sorry αλλα για το σασμαν κανεις λαθος! επειδη εχω δοκιμασει και τα 2, του τουρμπατου παει πολυ πολυ καλυτερα και ειναι οικονομικοτερο! καμια σχεση! λαθος επιλογη κατα την γνωμη μου να βαλεις σασμαν ατμοσφαιρικου και μαλιστα το 5ταχυτο! σε ταξιδια ειναι 100% σιγουρο οτι το αμαξι υποφερει, και στην πολη το κερδος της ποιο γρηγορης επιταχυνσης ειναι ελαχιστο σε σχεση με αυτα που χανεις! το κοντο σασμαν δεν αφηνει αυτο το μοτερ να "απλωνει" καλα. Επισης παιζει ρολο και τι διαστασεις ελαστικων εχεις γιατι αλλαζει το βημα και αυτο μαζι με την επιλογη του σασμαν. Παντως να εχεις υποψη πως ειδικα σε ταξιδια και μεγαλους-ανοιχτους δρομους το σωστο σασμαν εχει και μικροτερη καταναλωση. Ειδικα με την τουρμπινα που εχεις ουτε καν λογος για το σασμαν του 2E-E!
Eπειδή μιλάω με ξαδερφό μου (δεν μπαινει εδω) και εχει ΕΕ90+4ΕFTE φορουσε σασμαν απο glanza με την τουρμπινα που εχεις εσυ, φουσκωνε τερμα MAX με πιεση 0.7 bar στις 3500rpm, επίσης ειχε μαμα μπεκ πανω.
Εγώ αν και ξερω οτι οι περισσοτεροι δεν θα συμφωνησετε μαζι μου, πιστευω πως ενα πολυ κοντο σασμαν ειδικα το 5ταχυτο δεν αφηνει την τουρμπινα να ανοιξει εκει που πρεπει απο ποιο χαμηλα δλδ, ο λογος ειναι πως λογω πολυ κοντων σχεσεων αλλαζουμε γρηγορα ταχυτητα! ετσι δεν προλαβαινει να φουσκωσει, το εβλεπα ακομα και στην ct9 με το κοντο σασμαν! αλλα δεν θυμαμαι πως ακριβως φουσκωνε η πιεση γιατι πανε και κατι χρονια ε? αν ειχε το σασμαν απο το 4EFTE θα ανοιγε απο ποιο χαμηλα. Αν εχει κανεις αλλος την ιδια τουρμπινα με το τουρμπο σασμαν ας μας πει!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-08-12 στις 17:31.
|