Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
15-07-13, 21:07
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδες το τετραπεταλουδο τρυπηθηκε και περιιμενει τα μπεκ. Το αφαιρεσα με τα χερακια μου για ναχω το κεφαλι μου ησυχο. Το πηγα στο μηχανικο μου εκανε τις τρυπες και προσαρμοσε τα σωληνακια. Τα ταπωσα και πηρα το θεριο προς επανατοποθετηση.Με την ευκαιρια του εκανα ενα πολυ καλο καθαρισμα και τωρα εχω αλλο αυτοκινητο! Στο ρελαντι το αυτοκινητο απλως βρηκε τον εαυτο του!!! Οτι πληροφοριες χρειαστει καποιος απο υποπιεσεις και troubleshooting εισαγωγης ειμαι διαθεσιμος! Αυριο παει για να συνεχισει ο εγκαταστατης του υγραεριου τη δουλεια του. Συντομα θα πεσουν και φωτο απο ολη τη δουλεια!
23-03-14, 23:24
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παιδες μετα απο μεγαλο διαστημα αποχης επρεπε να επανορθωσω και να επανελθω στο post αυτο. Μετα απο 8000χλμ με lpg πρεπει να πω οτι ηταν η καλυτερη βελτιωση που εκανα ποτε στο αυτοκινητο. Το corollaki βρηκε τα χαμενα οκτανια του ισως και ξυριζει... Τελεια δουλεια και προπαντων απροβληματιστη η μετατροπη. Φανη σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια που μου εδωσες στην αρχη που ψαχνομουν. Συντομα θα ανεβουν και φωτο...
24-03-14, 10:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μπραβο !! καλοταξιδο ...στην διαθεση σας παντα !!
24-03-14, 14:57
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Ξερω θα φανω κοινότυπος αλλα θα ηθελα να ξερω ποσα αλογα είναι με LPG το συγκεκριμενο και ποσα με βενζινη!!!
Αν ποτε μπορέσεις και θες κανε ένα dyno με βενζινη και με LPG ,δεν εχει σημασια μαρκα του δυναμόμετρου ,αρκει να δουμε σε ιδιο dyno τι διαφορες υπαρχουν....
Από καταναλωση πως τα πας?
Κατά τα αλλα να το χαιρεσαι οσο μπορεις περισσοτερο ,κινηση ΜΑΤ μετα από την απαγορευτικη τιμη και καταναλωση της βενζίνης και ειδικα της 100αρας!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
24-03-14, 18:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Ευχαριστω για τις ευχες σας. Το συστηνω σε ολους τους μαυροκαπακους αλλα με σωστο κιτ και σωστο εγκαταστατη. Η καταναλωση ειναι το πιο ωραιο.. Καιει σχεδον τα ιδια εντος και εκτος πολης.. Με φιαλη 40 περιπου λιτρα αν θυμαμαι καλα, βγαζει 360 χιλιομετρα εντος ή εκτος πολης με ακριβεια +/- 7 χιλιομετρα. Παντα!!! Χωρις υπερβολές παει ελαφρως καλυτερα με το lpg. Δε μιλαω για παιδαριωδη υπερβολη αλλα διαπιστωση και δικη μου και του εγκαταστατη μου. Στη διαθεση σας απο βδομαδα και φωτο. (να τις μαζεψω κιολας)
24-03-14, 23:37
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Χωρίς παρεξήγηση και πάντα φιλικά για εκτός πόλης νομίζω οτι καις πολυ. 11 λιτρα/100 δεν είναι και λίγο για εκτός! Σου είπε αυτός που σου το εγκατέστησε τι αναλογία(στοιχειομετρικη) έχεις? Μήπως για ασφαλεια σου το έχει αφήσει πιο πλούσιο?
|
25-03-14, 00:00
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εννοειται χωρις παρεξηγηση εκεινο μας ελειπε να τρωγομαστε εδω μεσα. Κοιτα καπου φταιω εγω. Δε διευκρινησα οτι η δεξαμενη καθαρα γεμιζει με 38 το πολυ λιτρα (ονομαστικη 42lt). Οτι το εχω ρυθμισει λιγο πιο πλουσιο ναι ισχυει γιατι ουτως η αλλως πρεπει να ρυθμιστει ετσι λογο της διαφορας στη θερμογονο δυναμη του lpg με τη βενζινη. Και πανω απολα η ασφαλεια του μοτερ μας!!! Και μετα τις 4500rpm 3ms βενζινη, 8ms lpg. Αυτα...
25-03-14, 00:13
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Αυτό που λες για την θερμογόνο δύναμη του υγραερίου ισχύει απόλυτα. Χοντρικά, για όσουν δεν γνωρίζουν αντιστοιχεί περισσότερη ποσότητα καυσίμου υγραερίου από την βενζίνη για να έχεις την ίδια αναλογία με της βενζίνης. Οταν είναι χωρίς φορτίο όμως, πχ ταξίδι και μικρό άνοιγμα της πεταλούδας δεν μπορείς να κατεβάσεις την αναλογία στο 15 ? Είναι φτωχό για lpg?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,14915490 seconds (80,81% PHP - 19,19% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|