Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Check Engine |
|
30-10-13, 18:58
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Check Engine
Απο οταν πηρα το αμαξι ( κοντα ενα χρονο) μου ειναι αναμενο το check engine σε ενα μηχανικο που το ειχα παει στην αρχη μου ειπε δεν ειναι κατι.. αλλα επειδη εμενα με ετρωγε τοσο καιρο ειπα σιγα σιγα να δω τι ειναι. συνδεσα ειναι obd check ( elm327 )που το εφερα απο εξω και μου δειχνει το εξης προβλημα:
http://www.dtcsearch.com/p0601/
και επειδη απο τα αγγλικα που ξερω δεν καταλαβαινω και πολλα . καποιος που να ξερει μπορει να μου πει τι ειναι??
το αμαξι ειναι υπερκιβυσμενο και εχει και προγραμμα( απο οτι μου εχει πει ο προηγουμενος ιδιοκτήτης) αν αυτα μετρανε..
|
|
|
|
30-10-13, 23:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paris!
Απο οταν πηρα το αμαξι ( κοντα ενα χρονο) μου ειναι αναμενο το check engine σε ενα μηχανικο που το ειχα παει στην αρχη μου ειπε δεν ειναι κατι.. αλλα επειδη εμενα με ετρωγε τοσο καιρο ειπα σιγα σιγα να δω τι ειναι. συνδεσα ειναι obd check ( elm327 )που το εφερα απο εξω και μου δειχνει το εξης προβλημα:
http://www.dtcsearch.com/p0601/
και επειδη απο τα αγγλικα που ξερω δεν καταλαβαινω και πολλα . καποιος που να ξερει μπορει να μου πει τι ειναι??
το αμαξι ειναι υπερκιβυσμενο και εχει και προγραμμα( απο οτι μου εχει πει ο προηγουμενος ιδιοκτήτης) αν αυτα μετρανε..
|
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτό οφείλεται σε λάθος προγραμματισμό. Δεν υπολογίσε σωστά τα bits και το checksum ο προγραμματιστής και έτσι ο εγκέφαλος, παρόλο που η εντολές που δίνει είναι "σωστές" και λειτουργεί ο κινητήρας, δεν μπορεί να τις επαληθεύσει και έτσι ο εγκέφαλος νομίζει πως αυτό που εκτέλεσε ήταν λάθος.
Εάν δεν είναι αυτό, τότε έχει πρόβλημα ο εγκέφαλος, καθώς όλα τα προγνωστικά που διάβασα σαν αντιμετώπιση του προβλήματος αναφέρουν την αντικατάσταση του εγκεφάλου.
|
31-10-13, 10:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο ... ειναι απλα το προγραμμα που εχει μπει και παραβλεπει καποιες εντολες .. αν δεν σου καιει πολυ βενζινα παραβλεψε το..
31-10-13, 18:03
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
ευχαριστω και τους δυο σας για τις απαντησεις.. δυστυχως δεν ξερω πολλα για το αμαξι μου ( απο οτι μου ειπαν οταν το πηρα το αμαξι ειχε προγραμμα απο ανδριανακη ( δεν κανω διαφημιση ) )
τωρα κ.Φανη απο βεμζινη καιει λιγο παραπανω πιστευω. εχω περιπου 11 lt/100 μεσα στην πολη ( ειτε παω χαλαρα ειτε το παω ταπα ) και σε ταξιδι εχω περιπου 6 lt/100 με 120 περιπου ( αλλα στιγμιαία σε αυτα το χιλιομετρα ειναι περιπου 3,7 με 4,6 lt/100 αναλογος το βαρος και τη διαδρομη )
υπαρχει τροπος να βρω τι ειναι το προβλημα ή θα πρεπει να ξαναπρογραμματιστει ο εγκεφαλος και αμα το ξαναβγαζει τοτε θελει αντικατασταση ???
|
|
|
|
01-11-13, 03:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Ο Ανδριανακης συνηθηζε να τα στουμπωνει βενζινη και τα εκανε αρκετα πλουσια. Τωρα εχει αλλαξει λιγο αλλα πανω κατω στα ιδια ειναι. Ισως εισαι και εσυ ενας απο τους "στουμπωμενους". Τωρα να πας παλι εκει να δωσεις ποσα ευρω για να βαλεις ενα προγραμμα που δεν ειναι και οτι καλυτερο σε θεμα αποδοσης, εγω προσωπικα δε θα το εκανα.
Εγω απρογραμματιστος απο 1.6 που ημουν σε 1.8 αλλα με αρκετα πραγματα πανω, με το αμαξι να εχει καμποσα μπερδεματα, βενζινη φευγει καμποση ακαφτη αλλα με τις περισσοτερες διαδρομες (λογω δουλειας) να ειναι εθνικη εχω καταναλωση σχετικα τσιμπιμενη, γυρω στα 10-11 αλλα δε το αφηνω και στην ησυχια του. Αλλα την ιδια εχω και εντος περιπου. Με ενα γεμισμα θα βγαλω απο 430-470 χλμ. Και ισως αν το παω ακομα πιο νορμαλ να βγαλω περισσοτερα. Με προγραμμα θα ημουν πολυ καλυτερα βεβαια αλλα..
Εγω θεωρω οτι εισαι καλα παντως.
|
01-11-13, 10:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ακριβως μην το πειραξεις , μια χαρα εισαι !!!
01-11-13, 16:01
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
σε καταναλωση μεσα στην πολυ μου φαινεται οτι ειναι πολυ.. αλλα δεν το αφηνω και πολυ σε ησυχια .. και παλι τα ιδια μου δειχνει.. σε ταξιδι βεβαια που μετρησα απο γεμισμα μεχρι λαμπακι σχεδον, ολα τα χιλιομετρα ή τρικαβαλο και αποσκευες αλλο τοσο βαρος. ( ρουχα ,τροφιμα, μηχανη βαρκας με ολα τα παρελκομενα και εξοπλισμο για ψαρεμα ) με οικονομικη οδηγηση τα περισσοτερα και τα μισα χιλιομετρα σε εθνικη εκανα 692 χιλιομετρα.. 45 λιτρα 77.20 ευρο
αρα το αφηνω το check . δεν πειραζω τιποτα..
|
|
|
|
06-11-13, 22:11
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
παιζει να μου βγαζει προβλημα το check ?? γιατι μου εχει τυχει σε 3 βολτες μου ενα συγκεκριμενο προβλημα.. την πρωτη φορα ημουν με τον αδερφο μου ( ειχε βαλει shell 100αρα ) και βαραγαμε κατι κοφτες στο φαναρι και μετα δεν ανεβαζε πανω απο 2,5-3 χστροφες.. μετα απο λιγο ομως εφτιαξε ανεβαζε κανονικα στροφες αλλα δεν ειχε και την μεγιστη αποδοση ( ηταν καλοκαιρακι αν θυμαμαι καλα ) .. την δευτερη που το επαθα ειχαμε παει με καποια ατομα απο το foroum για να κανουμε ετσι κανα πατημα και οταν ημασταν στην εθνικη ειχα 4η στης 6,500 και μολις βαζω πεμπτη το αμαξι δεν εδινε οσο γκαζι και να πατουσα και κατεβαζε στροφες, κατεβασα 4η τιποτα εκοψα κατεβασα 3η τιποτα .. σταματησα δεξια παταγα τερμα το γκαζι σταθερα και το αμαξι εκανα 1000-2500-1000-2500-1000 . ετσι μετα απο λιγο δουλευε κανονικα.. μου το εκανε την ιδια μερα την ωρα που παταγαμε. στην πεμπτη λιγο πριν τον κοφτη ( το πατημα ηταν απο πρωτες ) , απο δευτερα σε τριτη( πατημα απο δευτερα) , πατημα 3η , πατημα τεταρτη στο γυρισμο.. και παντα οταν σταματαγα τοτε εφτιαχνε..και εκεινη την ημερα ειχα βαλει shell 100αρα ..
αλλα και την κυριακη που ειχε πεσει η θερμοκρασια και ειπα να το βγαλω μια βολτα ( με avin 100ara ) ειμασταν μεσα στο αμαξι 4 ατομα και ενιωθα οτι δεν πηγαινε καλα.. ειναι ενας δρομος που ξερω οτι θα σπινιαρει ολη η δευτερα, αυτη τη φορα ομως δεν την σπινιαρε.. πηγα καποια στιγμη να ξεκινησω σε μια ψιλο ανιφοριτσα και μολις ξεπερναω της 2,500 το αμαξι ξανα εκοψε και δεν μπορουσα να ξεκινησω.. παλι με τερμα γκαζι 1-2,5-1-2,5 . παλι το ιδια ..
βεβαια ολες τις φορες που το εχω παθει . παταω γκαζι και ακουγεται οτι παιρνει αερα ( ακουγεται λογο φιλτροχωανης ) αλλα σαν να μην δινει ή ρευμα η βενζινη και στης 2,5-3000 ριχνει παλι ρελαντι..
ξερετε τι μπορει να ειναι ?? λετε να εχει σχεση με το check ??
σορρυ αν σας κουρασα με το μεγαλο μηνυμα .πιστευω να εγινα κατανοητος...
|
06-11-13, 22:55
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Αισθητηρας <λ> μου ακουγεται απο το αναμοιομορφο ρελαντι που αναφερεις ....
Τωρα βεβαια πολλα μπορει να ειναι ,με διαγνωστικο δεν βλεπεις τιποτα?
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
06-11-13, 23:05
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Το air flow το εχεις κοιταξει μηπως θελει κανα καθαρισμα η αμα εχει κανενα χτυπημα; Δες και τον ανταπτορα που προφανως εχεις αφου εχεις χοανη, μην εχει ξεβιδωσει τιποτα. Δε νομιζω να φταιει η βενζινη.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17520809 seconds (83,29% PHP - 16,71% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|