Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
12-05-15, 14:35
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από χρηστος
παντως οπτικα αν εξαιρεσεις την πολλαπλη εισαγωγης και την πεταλουδα δεν υπαρχει καμια διαφορα στα δυο μοτερ.
|
Στα νουμερα του κορμου δεν υπαρχει διαφορα?...Αν συμβει κατι (ατυχημα σοβαρο ή ελεγχος αστυνομιας/ΚΤΕΟ ) δεν φαινεται στο block ο κωδικος 1ΖΖ κι οχι 4ΖΖ ..? Γιαυτο λεω οτι οτι δεν θα ειναι νομιμος ..ασχετα οτι τα μοτερ οπτικα ειναι πανομοιοτυπα, αφου ετσι κι αλλιως μονο οι διαδρομες των εμβολων αλλαζουν και
ο στροφαλος ,περα απο τα περιφερειακα..
Οσο για το κοστος.. εγω μιλησα για ολο το μοτερ μαζι με χταποδι πολλαπλη εισαγωγης πεταλουδα μπεκ , να μην χρειαζεσαι τιποτα εξτρα και να ειναι εγγυημενα σε καλη κατασταση ..Μακαρι να επεσαν κι αλλο οι τιμες ..εχω καιρο να κοιταξω κοστη!!Ακομα καλυτερα για το παλικαρι
|
12-05-15, 21:47
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ευχαριστω για τις απαντησεις ολους σας .Εχει μπει στη λιστα πλεον το θεμα.
Κατι που αναφερθηκε ειναι πως με αλλαγμενο χταποδι και κεφαλη, δεν θα γινεται αντιληπτο οτι το μοτερ εχει υπερκιβυστει?
Εμενα βασικα δεν με πολυ ενδιαφερουν τα αλογα δλδ και 15 αλογα να παρει συνολο εμενα μ φτανει αρκει το μοτερ να ειναι γερο και δυνατο.
|
12-05-15, 23:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Πριν τρεις μηνες ο μηχανικος μου βρηκε μοτερ mr2 με 8τρυπα πιστονια με 500 ευρω κ το παληκσρι εκανε υπερκυβισμο φουλ με 1500ευρω με εξατμιση μεσα... πλακα κανετε; κ τα 190 θα δεις, βενζινη δε θα προλαβεις να δεις. Για μενα κ μονο που με υπερκυβισμο περναω τα μαμα celica κ mr2 πριν καν τελειωσω εξατμιση, μου φτανει!!! Χεχεχε
Οι μονες αλλαγες που φαινονται ειναι η αλλη πολλαπλη εισαγωγης κ το χταποδι, αν κρατησεις το μπλοκ σου. Αν βαλεις 1ΖΖ θα φαινεται στο ταμπελακι στο μπλοκ το 1ΖΖ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 12-05-15 στις 23:48.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
13-05-15, 00:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εσεις οι υπερκυβισμενοι τι καταναλωση βγαζεται? μεσα - εξω
|
13-05-15, 01:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εγώ στο ταξίδι με 120 έχω 6.9-7.2.
Μέσα στη πόλη υπολόγισε στο 8.2-8.3.
Με νορμαλ ρυθμούς...
|
13-05-15, 10:56
|
|
|
|
Περιοχή:
Αριδαία
|
|
Εγω που δν ειμαι υπερκιβυσμενος αλλα 1.6 με 132 αλογα στο ταξιδη με 130 εχω καταναλωση 6.1 και μεσα στν πολη 6.9-7.2..
|
|
|
|
13-05-15, 12:46
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Πριν τρεις μηνες ο μηχανικος μου βρηκε μοτερ mr2 με 8τρυπα πιστονια με 500 ευρω κ το παληκσρι εκανε υπερκυβισμο φουλ με 1500ευρω με εξατμιση μεσα... πλακα κανετε; κ τα 190 θα δεις, βενζινη δε θα προλαβεις να δεις. Για μενα κ μονο που με υπερκυβισμο περναω τα μαμα celica κ mr2 πριν καν τελειωσω εξατμιση, μου φτανει!!! Χεχεχε
Οι μονες αλλαγες που φαινονται ειναι η αλλη πολλαπλη εισαγωγης κ το χταποδι, αν κρατησεις το μπλοκ σου. Αν βαλεις 1ΖΖ θα φαινεται στο ταμπελακι στο μπλοκ το 1ΖΖ
|
Συμφωνω σε ΟΛΑ εκτος απο τα 190 αλογα !!!
Αυτο το μοτερ για να φτασει να βγαλει 190 αλογα και να γινει TS ,πρεπει ή να βαλεις μοτερ TS επανω ,το ευκολο ,ειτε να ριξεις μερικες χιλιαδες ευρω να παιξεις με εκκεντρα ΤΕΡΑΤΑ ,πεταλουδες,αγραφο ,σφυρηλατο με συμπιεση στο Θεο και ΑΝ τα δεις αυτα τα αλογα και με λειτουργια ωραριου καταστηματων 6-9 να δουλευει και κατω απο τις 3000 να μην δουλευει και να μην περνας απο ΚΤΕΟ και μπλοκα στα 10χιλιομετρα!!!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
|
|
|
13-05-15, 12:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Τετοιο αμαξι εγινε, λειτουργησε, για πολλες χιλιαδες χιλιομετρα, με πολλες χιλιαδες ευρω...πριν μερικα χρονια...και αμφιβαλλω αν υπηρξε άλλο μετά απο αυτό!!! Και εννοείται ήταν του μηχανικού που μας κάνει τους υπερκυβισμούς, και εννοείται δούλευε κ κάτω από τις 3000χλμ, όσο για ΚΤΕΟ και μπλοκα, ναι χαίρω πολύ... (ποιο πειραγμένο περνάει τα κτέο και τα μπλόκα;;; χαχαχα)... μια χαρα ειναι ο απλος υπερκυβισμος με φουλ εξτρα... για να μη κλαίμε ούτε μοτέρ ούτε ευρώ!!!
Και επειδή θέσαμε και το ζήτημα του ελέγχου και νομιμότητας, χθες βράδυ φεύγοντας από το κορίτσι πριν βγω από Κηφισιά στην Εθνική προς Αθήνα, με σταματάει βανάκι Τροχαίας με 2 μηχανές ΔΙΑΣ... άδεια δίπλωμα ασφάλεια, μέτρηση καυσαερίων, έλεγχος φιμέ για βεβαίωση και αυτοκόλλητα, άνοιξαν καπώ να τσεκάρουν αριθμό πλαισίου και κωδικό μηχανής και εν τέλει κατέληξαν ότι τους ενόχλησε και η εξάτμιση μου, τους είπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί το τελικό μου είναι ΤΟΥΟΤΑ, ζήτησαν μέχρι τρίγωνο και φαρμακείο και μου είπαν καληνύχτα και έφυγα... (άει στα διάλα πια)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 13-05-15 στις 15:22.
|
|
|
|
13-05-15, 13:05
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Αν το ειχε ο μηχανικος ως project car ΚΑΛΩΣ το ειχε και ΜΠΡΑΒΟ του για να δειχνει την δουλεια του στους πελατες!!!
Απλα ολοι αντιλαμβανομαστε οτι ενας πελατης δεν μπορει σε καμια περιπτωση να ακολουθησει τον ιδιο δρομο με τον μηχανικο ,1ον λογου κοστους και 2ον λογω χρησης!!!!
Τωρα στα ΚΤΕΟ και ΜΠΛΟΚΑ συγγνωμη αλλα εχω το ΔΙΚΟ μου Punto GT που και φτιαγμενο ειναι και 300 αλογα ειναι και ΚΤΕΟ περναει κανονικα αφου εχει ρυθμιστει για αυτο ακριβως τον σκοπο να εχει MAF και καταλυτη και να ειναι οκ!!!
Για μενα βελτιωση και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ειναι εννοιες ταυτοσημες και η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ πρεπει να ειναι κοκκινη γραμμη για ολους μας!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Και επειδή θέσαμε και το ζήτημα του ελέγχου και νομιμότητας, χθες βράδυ φεύγοντας από το κορίτσι πριν βγω από Κηφισιά στην Εθνική προς Αθήνα, με σταματάει βανάκι Τροχαίας με 2 μηχανές ΔΙΑΣ... άδεια δίπλωμα ασφάλεια, μέτρηση καυσαερίων, έλεγχος φιμέ για βεβαίωση και αυτοκόλλητα, άνοιξαν καπώ να τσεκάρουν αριθμό πλαισίου και κωδικό μηχανής και εν τέλει κατέληξαν ότι τους ενόχλησε και η εξάτμιση μου, τους είπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί το τελικό μου είναι ΤΟΥΟΤΑ, ζήτησαν μέχρι τρίγωνο και φαρμακείο και μου είπαν καληνύχτα και έφυγα... (άει στα διάλα πια)
|
Προφανως το δικο σου δεν ειναι 190 αλογα ομως???
Και φυσικα ΑΝ ηθελαν να σε ταλαιπωρησουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οπως μονο αυτοι ξερουν , θα μπορουσαν και το ξερεις καλα!!!
Καλα ειναι να μην κανουμε μαγκιες ,ποσο μαλλον να τις παροτρυνουμε κιολας γιατι μας διαβαζει πολυς κοσμος και δεν ειναι σωστο!!!
Στην τελικη ο καθενας ειναι υπευθυνος και υπολογος για τις πραξεις του αλλα οχι αν αυτες ειναι παρανομες να αποτελουν και παραδειγμα προς μιμιση και ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ αναφερομαι σε εσενα ,μην το παρεις προσωπικα ,απλα μου δοθηκε η αφορμη να το πω!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 13-05-15 στις 15:23.
|
13-05-15, 13:32
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Κάτσε ρε συνωνόματε, δηλαδή εφόσον εγώ είμαι 1ΖΖ με δηλωμένο 4ΖΖ είμαι πέραν της κόκκινης γραμμής; Όπως και όλοι όσοι το κάναμε; Μην την ανοίγουμε αυτή την κουβέντα!
Και φυσικά αν ήθελαν να με ταλαιπωρήσουν, δε θα μπορούσαν γιατί για ό,τι έκαναν μετά θα έπαιρναν και από μία ένσταση και μία αναφορά...
και όπως ξαναείπα, μην την ανοίγουμε αυτή την κουβέντα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 13-05-15 στις 15:25.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16344404 seconds (82,87% PHP - 17,13% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|