Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
|
 |

19-09-12, 08:42
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
ξεκινα απο το πιο απλο, βγαζε ενα ενα τα σωληνακια κ βαζε μαυρο σωληνακι να δεις να χανεις καπου υποπιεση, το ακους να σφυριζει καθολου μεσα? αν δεν χανεις καπου αερα τοτε κοιτας για την βαλβιδα για το ρελαντι μηπως εχει προβλημα. καμια βιδα που να ρυθμιζεις ρελαντι εχει? αν εχει κοιτα το ο-ring απο κατω.
|
καλημερα jason
τα σωληνακια δεν εχουν προβλημα..οχι δεν ακουω κατι να σφυριζει θα επισυναψω και video.
Εμενα εχει βιδα για το ρελαντι που λες, εχει βαλβδιδα auxiliary air valve κατω απο την πεταλουδα (αυτη ειναι για το choke) εδω γραφει πως δουλευει http://charmant4age.blogspot.gr/2011...ng-system.html και εχει και αλλη μια βαλβδιδα η οποια δεν εχει σχεσει 99% με το προβλημα μας.(idle up valve) Η οποια οταν πχ πατας φρενο και αναβουν τα πισω φωτα σηκωνει 100περιπου στροφες ή οταν ανοιγει το καλοριφερ ή τα φωτα. Σε εμενα δουλευει οκ αυτη
χτες τ απογευμα
http://youtu.be/fq0T1x1umJI
Χτες το βραδυ:
http://youtu.be/XCp_VT9gn1w
Σημερα το πρωι
http://youtu.be/R9r1PT3WQ1w
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DeathDealer : 19-09-12 στις 09:30.
|

19-09-12, 19:41
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
την βαλβιδα που λες στο τελος μπορεις να μου την δειξεις? εχω εγω ενα θεμα με αυτην δεν δουλευει οπως κανει το δικο σου! δλδ εσυ αν πατησεις τα φρενα σου ανεβαζει λιγο ρελαντι επειδη τραβανε ρευμα τα φωτα??? ωραιος ο ηχος στο βιντεο παντως :P δυστυχως δυσκολο να βρουμε τι φταιει! νομιζω εχουμε πει ολες τις ιδεες! ελεγξες αυτο που ειπε ο Jason μηπως χανει η βιδα που ρυθμιζει το ρελαντι? εμενα ειχε κοπει το λαστιχακι και εχανα ρελαντι παλιοτερα, δλδ το ειχα 1000 στροφες και μετα χαμηλωνε! εβλεπα δλδ την βιδα πως βιδωνε μονη της!!!
|

19-09-12, 19:46
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
γυρνα την βιδα του ρελαντι να πεσουν οι στροφες και βαλε λιγη σιληκονη η κατι τετοιο απο πανω να την κραταει.
|

19-09-12, 20:56
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αφου εχει αρυθμιες ρε συ! δεν κανει τπτ με αυτο που λες! κατι αλλο φταιει!
|

19-09-12, 21:14
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
και εμενα ετσι εκανε, 2000 στροφες ρελαντι και επαιζε πανω κατω, επισης αν δεν ειναι αυτο δες προς πεταλουδα-tps μερια αν ειναι ολα ενταξει.
|

20-09-12, 09:34
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Για το ρελαντί, θα συμφωνήσω ότι μάλλον οφείλεται σε κάποιο σωληνάκι υποπίεσης. Το αντιμετωπίσαμε στο corolla (4efte) του αδερφού.
Εφόσον δεν το έκανε πιο πριν, δεν φταίει το TPS.
ΑΣΧΕΤΟ. Είδα τα videos και μου φάνηκε πως χτυπάει πολύ το μοτέρ (βαλβίδες).

20-09-12, 09:40
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Του αδερφου σου τι προβλημα ειχε με το ρελαντι? αν ειναι σχετικο με το προβλημα μου που αναφερω εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=18283&page=6 απαντησε μου εκει pls! πάντως ειχε πει παραπανω πως εχουν αλλαξει τα σωληνακια και τα εχουν τσεκαρει ολα! εγω παντως δεν τα βαζω ποτε χωρις σφιχτηρακια! μπορει να ειναι εφαρμοστο και να χανει!
|

20-09-12, 09:49
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Του αδερφου σου τι προβλημα ειχε με το ρελαντι? αφου ειπε παραπανω πως εχουν αλλαξει τα σωληνακια και τα εχουν τσεκαρει ολα! εγω παντως δεν τα βαζω ποτε χωρις σφιχτηρακια! μπορει να ειναι εφαρμοστο και να χανει!
|
είχε υψηλό ρελαντί και αν θυμάμαι καλά (πάνε 3 χρόνια), λίγο ασταθές.Μπορεί κάποιο σωληνάκι να έχει πόρο ή να μην έχει εφαρμόσει απόλυτα.
Ή κατι γίνεται με την πεταλούδα (πχ ψύξη).

20-09-12, 09:51
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτο δλδ που κανει του φιλου μας εδω! γιατι εμενα δεν εχει καμια σχεση αλλα μου κανει!
|

20-09-12, 12:55
|
Μέλος
|
|
|
|
παιδια ας μην ξεφευγουμε απο το θεμα!
η βιδα του ρελαντι φιλε μου jason δεν "διορθωνει" αν θελεςι το προβλημα ''αρρυθμιας'' απλα αυξανει η μειωνει τις στροφες.
με τον ορο αρρυθμια δεν ξερω αν ειδατε και το βιντεο ,σαν να μην ειναι σταθερο το αεριο που βγαινει, ακουγεται και απο πισω επισης απο την εξατμιση αυτο το ποπ ποπ ποπ.....
Αν το συστημα της εξατμισης μου εχει διαρροη φανταζομαι οτι δεν επηρεαζει το ρελαντι.Σωστα;
Επισης ας βαλουμε και υποψην το choking το οποιο κανονικα μου ανεβαζε απο κρυο (αναλογα την εξωτερικη θερμοκρασια) πχ 2000στρ και υστερα επεφτε γραμμικα οσο περναγαν τα λεπτα.
Αυτο τωρα βαζει μπροστα σηκωνει τσοκ υστερα απο τις 2000στρ βυζιζεται στις 1200στρ πχ και υστερα ξανανεβενει
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17666507 seconds (82,45% PHP - 17,55% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|