Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Περίεργος ήχος από την μηχανή. (Σαν πυράκια). |
|
19-12-08, 20:20
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Περίεργος ήχος από την μηχανή. (Σαν πυράκια).
Παιδιά τους τελευταίους δυο μήνες το αυτοκίνητο μου, κάνει ένα θόρυβο στις χαμηλές στροφές και όταν ζορίζεται, σαν να χτυπάει πυράκια. Λέω σαν, γιατί ακούγεται τις ίδιες στιγμές που συνήθως ακούγονται τα πυράκια, μόνο που αντί για τον χαρακτηριστικό τους ήχο, αυτός είναι σαν να ξεβιδώνει μια βίδα και τρίζει. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι το αμάξι δεν έχει τα αρπάγματα και την δύναμη που είχε παλαιότερα. Βάζω βενζίνη από συγκεκριμένα βενζινάδικα και μόνο 100αρα. Ο ήχος ακούγεται στις χαμηλές στροφές με τρίτη και δευτέρα ενώ βέβαια ζορίζεται. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 20-12-08 στις 17:58.
|
19-12-08, 20:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
εννοείς σαν σκασίματα από την εξάτμιση? εμένα το κάνει αυτό καμιά φορά αλλά είναι και τουρμπάτο. Και ρίχνει κανά σκασίδι, αλλά όχι και συνέχεια. Αυτό που λες δεν το έχω ξανακούσει καλύτερα να πας σε μηχανικό να το ελέγξει, δεν πάει κάπου το μιαλό μου, δεν νομίζω ότι είναι θέμα βενζίνης. Μήπως ο καταλύτης είναι μπροστά και έχει σπάσει και ακούγονται αυτά που λές? γιατί έτσι πέφτει και η δύναμη του αυτοκινήτου.
|
19-12-08, 20:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Μηπως θελει καθαρισμο το συστημα ψεκασμου (κοινως μπεκ)? Απο την αλλη χωρις να θελω να σε τρομαξω, ποσα χιλιομετρα εχεις φιλε μου?
|
19-12-08, 20:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
αυτο το κανουν πολλα αμαξια και περισοτερο οταν ζοριζονται (εισαι με μεγαλητερη ταχυτητα στο κιβοτιο) απο λαδια το εχεις κοιταξει ποτε??
το οδηγεις χαμηλοστοροφα συνεχεια??
|
19-12-08, 20:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
παιδια το αμαξι εχει 116.000 αλλα ολα τα σερβις γινονται στην ωρα τους και μαλιστα με ακριβια τοσο στον χρονο οσο και στα χιλιομετρα. τα μπεκ τα αναφερεις λογο της απολιας δυναμης που μου φενεται οτι εχω?
|
19-12-08, 21:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
το αμαξι μεσα στην πολη το δουλευω μεχρι τισ 4 χιλιδες στροφες το πολι, εκτος εαν εχω κεφια,ο ηχος ειναι σαν να ξεβιδωνεται μια βιδα σκουριασμενη και αυτη τριζει, και τον κανει αντι του ηχου που κανουν τα πυρακια. τον ακουω απο μπροστα. δεν ξερω ρε παιδια αλλα αυτο το πραγμα με εχει τρελανει.
|
19-12-08, 21:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
ε αυτο μπορει να ειναι τα παντα φιλε και απο το να ακουσεις ενα εκατομιριο αποψεις απο την καλητερη μεχρι και την πιο τραγικη καλητερα να πασ να το δουνε και να το ακουσουν εχω ακουσει αρκετουσ τετοιους θορηβους που με το καιρο εξαφανιστικαν αλοι με φηγαν με ενα απλο λαδομα ενα πχ που ειχα ειναι, ετσι οποσ κουνιετε πχ το μοτερ στο καλιμα της πολαπλης μια βιδουλα ταν ετοιμη να σπασει ναι χτυπουσε συνεχος η κατι αλο που ειχε συμβει ειναι να εχει μπει κανα χαλικακι πουθενα ..... οποτε μπορει να ειναι οτι διποτε
στο ρελαντι αμα δωσεισ γκαζι το ακουσ?? γιατι αμα το κανει ενω εχεις ταχυτητα παμε ακου μετα..
|
22-12-08, 20:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
τον ηχο τον ακοω μονο οταν το αυτοκινητο κινητε και μονο σε χαμιλες στροφες. εκατσα και εψαξα το μπροστινο του αυτοκινητου και διαπιστοσα οτι μια βιδα ηταν χαλαρει στον προφυλακτηρα, οταν τον κουνισα με δυναμη εκανε αυτον το θορυβο, το εφτιαξα και στην αρχη δεν ακουγα τον θορυβο, μια φορα μου τον εκανε παλι, αλλα η βιδα ειναι ενταξυ δεν εχει χαλαρωσει, πιστευω οτι λαμαρινοδουλεια.
|
11-07-09, 18:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
εμενα φιλε που μου εκανε κατι τετοιο σαν ηχο,ηταν ο τεντοτηρας του ιμαντα...
Athens speedball team
|
12-08-09, 15:23
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
παιδια ηταν ο τεντοτηρας του ιμαντα, ειχε χασει τα λαδια του και επρεπε να τον αλλαξω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4E-FE πυράκια |
Shadowjump |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
25 |
07-06-17 11:42 |
Πυράκια.... |
GIANNIS_G6 |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
12 |
29-07-11 10:27 |
Πυράκια Avensis 2001 |
panagsarris |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
3 |
19-07-11 09:25 |
Περίεργος Ηχος |
Ayrton |
TOYOTA COROLLA E*90 |
15 |
28-01-09 08:53 |
Περίεργος Ήχος |
picolo |
TOYOTA COROLLA E*90 |
14 |
13-06-06 13:22 |
Page generated in 0,16302896 seconds (81,94% PHP - 18,06% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|