Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreas_e12
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή!Αν θέλεις μπορείς να κάνεις "αναζήτηση" για να βρεις τα αντίστοιχα πάρα πολλά θέματα φίλε μου!Πραγματικά αξίζει και θα αποζημιωθείς από το χρόνο που θα "επενδύσεις" στο ψαχτήρι!!!
ΥΓ:Πολύ όμορφο το σου!!!
Να το χαίρεσαι με πολλά,απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα!!!!
|
Φιλε ανδρεα δεν εχω βρει κατι εδω για το δικο μου που ειναι το ( Ε11, 111 ,101 Ουτε πυ ξερω αλλα καποιο απο αυτα ειναι ) .!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
καλως μας ηρθες!αναρτηση θα σου προτεινα ΤΕΙΝ!!
|
Να σαι καλα φιλε μου.!! Ειμαι αναμεσα σε D2 και Tein στο ebay εχουν ιδιες τιμες περιπου..!! εσυ γιατι προτηνεις την Tein ..?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας και καλή διαμονή..?
Την Κυριακή 26-06 έχουμε συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη στης 11:00 οπότε εφόσον επιθυμείς μπορείς να ρθείς να γνωριστούμε και να δείς και ένα celica GT4 μαζί με το δικό σου...
|
Θα το κοιταξω Γειτονα
(λογο υποχρεωσεων) Θα χαρς πολυ να τα πουμε ομως απο κοντα..!!! Περνω το κιν που εχεις για παν ενδεχομενο..!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing
γεια σου Τολη.... εισαι μεσα απο δραμα?
|
Ναι φιλε μου απο Δραμα μεσα..!! Δραμινος και εσυ.?
Ευχαριστο παιδια για τα καλα σας λογια να 'σται καλα.!! φοτο σε λιγο..!! μηχανη θα περιμενετε λιγο καιρο να βρω καμια καμερα τις προκοπης..!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Καλως ήρθες και καλή διαμονή στο υπέρτατο φόρουμ για Corolla!!!
Σπέσιαλ το αμάξι. Θέλουμε περισσότερες φωτό αλλα και απο την μηχανή.
Οι φωτό που έβαλες έχουν δυο διαφορετικές ζάντες. τι παίζει;
|
Με τις ζαντες.!!! Ασε μεχρι να δω τι μου αρεσει ειδα κ επαθα.!! εχο κατι 17αρεσ Kosei Rt Racer (δικιες μου) Μετα εκανα αλλαγη με κατι ασπρες TeamDynamics για κανενα μηνα.!! Μετα εβαλα κατι Momo Corse (αυτες εχω τωρα-πολυ βαριες ομως) Αλλα Περημενω να παρω πισω τα 17αρια για να τα πουλισω κ να κατασταλαξω επιτελους..!!!