Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos sardanapalos
Πιλοτε ειναι ετσι οπως τα λες.... Ειναι ενα παππουδιστικο αμαξι που ειναι απλα για χαλαρες βολτες.... Εχει νομιζω την χειροτερη συμπεριφορα σ αυτο για την κατηγορια του.. Ισως παιζει ρολος οτι πισω εχει αξωνα κι οχι ψαλιδια.. οτι ειναι σχετικα ψηλο σαν αμαξι και γενικα ολο το στησιμο... Μονο με το ταξι μου αν το συγκρινω (SKODA OCTAVIA5 facelift) ειναι η μερα με την νυχτα.... Αλλα το corollaki ειναι τοσο αξιοπιστο σε ολα τ αλλα που αμεσως ξεχνας αυτο το ελατωμα.. Γιατι πολυ απλα ειναι παππουδιστικο
|
η τοποθετηση εγινε και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα !!! ειναι πιο σκληρο βεβαια αλλα εχει τεραστια διαφορα στο πατημα του! προσωπικα δεν το θεωρω παπουδιστικο το αυτοκινητο! εξαρταται με το τι οδηγεις για να το θεωρεις παπουδιστικο! με την ιδια λογικη και ενα ts σε σχεση με κατι αλλο ειναι παπουδιστικο! το να το θεωρεις οικογενειακο αμαξι ειναι πιο σωστο πιστευω. πριν παρω το corolla ημουν κατοχος ενος impreza wrx της ταξεως των 300 ιππων. το αυτοκινητο ηταν ενα τανξ απ ολες τις αποψεις! στο forum των subamaniacs οι συζητησεις που γινονταν ηταν της ταξεως των 300-800 ιππων. βγαινοντας απο το εκει forum και μπαινοντας σε αυτο εδω ειδα οτι οι συζητησεις γινοντουσαν περι των 100 - 200 ιππων. και το πως θα κερδισει καποιος 5 ιππους. στην αρχη γελασα, αλλα σεβομαι τα γουστα του καθενος. δεν υπαρχει παπουδιστικο αμαξι ... μονο παπουδιστικη οδηγηση. το να κρινεις το αμαξι που πηρες ως παπουδιστικο ισως οφειλεται στον εαυτο σου γιατι εσυ το οδηγεις παπουδιστικα! προσωπικα το αυτοκινητο το θεωρω αριστο για την κατηγορια του και ειναι οικογενειακου χαρακτηρα! εχω μια κορη 3 μηνων. πανω απ ολα ειναι η ανεση και η ασφαλεια της. αυτος ειναι ο λογος που αλλαξα αρχικα αυτοκινητο και επειτα αναρτηση και οχι για να κανω ραλλυ το αυτοκινητο μου. αν ηθελα ραλλυ κραταγα το προηγουμενο!
δεν θελω να παρεξηγηθω με κανεναν φιλο απο δω μεσα γιατι ειμαστε μια παρεα. απλα δεν μπορεις να κρινεις την επιλογη του καθενος γιατι ειναι σαν να μην σεβεσαι το γουστο του! ο καθενας εχει το δικο του γουστο! αν εκανες μια αποτυχημενη επιλογη σημαινει οτι απλα δεν εχεις καλο γουστο! παντως την επιλογη μου την θεωρω σωστοτατη και αν αλλαζα σημερα αυτοκινητο, θα επαιρνα παλι το ιδιο! μου αρκει η ιπποδυναμη, τα κυβικα, η ανεση, η καταναλωση και ολα του!
παντως το bilstein ειναι πολυ καλη επιλογη για το συγκεκριμενο αυτοκινητο! εντυπωσιαστικα στο φρεναρισμα του! δεν ειχα διανοηθει την αλλαγη που θα εδινε στο φρενο αλλα και στην οδηγικη του συμπεριφορα! στριβει αψογα! το επομενο βημα ειναι ελαστικα που θα βαλω παλι τα continental που φοραει!
αυτα τα λιγα!
καλημερα σε ολους
corolla