Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
21-06-11, 21:04
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Pilote σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Εάν δεν βάλεις κράνος ή ζώνη δεν προκαλείς ατύχημα. Αλλά ποιός βρίσκει άκρη? Παρεμπιπτόντως mlt184 στο link που έβαλες έχει ιό (Trojan).
21-06-11, 21:12
|
|
|
|
|
Ότι πρέπει να φοράμε κράνος- ζώνη είναι για την ζωή μας,αλλά μην βρίσκουν πρόφαση ότι μας προστατεύουν, δηλαδή εάν εγώ κοπανάω το κεφάλι μου σε μία κολόνα στο δρόμο θα με ''προστατέψουν'' τότε?
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again and again and again.
|
21-06-11, 21:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Μην το κάνεις γιατι μπορέι να φας κληση και να σου παρουν το διπλωμα...
|
21-06-11, 21:34
|
|
|
|
|
δεν θα βγαίνω από το σπίτι μου? είναι πολύ το πρόστιμο?
|
21-06-11, 21:44
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Εκεί θα σου πάρουν τα σώβρακα και όχι το δίπλωμα!
21-06-11, 22:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Κι όμως προκαλείς ατύχημα...
Ποιός λέει ότι όπως οδηγάς δε μπαίνει κάτι στο μάτι σου, μη φορώντας κράνος, και πας αλλού για αλλού...
Και για να μην θεωρηθώ γραφικός, λόγια του Ιαβέρη χρησιμοποιώ, που τον άκουσα από κοντά σε ομιλία του.
|
21-06-11, 23:58
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας για το κρανος και την ζωνη...τι παει να πει εγω μπορει να θελω να σκοτωθω??για να μην μας χαλασουν τα μαλλια ή για να μην μας πουν φλωρους δηλαδη δεν φοραμε κρανος και ζωνη??και αντε εγω θελω να σκοτωθω και ρισκαρω χωρις ζωνη...κι εχω και τον γιο μου και με βλεπει καθε μερα ετσι,. αυριο παιρνει το αμαξι και κανει το ιδιο, αλλα αυτος δεν θελει να σκοτωθει θελει ομως ο απεναντι και τον καρφωνει...μετα τι λεμε??παλι καλα που πιο πριν δεν τον εγραψε και η τροχαια να ειναι διπλο το κακο??
ΥΓ: anubis δεν εβγαλε κατι σ εμενα για trojan, εχω avast , αν ειναι κανω edit και βγαζω το link... (εσυ ποιο εχεις??)
|
|
|
|
22-06-11, 00:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Ρε παιδιά να πω κατι και εγώ...Αν τρέχω γράψε με,αν κανω επικίνδυνους ελιγμους παλι γραψεμε,αν περασω κοκκινο ξανα γραψεμε,αν κινουμαι στο αντιθετο ρευμα ή μπαινω αναποδα σε μονοδρομο ξαναματαγραψεμε δεν εχω προβλημα αλλα αν δεν φοράω το κρανος μου και δεν βαζω ζωνη γιατι να με γραψεις ρε φιλε???Τι προβλημα εχεις ρε μεγαλε αν εγω θελω να σκοτωθω η δεν με νοιαζει αν γινει ατυχημα και χτυπησω.Δικο μου προβλημα ειναι...
|
Δεν θέλω να φερθώ εχθρικά απλά σου λέω λόγια αστυνομικού που με είχε σταματήσει αλλά τελικά δεν με έγραψε για ζώνη....μου είπε..."ρει φίλαρακ,γιαιτι δεν την βάνεις την ζώνη?σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να μην σκοτωθείς αλλά να τραυματιστείς....για ησενα θα κινητοποιηθεί ασθενοφόρο την στιγμή που θα μπορούσες να την φοράς και να μην πάθεις ουτε γρατζουνιά και το ασθενοφόρο να είναι διαθέσιμο για ένα συμπολίτη σου η και κάποιον γνωστό σου που μπορεί να χρειάζεται όντως την βοήθεια του.......".....και έμεινα χαζός.....πόσα ατυχήματα βλέπουμε και λέμε γιατι αργεί το ασθενοφόρο ή το οτι αν ειχε έρθει νωρίτερα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για κάποιον........Με έκανε βούτηρο ο μπάτσος και είναι αλήθεια αυτο που μου τεκμηρίωσε.Απο τότε δεν κάνω μέτρο χωρίς ζώνη ή κράνος στην πάπια,και όχι καμιά 1000άρα........στα π@π@ρι@ σου το μαλλί και το γυαλί....δικαιολογίες για να πεισθούμε είναι αυτές.......Σε κάποιον χρήστη απο εδώ το έχω δει σαν υπογραφή και μπράβο του..."ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ" τι να το κάνεις το αμάξι ή το μηχανάκι αν μπορείς να το ξαναφτιάξεις αλλά δεν θα είσαι εκεί να το χαρείς.........
Φιλικά όσο δεν πάει και πάνω από όλα η ζωή μας
Μανώλης
|
22-06-11, 01:25
|
|
|
|
|
Δεν νομίζω να λέει κάποιος ότι το κράνος ή ζώνη είναι περιττά η δεν το φοράει λόγο μαλλιού η οποιαδήποτε άλλη άκυρη δικαιολογία.το θέμα είναι ότι το μέτρο είναι καθαρά εισπρακτικό,για εμένα καλύτερα θα ήταν να μην υπάρχει χρηματικό πρόστιμο αλλά μεγαλύτερη ποινή στην αφαίρεση άδειας και διπλώματος. προσωπική μου άποψη τα παραπάνω.
|
22-06-11, 02:42
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Υπόψιν για να μην παρεξηγηθώ και εγώ...... ζώνη φοράω πάντα και πιστεύω πως αν όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι από εδώ μέσα κάνουν το ίδιο όπως και το κράνος. Αλλά καμιά φορά μπορεί να είσαι π.χ. 1 τετράγωνο από το σπίτι σου και να μην την βάλεις. Ε και όμως αυτή την στιγμή μπορεί να σε πιάσει ο μπάτσος και να σου κόψει κλήση. Άντε να του εξηγήσεις εσύ μετά. Ναι μεν έχει δίκιο βάση νόμου αλλά είναι το γαμώτο.............. Εννοείται πως πάντα πρέπει να την φοράμε όμως για την δική μας ασφάλεια!!! Σε αυτό δεν διαφωνεί κανείς!
Υ.Γ. mlt184 εγώ έχω το Kaspersky Internet security. Μόλις ανοίξει η σελίδα πετάει το μήνυμα για τον ιό.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16284800 seconds (82,05% PHP - 17,95% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|