορά στο μοτέρ, με τη racing είχε όμως.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-05-17, 19:53
NikiforosGT Offline:
Moderator

εχω βαλει και εκει που λες 1-2 φορες αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα.
δεν ειναι στον δρομο μου και δεν βαζω απο εκει. Εχω βαλει σε 2 αλλα πανω στην Γαλατσιου ομως.
Σε μαμα μοτερ μπορει να μην καταλαβει καποιος την διαφορα, εγω βλεπω διαφορα απο την απλη στην vpower. Η racing ειναι λογικο να εχει μεγαλυτερη διαφορα αλλα ειναι πολυ ακριβη τιμη, οπως την εχω δει δεν ειναι για μενα τοσο μεγαλη η διαφορα που να δικαιολογει την παραλογη τιμη της σε σχεση με την vpower.

Προσωπικα εβαζα για χρονια ασετονη καθαρη (απο φαρμακειο καθαροτητα 97-99% χωρις λαδι μεσα) στην βενζινη 120ml στα 40λιτρα (5-6 ευρω το λιτρο η τιμη του), υποτιθεται οτι θα εκανε οικονομια, αν ειχε αμελητα διαφορα, αλλα εβαζα για την διαφορα στις επιδοσεις που ηταν στο μοτερ μου ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! τι να πω....εκκινηση? επιταχυνση? ρεπριζ, καυσαερια απιστευτα καθαρα και μετρημενα και σε ΚΤΕΟ, πηγαινα στην εξατμιση μετα απο 10χλμ και δεν μυριζα απολυτως τπτ!!! ατμος απλα! σαν μια κατσαρολα που βραζεις χορτα! ΑΟΣΜΑ!!!! σε επιδοσεις δε απλη βενζινη shell με αυτο ηταν καλυτερο αρκετα απο vpower racing γιατι ανεβαζε τα οκτανια.
Οταν ειχα βαλει μαζι vpower racing απλα τρομαξα νομιζα οτι θα εσπαγε τιποτα, μια φορα εβαζα μαζι και super dynamic, εκει πανηγυρια!!!

Μαλιστα ο συμπλεκτης μου αρχισε να πατιναρει γιατι ειχε πολλα χλμ και το σταματησα για να μην μεινω.
Μετα που τον αλλαξα δεν ξαναβαλα γιατι φοβαμαι απο την δυναμη μην σκισω το νεο, ειναι εντελως οριακος για τα αλογα μου.
Δεν συστηνω κανεναν να βαλει το τονιζω αυτο!
απλα λεω εγω τι ειδα στο ΔΙΚΟ μου μοτερ που ειναι 4EFTE.
Οποιος θελει και δεν φοβαται βαζει, αλλιως δεν βαζει. Αν καποιος βαλει και παθει τπτ δεν φερω ουδεμια ευθυνη...
Να πω οτι δεν ηταν δικη μου ιδεα, το κανει πολυ κοσμος, αμα ψαξετε θα δειτε εχει αναφερθει και στους 4 τροχους.

Και στην βενζινη συνθετα βαζουν μεσα και ανεβαζουν οκτανια πχ τουολινη και πληρωνουμε εμεις.....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Περίεργος ήχος από την μηχανή. (Σαν πυράκια). Γιώργος TOYOTA COROLLA 111(G6) 58 23-07-16 16:30
Πυράκια.... GIANNIS_G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 29-07-11 10:27
Πυράκια Avensis 2001 panagsarris CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 3 19-07-11 09:25

Page generated in 0,18536806 seconds (84,16% PHP - 15,84% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com