Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Καλα τα LED αλλα ακριβα ρε γ@μωτο!Εγω τις δυο ψειρες τις πηρα 5 ευρω πριν κανα χρονο και η μια μου καηκε πριν μια βδομαδα και ξαναεδωσα αλλα 2.50 προχθες και την αλλαξα!
Τωρα το βραδυ που ερχομουν σπιτι μου αναβοσβηνει και η μια απο τις δυο λαμπες LED που εβαλα της πισω πινακιδας!Ουτε 6μηνες δεν κρατησε αυτη.....
Αυριο ειμαι για νεα λαμπα και αλλα 3 ευρω....
Δεν ειναι τα 3 ευρω αλλα το γεγονος οτι η απλη λάμπα δεν κανει ουτε 0,50 λεπτα και κρατησε και 6 χρονια........
|
Ρίξε μια ματιά στο
www.ebay.com και κάνε αναζήτηση την αγγελία 120741469939 . Οι λάμπες W5W έχουν οι 10 κόστος 2,5 δολάρια!
Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ, αλλά τις έχω πάνω από ένα μήνα τοποθετημένες χωρίς κανένα πρόβλημα! Με 25 λεπτά του δολάριου η μία και να έχεις και 1-2 καμένες δεν έγινε και τίποτα!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν χωράνε στα πλαϊνά φλας λόγω μήκους!
Παιδιά εγώ στα πίσω φώτα εκτός από πινακίδα ακόμα δεν έχω αλλάξει σε LED αφενός γιατί τα ντουϊ μου δεν έχουν πρόβλημα (είναι πιο ανθεκτικό το υλικό τους) και αφετέρου μου αρέσει το φως που δίνουν οι συμβατικές λάμπες...
Επίσης, δεν μου καίγονται και συχνά...
Πινακίδα που ήταν άθλιο το κίτρινο φως τις άλλαξα, και μπροστά έβαλα στην μικρή σκάλα LED, στην μεσαία ΧΕΝΟΝ και δεν ξέρω τι να κάνω σε ομίχλης και μεγάλη σκάλα ακόμα... ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ??