Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
22-11-10, 15:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Έλα στην επόμενη συνάντηση που έχουμε στην Θεσσαλονίκη να σου εξηγήσω ότι θες και να σου απαντήσω σε κάθε απορία σου.
|
γράφτα εδώ ρε Πέτρα να τα δούνε κι άλλα παιδιά... (ξέρω καναδύο άτομα που έστω και αν θεωρείται αντιοικονομική βελτίωση, τους ενδιαφέρει!!!)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
22-11-10, 15:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Έλα στην επόμενη συνάντηση που έχουμε στην Θεσσαλονίκη να σου εξηγήσω ότι θες και να σου απαντήσω σε κάθε απορία σου.
|
Ευχαριστώ πολύ Edessaie για το ενδιαφέρον!
|
22-11-10, 15:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=10506&page=7
Ανδρέα αν δεν βαριέσαι διάβασε τα πόστ από το λινκ που βάζω και μετά και ελπίζω να λυθούν κάποιες απορίες σου.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
22-11-10, 16:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
|
Όντως Πέτρο με βοήθησαν τα ποστ....Και πάλι φίλε σε ευχαριστώ πολύ!επιβάλλεται να τα πούμε και από κοντά!
|
22-11-10, 17:56
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Για μενα φιλε μου αξιζει ο υπερκυβισμος αρκει οπως λεει και ο madvi να βαλεις κυριως προγραμμα. Το προγραμμα εκτος το οτι θα σου αυξησει ιπποδυναμη και θα σου δωσει δυναμη σε ολο το φασμα των στροφων, θα σε σωσει και απο την καταναλωση βενζινης. Οταν εκανα υπερκυβισμο εκαιγε οτι ηθελε. Με το προγραμμα σωθηκα και πηρα κυριως δυναμη απο την τριτη και μετα. Απλα θα χρειαστεις σιγουρα μπεκ. Εαν κανεις υπερκυβισμο χωρις προγραμμα τοτε η αλλαγη των μπεκ ιθα σου αναψει τσεκ απο πλουσιο μιγμα.
22-11-10, 18:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Επισης μπορεις να κρατησεις τα πιστονια σου για να πετυχεις παραπανω συμπιεση απο οτι με του 1ΖΖ και να γλυτωσεις και καποια χρηματα.Τωρα αν αξιζει ή οχι ο υπερκυβισμος σε Ε12 1.600 δεν εχω αποψη μιας και δεν εχει τυχει να οδηγησω 1600αρι για να ξερω πως παει.Μπορω ομως να σε παω βολτα να δεις το δικο μου.
|
22-11-10, 18:47
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Να γνωριζεις βεβαια οτι μεγαλυτερη συμπιεση σημαινει και λιγοτερος χρονος ζωης του κινητηρα. Αν και η διαφορα συμπιεσης στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μικρη και συγκεκριμενα 0,8:1 !
22-11-10, 18:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Μιχαλη ξερεις κανεναν που να ειχε βαλει πιστονια απο 1.400 ή 1.600 και να του χαλασε το μοτερ ή ετσι το λες επειδη το ειπε καποιος στα λογια;Γιατι εγω δεν ξερω κανεναν...
|
22-11-10, 19:13
|
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παναγιωτη μου δν ειπα οτι θα του χαλασει το μοτερ απαραιτητα!Απλα Εαν σε εναν κινητηρα αυξηθει η συμπιεση ανεβαζει μεγαλυτερες θερμοκρασιες. Αντεχει λιγοτερο χρονικα απο πριν λογω περισσοτερων καταπονησεων! Και δν το ξερω μονο στα λογια!
|
|
22-11-10, 19:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Μιχαλαρε το λεω γιατι κατα καιρους εχουν γραψει διαφορα υποθετικα σεναρια εδω μεσα καποιοι για το τι θα γινει αν υπερκυβισει και δεν βαλουμε πιστονια απο 1ΖΖ αλλα βαλουμε απο 3ΖΖ ή 4ΖΖ αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να επαθε το οτιδηποτε.Εγω ξερεις πως φοραω πιστονια απο 4ΖΖ.Εχεις δικιο που λες πως παραπανω συμπιεση ισον και μεγαλυτερη καταπονηση αλλα στην πραξη δεν φαινεται να καταλαβαινει τιποτα το μοτερ.Μου ειπαν για πυρακια κι οτι πρεπει να βαζω κατοσταρα βενζινη μιας και δεν φοραω προγραμμα αλλα εγω και κανενας μαστορας(3 μεχρι στιγμης) δεν εχουν ακουσει το οτιδηποτε στον κινητηρα μου.Μονο 95αρα βαζω.Μου ειπαν πως θα αναψει τσεκ το αμαξι αμα βαλω 5η ταχυτητα με 20-30 χλμ/ωρα.Ουτε τσεκ αναψε που το εκανα ουτε πυρακια ακουστηκαν.Τι να πω...δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου να κανει το ιδιο αλλα εγω δεν εχω ακουσει κανεναν με πιστονια απο 3ΖΖ ή 4ΖΖ να παραπονιεται.Προγραμμα θα βαλω καποια στιγμη οταν βρω λεφτα κι αυτο για την καταναλωση βενζινης πιο πολυ αφου η αληθεια ειναι πως τσιμπαει κατι παραπανω απο πριν που ηταν 1.400.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16446090 seconds (81,96% PHP - 18,04% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:21. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|