Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-01-14, 18:46
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην τον τρομαζετε τον ανθρωπο..
Δεν τον τρομαζουμε ρε συ. Το ειπα απλα για να δείξω ότι παιζουν πολλοί παράγοντες ρόλο στη διάρκεια ζωης μια αναρτησης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-01-14, 20:34
Το avatar του χρήστη djgas1
djgas1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 158
djgas1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Ουτε στριβει και ειναι τρελη βαρκα..Απο την πρωτη μερα..
Μια χαρα ασφαλες ειναι σου ξαναλεω για παπουδιστικη οδηγηση..Βαλε μεσα τα παιδακια σου αφοβα και βολταρε τα..
Σιγουρα αν βαλεις καινουρια θα ειναι λιιιιιγο καλυτερο, αλλα γενικα την ιδια εντυπωση θα σου δινει.
Ενα αλλο που μου εκανε εντυπωση(αρνητικη) ειναι οτι στα πολλα χλμ(120-140..οχι 200) δεν το νιωθεις να παταει καλα οπως αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του.
γι αυτο κι εγω παω εως 140 . οντως ετσι ειναι! δεν ξερω αν φταιει το αυτοκινητο αλλα ξαναλεω επειδη η πειρα μου απο το προηγουμενο αμαξι μου δεν δινει μετρο συγκρισης, δεν μπορω να πω οτι δεν παει καλα! μεχρι τα 140 παντως παει σχετικα καλα! μια φορα το ανοιξα στα 210 και νομιζα πως θα σκορπισει! δεν ειναι για γκαζια αλλα για βολτουλες με την οικογενεια χαλαρα! χαζευεις και το τοπιο καλυτερα

corolla
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-14, 10:26
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Ουτε στριβει και ειναι τρελη βαρκα..
...στα πολλα χλμ(120-140..οχι 200) δεν το νιωθεις να παταει καλα οπως αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του.
Ναι Αντρέα...να μη τρομάζουμε τον άνθρωπο!!!
Παλιά 20-01-14, 10:59
djgas1 Offline:
Μέλος

Εγινε παραγγελια!!! bilstein κιτρινα χοντρομπουκαλα! αυριο θα γινει τοποθετηση! θα επανελθω με εντυπωσεις!

corolla
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-14, 17:23
Craig Offline:
Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla xli
Δύναμη Σεβασμού: 213
Craig είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλοριζικα και καλοστριφτα!
Παλιά 26-01-14, 13:51
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ωραία μόλις τα βάλεις πέρνα από το καλύτερο αμορτισερόμετρο στην Αττική.Είναι η αριστερή στον Κηφισσό μπροστα από το Allou,ρεύμα πειραιά.Kράτα αριστερή λωρίδα,έχει ενα σαμαράκι που οτιδήποτε βαρκοειδές θα κάνει 2+ πάνω κάτω μέχρι να ισορροπήσει.Λογικά με τα bilstein μετά την 1η επαναφορά θα ισορροπήσει,αλλιώς και πάλι βάρκα θα ναι.Ελπίζω να βοήθησα

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-14, 15:15
Το avatar του χρήστη panos sardanapalos
panos sardanapalos Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla e12
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 157
panos sardanapalos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Ουτε στριβει και ειναι τρελη βαρκα..Απο την πρωτη μερα..
Μια χαρα ασφαλες ειναι σου ξαναλεω για παπουδιστικη οδηγηση..Βαλε μεσα τα παιδακια σου αφοβα και βολταρε τα..
Σιγουρα αν βαλεις καινουρια θα ειναι λιιιιιγο καλυτερο, αλλα γενικα την ιδια εντυπωση θα σου δινει.
Ενα αλλο που μου εκανε εντυπωση(αρνητικη) ειναι οτι στα πολλα χλμ(120-140..οχι 200) δεν το νιωθεις να παταει καλα οπως αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του.
Πιλοτε ειναι ετσι οπως τα λες.... Ειναι ενα παππουδιστικο αμαξι που ειναι απλα για χαλαρες βολτες.... Εχει νομιζω την χειροτερη συμπεριφορα σ αυτο για την κατηγορια του.. Ισως παιζει ρολος οτι πισω εχει αξωνα κι οχι ψαλιδια.. οτι ειναι σχετικα ψηλο σαν αμαξι και γενικα ολο το στησιμο... Μονο με το ταξι μου αν το συγκρινω (SKODA OCTAVIA5 facelift) ειναι η μερα με την νυχτα.... Αλλα το corollaki ειναι τοσο αξιοπιστο σε ολα τ αλλα που αμεσως ξεχνας αυτο το ελατωμα.. Γιατι πολυ απλα ειναι παππουδιστικο
Παλιά 27-01-14, 10:30
djgas1 Offline:
Μέλος

Talking

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos sardanapalos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιλοτε ειναι ετσι οπως τα λες.... Ειναι ενα παππουδιστικο αμαξι που ειναι απλα για χαλαρες βολτες.... Εχει νομιζω την χειροτερη συμπεριφορα σ αυτο για την κατηγορια του.. Ισως παιζει ρολος οτι πισω εχει αξωνα κι οχι ψαλιδια.. οτι ειναι σχετικα ψηλο σαν αμαξι και γενικα ολο το στησιμο... Μονο με το ταξι μου αν το συγκρινω (SKODA OCTAVIA5 facelift) ειναι η μερα με την νυχτα.... Αλλα το corollaki ειναι τοσο αξιοπιστο σε ολα τ αλλα που αμεσως ξεχνας αυτο το ελατωμα.. Γιατι πολυ απλα ειναι παππουδιστικο
η τοποθετηση εγινε και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα !!! ειναι πιο σκληρο βεβαια αλλα εχει τεραστια διαφορα στο πατημα του! προσωπικα δεν το θεωρω παπουδιστικο το αυτοκινητο! εξαρταται με το τι οδηγεις για να το θεωρεις παπουδιστικο! με την ιδια λογικη και ενα ts σε σχεση με κατι αλλο ειναι παπουδιστικο! το να το θεωρεις οικογενειακο αμαξι ειναι πιο σωστο πιστευω. πριν παρω το corolla ημουν κατοχος ενος impreza wrx της ταξεως των 300 ιππων. το αυτοκινητο ηταν ενα τανξ απ ολες τις αποψεις! στο forum των subamaniacs οι συζητησεις που γινονταν ηταν της ταξεως των 300-800 ιππων. βγαινοντας απο το εκει forum και μπαινοντας σε αυτο εδω ειδα οτι οι συζητησεις γινοντουσαν περι των 100 - 200 ιππων. και το πως θα κερδισει καποιος 5 ιππους. στην αρχη γελασα, αλλα σεβομαι τα γουστα του καθενος. δεν υπαρχει παπουδιστικο αμαξι ... μονο παπουδιστικη οδηγηση. το να κρινεις το αμαξι που πηρες ως παπουδιστικο ισως οφειλεται στον εαυτο σου γιατι εσυ το οδηγεις παπουδιστικα! προσωπικα το αυτοκινητο το θεωρω αριστο για την κατηγορια του και ειναι οικογενειακου χαρακτηρα! εχω μια κορη 3 μηνων. πανω απ ολα ειναι η ανεση και η ασφαλεια της. αυτος ειναι ο λογος που αλλαξα αρχικα αυτοκινητο και επειτα αναρτηση και οχι για να κανω ραλλυ το αυτοκινητο μου. αν ηθελα ραλλυ κραταγα το προηγουμενο!
δεν θελω να παρεξηγηθω με κανεναν φιλο απο δω μεσα γιατι ειμαστε μια παρεα. απλα δεν μπορεις να κρινεις την επιλογη του καθενος γιατι ειναι σαν να μην σεβεσαι το γουστο του! ο καθενας εχει το δικο του γουστο! αν εκανες μια αποτυχημενη επιλογη σημαινει οτι απλα δεν εχεις καλο γουστο! παντως την επιλογη μου την θεωρω σωστοτατη και αν αλλαζα σημερα αυτοκινητο, θα επαιρνα παλι το ιδιο! μου αρκει η ιπποδυναμη, τα κυβικα, η ανεση, η καταναλωση και ολα του!

παντως το bilstein ειναι πολυ καλη επιλογη για το συγκεκριμενο αυτοκινητο! εντυπωσιαστικα στο φρεναρισμα του! δεν ειχα διανοηθει την αλλαγη που θα εδινε στο φρενο αλλα και στην οδηγικη του συμπεριφορα! στριβει αψογα! το επομενο βημα ειναι ελαστικα που θα βαλω παλι τα continental που φοραει!
αυτα τα λιγα!
καλημερα σε ολους

corolla
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-14, 11:12
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Καλοπάτητα και καλόστριφτα με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-14, 11:33
djgas1 Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλοπάτητα και καλόστριφτα με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Να σαι καλα φιλε!

corolla
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ kmits1990 TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 10-06-20 07:43
Eλατηρια αναρτησης G6 Manaraki TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 21-11-13 10:36
ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! Fanis OFF TOPIC 9 12-06-10 13:25
διαταξη αναρτησης jason SUPPORT 13 21-01-09 09:06
ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Antonishi TOYOTA COROLLA E 12 13 06-01-09 23:08

Page generated in 0,17192411 seconds (83,26% PHP - 16,74% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com