Σορρυ για το 2πλο ποστ, αλλα δεν με αφηνει να ανεβασω τις φωτος μετα απο edit....
και τσαμπα το εκανα, σηκωσα τις φωτος στο forum και ειναι πολυ μικρες! ενω απο το photobucket φαινονται.
Να και τα ρουλεμανια
http://www.tuningdevelopments.co.uk/...t%20Glanza.jpg
Τελικα ειχα δικιο, μετα απο επισκεψη σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της Toyota ο μηχανικος λεει πως ειναι ρουλεμαν.
Και εγω σημερα το σηκωσα με οπιστεν στον αερα και εκει στο καπακι αμα βαλω το χερι μου νιωθω κραδασμους.
Επισης το κανει και αμα παταω τον συμπλεκτη αλλα και στις αλλες ταχυτητες ακουγεται ελαχιστα με την οπιστεν χαλαει τον κοσμο.
Το μαλλι θα παει πολλα, μονο ανεβα κατεβα σασμαν με δισκο πλατο και ρουλεμαν νεα και βαλβονινες παμε στην 400αρα χωρια επισκευες μεσα και ανταλλακτικα.....
εδω εχει μερικες ωραιες φωτος
http://www.toyotagtturbo.com/forums/...l-drive-mix-up
Για την ιστορια το εφτιαξα σημερα σε φιλο μου μηχανικο με κοστος κατω απο 100 ευρω κατα πολυ.....
ουτε ρουλεμαν, ουτε σπασμενο διαφορικο!!!!!!!! που μου ειπε η Toyota!
κανεις δεν εκανε τον κοπο να πει ρε παιδια ας ανοιξουμε το ρημαδι το καπακι στο πλαι να δουμε τι ειναι.....και αμα δεν ειναι απο εκει κατεβαζουμε σασμαν! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!
τι ειχε γινει.....ειχε βγει η μιση ασφαλεια απο το μεγαλο γραναζι της 5ης και ενα εξαρτηματακι απο τα 3 που εχει εκει το λεγομενο βαρκακι οπως το λενε οι μηχανικοι εμεινε απεξω και χαραζε το καπακι του σασμαν!
ο φιλος μου το βρηκε γιατι ηταν ο μοναδικος που εκανε δοκιμη και με 5η! ουτε εγω το ειχα καταλαβει οτι το κανει και με 5η......
μπορουσα να το κανω μονος μου με εναν εξολκεα, αλλα αμα δεν ξερεις.....
επισης το κουφο της υποθεσης? εχει ακομα το σασμαν μου απο το 2EE που φορουσα στο 4EFTE νομιζα οτι ειχε σπασει! ΟΧΙ! δουλευουν ολες οι ταχυτητες! ειχε κολησει ο επιλογεας με τις ντιζες! εγω τοτε πηρα σασμαν και δισκοπλατορουλεμαν και τα αφησα εκει ενω ηταν κλειστο το μαγαζι, σημερα ανοιξαμε το καπακι και σε εκεινο και μετρησαμε γραναζια, τα ιδια εχει με του 4EFTE στην 5η!!!! οι αλλες ειναι ποιο κοντες σχεσεις.
εχει ομως ενα τζογο στα ημιαξονια που προερχεται απο το διαφορικο, οποτε αμα δω βαλβολες να χανονται τοτε θελει επισκευη ή αλλαγη, αλλα θα κανουμε παντρεματα με το αλλο μου σασμαν.