Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Το ποσό ναι αλλά οι συμμετοχές όχι.
Πάντα ότι περισσεύει από άποψη χρημάτων μένει στο ταμείο της Ένωσης και δίνεται σαν προκαταβολή για οποιοδήποτε επόμενο event.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Επαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα γιατί σε λίγες μέρες θα έχουμε συνάντηση οι υπεύθυνοι των κλαμπ για να μιλήσουμε και να καταλήξουμε αν θα διεξαχθεί ή όχι το trackday. Από τα άτομα που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα ενδιαφέρον θέλω να ξέρω αν εξακολουθεί να τους ενδιαφέρει η συμμετοχή. Και φυσικά οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται μπορεί να γράψει.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 538
Και εγώ λογικά είμαι μέσα. Να ξεσκάσουμε λιγάκι.
Τη Κυριακή, πρώτα ο Θεός, θα βρεθώ και με τα παιδιά από το celicaclub. Θα τους πω και αυτούς, να δούμε μήπως και μπορέσουμε και μαζέψουμε και άλλες συμμετοχές, να γίνει πιο σίγουρο το track-day...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Πετρο και ο φιλος μου ο Στελιος με το NISSAN το 2λιτρο μεσα αν δεν υπαρχει προβλημα φυσικα........ Εγω λιγο δυσκολο ,με τοσα ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙΑ , που λεφτα για trackday!!!!
Αλλα θα σου πω για μενα ,μαλλον τελευταια στιγμη!!!
Ευχαριστω!