Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
|
|
09-10-11, 04:38
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
thessalonikh
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
εγω στο ειπα γιατι μετα απο απανωτα σκισιματα στο δικο μου μυριζει ο δισκος ,(καταλυτη εχω αλλαξει στα 150000 οποτε απιθανο να μυριζει αυτος και λαδια δεν καιει το αμαξι) δεν πατηναρει το αμαξι ,οχι ακομα τουλαχιστον κι εχω κανει με τον AISIN σχεδον 70000πολυ ζορικα χλμ, απλα πιανει πολυ ψηλα το πενταλ πλεον ...Για το αλλο που λες θα μπορουσε να ναι μπουζι......πηνιο πολλαπλασιαστη στα τελευταια του ... πολυ βρωμικο φιλτρο αερος σχεδον βουλομενο..,βρωμικος ΜΑΦ και φυσικα βουλομενος καταλυτης ....τι να σου πω....
|
ΠΩΠω!Σμρα δεν παιζει ν κοιμηθω ησυχος !Ο ΜΑΦ φιλε μ george τι ειναι ακριβως?Να βαλω στο παιχνιδι και μια μετρηση που ειχα κανει!Ταξιδι 1 ποδι χαλκιδικης(Ποσειδι) και πισω με 3 ατομα και φορτωμενος διαφορα πατηματα και μετα ψιλονορμαλ οδηγηση τ τεποζιτο(50αρι)μ εβγαλε 520χλμ!κακο η καλο?
|
09-10-11, 05:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Καλό το βλέπω...
|
09-10-11, 13:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
50 λιτρα ειναι ολο, μεχρι το λαμπακι ειναι 40 λιτρα.το πηγες μεχρι τελος?
|
09-10-11, 17:39
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
πήγαινε πάρε μετρήσεις καυσαερίων. κατά 99% είναι καταλύτης. οτιδήποτε άλλο και να ήταν δεν θα βρωμαγε έτσι. μπορεί να έχει σπάσει μέσα και να είναι αχρηστος. βαλε έναν καινούριο πιο ελευθέρας με 200 τρύπες όπως εχω εγώ να ανασαίνει το αμάξι.προϋπόθεση είναι να μην καις τρελο λάδι αλλιώς και ο καινούριος θα μπουκώσει.
Υ. Γ κανε κάτι απλό κανε μια βόλτα χαλαρή το αμάξι και μετά σκυψε και μύρισε την εξάτμιση. σου βρωμάει πάλι?
|
|
|
|
09-10-11, 17:55
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
thessalonikh
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
50 λιτρα ειναι ολο, μεχρι το λαμπακι ειναι 40 λιτρα.το πηγες μεχρι τελος?
|
φιλε μ εκανα περιπου 60 χλμ με τ λαμπακι!πανω κατω δλδ 45 λιτρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από davarisx
πήγαινε πάρε μετρήσεις καυσαερίων. κατά 99% είναι καταλύτης. οτιδήποτε άλλο και να ήταν δεν θα βρωμαγε έτσι. μπορεί να έχει σπάσει μέσα και να είναι αχρηστος. βαλε έναν καινούριο πιο ελευθέρας με 200 τρύπες όπως εχω εγώ να ανασαίνει το αμάξι.προϋπόθεση είναι να μην καις τρελο λάδι αλλιώς και ο καινούριος θα μπουκώσει.
Υ. Γ κανε κάτι απλό κανε μια βόλτα χαλαρή το αμάξι και μετά σκυψε και μύρισε την εξάτμιση. σου βρωμάει πάλι?
|
φιλε μ αυτος με 200 τρυπες ποσο κοστιζει?λαδακι δεν μ καιει καθολου!εδω και 3000χλμ ειναι στο ιδιο σημειο!οσο για την βολτα,αφου κανς καμια 10χλμ αρχιζει και μυριζει οταν ζεσταθει!και μυριζει ενα πραγμα σαν μπαρουτι ισςω και λαδι!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 09-10-11 στις 18:12.
Αιτία: Edit...
|
09-10-11, 22:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Δεν παιζει να ειναι ο δισκος γιατι βρωμαει απο μπροστα καταρχην! δλδ αν ανοιξεις καπο και μυρισεις κοντα στο σασμαν εκει βρωμαει, και φυσικα δεν μυριζει σαν μπαρουτι!!! εγώ πιστευω πως δεν κανει καλη καυση το αμαξι σου και βρωμαει ετσι οπως λες γιαυτο και το κανει οταν το πατας πολύ! εχεις προσεξει ή σου εχουν πει αν βγαζει μαυρο καπνο? ο καταλυτης αν ειναι μαμα συνηθως ειναι κεραμικος, αυτο που παθαινουν ειναι να σπανε μεσα και να γινονται κομματια, οποτε και θορυβο εχεις και το αμαξι δεν τραβαει, αν δεν εχεις κατι απο αυτα τα 2 δεν ειναι καταλυτης, αλλα για να εισαι 100% σιγουρος πηγαινε να δεις για καρτα καυσαεριων, αν ειναι οκ τα νουμερα τοτε δεν ειναι αυτό.
|
09-10-11, 22:24
|
banned
|
|
Περιοχή:
Μεσογεια
|
|
Αν μυρισες την εξάτμιση και σου βρωμάει τότε έχεις θέμα με καταλύτη. εφόσον δεν καίει λάδια βαλε έναν 200άρι καταλύτη μεταλικο. εμένα είναι αν θυμάμαι καλά Μagnaflow και κοστίζει κάτι παραπάνω από 200 ευρω.εμένα δεν είχε χαλάσει απλά είχα τα ίδια χλμ με εσένα και είπα ας τον αλλαξω.
καλό θα ήταν να το πηγαινες σε μηχανικό για 2 λόγους
1... να δει τα καυσαέρια σου
2.. να κοιτάξει και τις μετρήσεις των λαμδα σου με διαγνωστικό μιας και αυτοί οι λαμδα έχουνε ζωή περίπου 100.000 χλμ. αλλά με τα νεροπλυματα που έχουμε για βενζίνη χαλάνε νωρίς.
κανε αυτα και ξανά πες μου.
|
14-10-11, 03:42
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
thessalonikh
|
|
Παιδια 1000 ευχαριστω!τελικα εκανα μετρηση και ειναι ο καταλητης με νουμερα:10.8 co 435 hc!απιστευτα νουμερα!Θα αλλαχθει το συντομοτερο δυτατον!Ευχαριστω πολυ
|
14-10-11, 20:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
πωπω τα νουμερα στον Θεό!!!! αλλαγη σφαιρα!!!! βαλε κανα μεταλλικό οχι κεραμικό! υπόψην πως μετα θελει καλο ζεσταμα για να βγαζεις καυσαερια γιατι αυτοι αργουν να φτασουν σε θερμοκρασια λειτουργιας και ειναι και ποιό ελεύθεροι! εγώ της Monolith που έχω ειχε 180 ευρώ και είναι μέχρι 180hp, επίσης να ζητησεις πιστοποιηση κτλ, εμενα μου εχουν δωσει.
|
17-10-11, 18:55
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
thessalonikh
|
|
εμενα παιδια μου ζητανε 250 για αγωνιστικο καταλητη(δεν γνωριζω τι εταιριας)!Μου φαινονται πολλα τα λεφτα!Βρικα στο Ε-ΒΑΥ αυτον τον magnaflow g toyota!ταιριαζει στην αρχικη σωληνωση?
http://www.ebay.com/itm/Toyota-Corol...item2304cd8c59
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16726303 seconds (82,40% PHP - 17,60% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|