Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
παιδια δεν εχω δει ενα κορολλα gt4 μοτερ μπρωστα η μπαταρια ,και χωρις ρυθμισομενες αναρτησεις ειναι πολλυ βαρη το μοτερ ,δεν νομιζω να μην εχει κοψε κανε οι βασουλες οι κολητες στο σασι..γνωμη ειναι αυτη ετσι ,καλο μοτερ αλλα οχι σε κορολλα ..πιστευω ο 4gze ειναι πολλυ καλητερος κινητηρας σε αλογα και αξοιπιστια ,και να το πας στα 600 σκυλι μαυρο.ενω gt4 εχει θεμα λιγο πιστευω που ειναι κοντα χυτονια μεταξειτους..δεν νομιζω να ειμαι ασχετος 12 χρονια ασχολουμε μετα τουοτα μοτερ..και δεν νομιζω ο λιαροματης να ειναι ασχετος μετα τουοτα..
|
μπορει ο λιαροματης να μην ειναι ασχετος απο τουοτα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι σφαχτης και τυροκομος. εχουν δει πολλους λιαροματηδες τα ματακια μας...
ο λιαροματης και ο καθε λιαροματης θα σου πει αυτο που τον βολευει θα σου πει οτι δεν μπαινει πρεπει να ''φτιαξουμε'' $$$$$$$ βασεις πρεπει να παει η μπαταρια πισω $$$$$$$
πρεπει το ενα πρεπει το αλλο. συνεπως υπαρχουν θυματα.
κολητες βασεις στο σασι επισης τις κανει ο καθε λιαροματης και οι μιμουαπτου μηχανικοι της πιατσας...
υπαρχουν συνταγες ομως υπαρχουν εξυπνες λυσεις που δεν θα κατσει να τις σκεφτει ο καθε λιαροματης γιατι δεν αγαπαει την δουλεια του και γιατι δεν θελει να ξυσει το νιονιο του για το δικο σου αμαξι. υπαρχουν πραγματακια να ταιριαξεις απο αλλα αυτοκινητα και ο συγκεκριμενος κινητηρας καθεται κουτι. πολυ απλα γιατι και το 101 και το 111 εβγαιναν διλιτρα απο μαμα.
κανεις δεν αντιλεγει οτι το καλυτερο πραγμα στην 111 ειναι ο 4ag σε ολες τις μορφες του. 600 και σκυλι μαυρο οποιοδηποτε 1600cc κοματακι δυσκολο.
εθιξες ομως ενας θεμα οσο αναφορα διλιτρο μοτερ σε κορολα. σιγουρα δεν ειναι οτι ευκολοτερο σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αν το εχεις το σιγουρο ειναι οτι θα καταφερουν να σε περασουν απειροελαχιστοι και αυτοι θα εχουν δωσει τα τριπλασια χρηματα που θα εχεις δωσει εσυ για να παρεις 50 κιλα ροπης. ενα πιο μικρου κυβισμου για να την πιασει αυτη τη ροπη θα πρεπει να ειναι 800αλογα.
καταλαβε τι λεμε για τη ροπη
και αφου δεν εχεις δει corolla gt4 με μπαταρια μπροστα ριξε μια ματια να ψαξεις. κυκλοφορανε πολλα. παρα πολλα πλεον...
και κυκλοφορανε και με συμβατικες αναρτησεις κιολας. αλλα δε θα αρεσουν στον λιαροματη πολυ απλα γιατι ειναι δικες μας πατεντες και μαλιστα στο πεζοδρομιο...
προσωπικα εφτιαξα τ αμαξι μου μονος μου(τηλεφωνικως με τον μακατο) για να μου πει τις αλανθαστες δοκιμασμενες χρονια συνταγες και σε πληροφορω οτι ουτε βαση κοληθηκε ουτε σασι τρυπηθηκε ουτε κοπηκε ουτε η μπαταρια μετακινηθηκε ουτε πυρηνικη αναρτηση χρειαστηκε ουτε τπτ...
ολες οι βασεις ειναι μαμα τουοτα τα ημιαξονια της συνταγης ειναι επισης μαμα τουοτα. η μπαταρια ειναι μαμα τουοτα. το ψυγειο νερου ειναι μαμα τουοτα. τα φρενα ειναι μαμα τουοτα. θα μου πεις δεν ειναι κορολα.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ CELICA... ειναι ΟΛΑ bolt on ομως!!!
ισως εχεις παραπληροφορηθει λιγο παραπανω γιατι ετσι επρεπε...
προσεχε τους λιαροματηδες και τους αετονυχηδες!!!
α ξεχασα... βλεπεις καμια μπαταρια μηπως? μεχρι και το μαμα κουτι του ανθρακα εμεινε στη θεση του ως εχει
ΜΙΑ ΖΩΗ