Καλησπέρα σε όλους.
Καταρχήν να ευχηθώ καλή συνεχεια διακοπών σε όσους δεν έχουν γυρίσει,καλό φθινόπωρο σε όσους γυρίσαν και κουράγιο και υγεία σε όσους δεν πήγαν διακοπές για οικονομικούς ή και άλλους λόγους.
Επειδή είναι το δεύτερο πόστ μου, αν δεν είναι στην σωστή ενότητα ας το μεταφέρουν οι διαχειριστές.
Επι του θέματος τώρα.Εχω ένα corollaki G6 1300 τουρμπάτο με σφυρήλατα πιστονάκια , gredy εγκέφαλο και garett 2,5άρα με 360 θρος αν το λέω σωστά.
Επειδή έχω ηρεμήσει και επειδή έχω βαρεθεί να έχω ένα "νεκρό" αυτοκίνητο απο τις 1000-3000 στροφές και μετά να αρχίζει να τουρμπίζει και να ξεσπάει μετά τις 4500 στροφές, θέλω να μου πείτε τι μπορεί να γίνει ώστε να έχω δύναμη απο πιο χαμηλά.Ξέρω οτι θα μου πείτε για μικρότερη τουρμπίνα αλλά αν γίνετε να με κατατοπίσετε λίγο ή αν γίνεται κάτι με την ήδη υπάρχουσα.Να πώ οτι το αυτοκίνητο είναι γύρω στα 190 άλογα.
2.Ασχετη ερώτηση με την πρώτη.Αν ρίξω την πίεση απο 0.9 σε 05-0.6 και βγάλω τον gredy και αφήσω της μάνας του , το αυτοκίνητο θα γίνει πιο οικονομικό σε κατανάλωση? Και σε αυτήν την περίπτωση κατά πόσο είναι εύκολο να πουληθεί ο εγκέφαλος και πόσο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας