Καταρχήν πιστεύω αυτό το θέμα θα έπρεπε να είναι στα γενικά θέματα και όχι εδώ, αφού μιλάμε γενικά για όλα τα μοτερ και στην ουσία ψηφίζουμε το καλύτερο κατά την γνώμη μας. Εγώ λοιπόν προτιμώ το κλασικό, γνωστό και οικονομικότερο 4E-FTE, και ο λόγος εκτός ότι αυτό είχα από πριν στο starlet GT και τώρα και στην ΕΕ111, είναι ότι 1ον δεν θέλει δήλωμα αφού είναι 1300 και ίδια κυβικά, είναι οικονομικότερο στην κατανάλωση (το έχω και σχεδόν μαμά), βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά και φτηνότερα, μερικά κάνουν και από το 4E-FE, και είναι και η φτηνότερη μετατροπή. Ομως δεν υπάρχει γενικά κανένα να είναι καλύτερο από το άλλο πιστεύω, γιατί είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας και τι προτιμάει! έτσι εγώ δεν μπορώ χωρίς turbo, άλλος προτιμάει κομπρέσορα (4Α-GZE), άλλος 20V και τα φοβερά τετραπετάλουδα με τον πραγματικά φοβερό ήχο λες και είναι μηχανή street! (4A-GE) και άλλοι το πολύ γνωστό και δυνατότερο των όλων 3S-GTE που είναι πολλές οι φορες που γνωστά αμάξια με αυτά τα μοτερ έσκιζαν τα μαμα τουλάχιστον subaru και EVO! πάντως χτες στην Εύβοια (κεντρική) έκανα 350χλμ ξεκινώντας από τα Νέα Στυρα και φτάνοντας Κύμη και Χιλιαδού και μέσα από διάφορα χωριά και τρελές διαδρομές κάτω από τις βουνοκορφές σε υψόμετρα άνω των 1000μ φτάσαμε Χαλκίδα και μετά από Καπαδρίτι πίσω στον Μαραθώνα, πραγματικά ο 4E-FTE έδωσε ρεστα αφού πέρασα και από την γνωστή ανάβαση Κύμης με τις 52 στροφές! και δεν υπήρξε ουτε μια στιγμή να με κρεμάσει! και με 3 άτομα μέσα στο αμάξι. 4E-FTE rulez λοιπόν! και με γεμάτο ρεζερβουαρ ο δείκτης πήγε στην μέση! νομίζω πολύ καλά!
|