Φιλανθρωπική εκδήλωση
Χθες το απογεύμα συναντήθηκα με τους υπεύθυνους των celicaclub, hondaclub και sciroccoclub, για ένα καφέ και να συζητήσουμε για τη φιλανθρώπικη εκδήλωση στην οποία μας κάλεσαν ως club να συνεισφέρουμε.
Ο υπεύθυνος από το celicaclub ήρθε σε επαφή με ένα ειδικό σχολείο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, και το οποίο με τη σειρά του απάντησε με το τι έχουν πιο πολύ ανάγκη τα παιδιά και το σχολείο.
Το σχολείο λοιπόν ονομάζεται "Παραγωγικό εργαστήριο - Τα παιδιά της άνοιξης", και ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν κάποια χρόνια χρηματοδοτούμενο από ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Μετά τη λήξη του προγράμματος, το σχολείο λειτουργεί με τη στήριξη των γονέων και ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν.
Τα πράγματα τα οποία θα ήταν χρήσιμα για το σχολείο είναι: ζαμπόν, κασέρι, ζάχαρη, γάλατα ΝΟΥΝΟΥ, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, καθαριστικό δαπέδου, υγρό σαπούνι χεριών, χλωρίνη, καθαριστικό τζαμιών και μαλακτικό ρούχων.
Έτσι λοιπόν είπαμε κάθε club, να μαζέψει όσα χρήματα μπορέσει, και μετά κατόπιν συνεννοήσεως να αγοράσουμε τα πράματα, και να τα πάμε στο σχολείο.
Η παράδοση θα γίνει τη δεύτερη Κυριακή του Δεκεμβρίου, 09/12, ως μια κοινή εκδρομή,το οποίο σχολείο αν και κανονικά θα είναι κλειστό, θα ανοίξει για μας, και θα γίνει μια μικρή γιορτή.
Για να μη σας κουράζω άλλο, στη συνάντηση μας στις 02/12, όποιο μέλος θέλει ας φέρει όσα χρήματα μπορεί, και θα συνεννοηθώ εγώ με τους άλλους υπεύθυνους για το πως θα αγοράσουμε τα πράματα.
Για να μη δημιουργηθεί παρεξήγηση, θα κάνω μία λίστα με το όνομα του καθενός που θέλει να συνεισφέρει, και όταν θα αγοραστούν τα πράματα, όποιο μέλος θέλει, μπορεί να έρθει μαζί μου. Με φωτογραφίες των αποδείξεων και των πραγμάτων για να είμαι καθαρός απέναντι σας.
Επειδή πρόκειται για λεφτά, επουδενεί δε θέλω να δημιουργηθεί παρεξήγηση και υπόνοιες ότι τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό...
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
|