Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
28-08-11, 02:50
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ναι ομως τα μπεκ ουτος η αλλος δεν θελουν καποια στιγμη καθαρισμο???αρα γιατι να μην αρχισω απο εκει??
28-08-11, 21:09
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
καλησπερα ημουν κεφαλονια 6 μερουλες για διακοπες..καθως πηγαινα στο λιμανι του πορου για να γυρισω αναψε το check engine
|
Μάλλον η Corolla σου γουστάρει περισσότερη Κεφαλονιά .....
Πάντως μόνο ένας Θεός ξέρει τι βενζίνη βάζουμε στα διάφορα τουριστικά μέρη, ειδικά εκει που έχουν πελάτες μονο περαστικούς που δεν θα ξαναδούν!
|
29-08-11, 00:36
|
|
|
|
|
|
οχι φιλε μου δεν εβαλα καθολου βενζινη στην κεφαλονια..γεματος απο πατρα εφυγα απο γνωστο βενζινα
10-01-13, 16:48
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
εχω το εξής θέμα έβαλα χθες βενζίνη και αμέσως μετά μου άναψε η ένδειξη check, το πήγα σε συνεργειο της γειτονιας μου για να το βάλει στο διαγνωστικό και μου είπε οτι του έβγαλε κακό μειγμα.. και μου έσβησε την ένδειξη.. πάω σήμερα και βάζω 100αρα την racing και δεν προλαβαίνω να κάνω 500 μέτρα και μου ξανα ανάβει η ένδειξη.. τι λέτε να φταιει;;; η βενζίνη; τα μπεκ; ή εχω θέμα με "λ" ή τον maf
|
11-01-13, 17:36
|
|
Μέλος
|
|
|
|
στο δικο μου αναβε συνεχεια η ενδειξη check engine...το πηγαινα συνεχεια στην toyota και μου λεγανε βαση διαγνωστικου το ιδιο πραγμα (((μειγμα)) δηλαδη βενζινη!!!!!!!! μου προτεινανε να αγορασω ενα ενισχυτικο και να το βαλω οταν φουλαρω το αμαξι...το εκανα μαζι με 100ρα βενζινη και το προβλημα λυθηκε....δεν ξερω αν εχεις το ιδιο προβλημα απλα μακαρι να σε βοηθησα...
11-01-13, 18:51
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από basilakiscorolla
στο δικο μου αναβε συνεχεια η ενδειξη check engine...το πηγαινα συνεχεια στην toyota και μου λεγανε βαση διαγνωστικου το ιδιο πραγμα (((μειγμα)) δηλαδη βενζινη!!!!!!!! μου προτεινανε να αγορασω ενα ενισχυτικο και να το βαλω οταν φουλαρω το αμαξι...το εκανα μαζι με 100ρα βενζινη και το προβλημα λυθηκε....δεν ξερω αν εχεις το ιδιο προβλημα απλα μακαρι να σε βοηθησα...
|
Ευχαριστώ για την απάντηση! και πιστεύω με βοήθησες γιατί επιβεβαίωσες αυτο που πίστευα και εγω.. βενζίνη... γιατι όπως είπα μετα την χαλια βενζίνη έβαλα 100αρα και μετα απο λίγο μου ξανα άναξε το check.. σήμερα ξανα παίρνω το αυτοκίνητο και είχα αναμένο το check και σε κάποια στιγμή έσβησε!!, απο τότε δεν μου έχει ξανα ανάψει θα το παρακολουθήσω τώρα, και όταν αδειάσω το ρεζερβουάρ θα του ξανα βαλω 100αρα άλλη μια φορά.
|
13-01-13, 15:27
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Μετά τα 100Κ km τα παίζει κάποιος αισθητήρας λ, τουλάχιστον στα TS. Δες τι έγραψα εκεί.
Πήγαινε σε μια καλή αντιπροσωπεία Toyota να δουν τι πρόβλημα έχεις.
|
|
απαντ |
|
13-01-13, 18:01
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
απαντ
Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω καποτε...Εβαζα καπου βενζινη και αναβε...Εβαζα απο καπου αλλου και μετα απο λιγο εσβηνε...Δεν εκανα τιποτα απολυτως, εσβησε μονο του με 100αρα που βαζω μονιμα πλεον...Τωρα πλεον εχει καποια χρονια να μου ξανααναψει...Βεβαια το δικο μου μοτερ ειναι VVT-i και οχι VVTL-i...Δε ξερω τι παιζει σ αυτα
|
16-01-13, 22:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Ορεστιάδα
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Εδώ και ενα χρονο περιπου έχω το ίδιο πρόβλημα. Έβαλα απο κάπου βενζίνη και άναψε το λαμπάκι. Ο κωδικός βλάβης είναι Ρ0420 δηλαδή καταλύτης ή αισθητήρας λ. Απο καυσαέρια δεν έχω πρόβλημα και οι λ ελεγχθησαν με το διαγνωστικό της Toyota. Το λαμπάκι εξακολουθεί να ανάβει κατα καιρους. Μου ειπαν οτι είναι θέμα του εγκεφαλου έχει κολλήσει κατα κάποιο τροπο και διαβάζει το ίδιο μήνυμα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Πρόβλημα με την αποδοση του αυτοκινήτου δεν έχω. Τι μπορεί να φτάνει και να ανάβει.
|
|
. |
|
17-01-13, 10:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κιατο κορινθοs
|
|
.
αισθιτηρασ ψυκτικου υγρου ι maf sensor μπορει καποιεσ απο τησ εντολεσ του maf sensor να μην εργαζετε σωστα και τρελενει τον εγκεφαλο και να μην μπορει να συγρινει τιμεσ ο εγκεφαλοσ και να τρελενετε φιλε μου
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16244602 seconds (81,57% PHP - 18,43% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|