Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos_adamo
στο περιπου? στα 7500χλμ ποσα ml λαδι????????... Sorry που σας ζαλιζω αλλα με τον κινητηρα 3zz την πατησα και δν θελω να παθω παλι τα ιδια...
|
Ένα αμάξι που δουλευει σε αυτες τις στροφες το λάδι του καταπονείται. Για αυτο και το λάδι που καίει δεν παει αναλογικα με τα χιλιόμετρα. Στα πρωτα 1500-2000 χιλιομετρα το λάδι που καίει ειναι ελάχιστο, δε το μετρας ευκολα. Μετα που το λαδι εχει δουλευτει καιγεται πιο ευκολα και ειδικα μετα τα 5000 χιλιομετρα.
Το ποσο θα σου τσιμπισει παιζει με το πως το πας. Το λάδι καίγεται πιο ευκολα στα αποτομα βυθισματα του γκαζιου και φυσικα στις ψηλες στροφες. Εγω ελεγχω το λάδι πολύ συχνα και πάντα φροντίζω να είναι στο max, ο λογος που το κανω ειναι για καλυτερη απαγωγη θερμότητας, διοτι οσο πιο πολυ λαδι έχεις τόσο πιο χαμηλη θερμοκρασια λαδιου έχεις. Δηλαδη κατα τη γνωμη μου παντα δεν ειναι καλο να πεσει πχ μισο λιτρο και να το συμπληρωσεις μια και καλη. Καλύτερα να το συμπληρώνεις λίγο λίγο ώστε να ειναι παντα στο max.
Θα σου πω τις δικες μου μετρησεις. Με οδηγηση γρήγορη, δηλαδή να μπαινεις συχνα λιφτ κλπ, το αμαξι καιει περιπου 150-200 ml/1000 χιλιομετρα. Αν το πηγαινεις ήρεμα καίει περίπου 100-150 ml/1000 χιλιομετρα. Στην τελευταια αλλαγη που θα κάνω τώρα μου έκαψε στα 7500 1200 ml ακριβώς. Σε παλιότερη αλλαγη μου έχει τύχει και 1μιση λίτρο.
Τα άλλα παιδια με τις TS λένε ότι δε τους καίει καθόλου. Δε το αμφισβητώ φυσικά αλλά εγώ σου λέω τι ισχύει στο δικό μου. Και αυτο ισχύει απο τα 46.000 που το έχω στα χέρια μου μέχρι και τα 96.000 που έχω τώρα, χωρίς να έχει αυξηθεί η κατανάλωση.
Χωρις να σημαινει οτι αυτα που λέω είναι σωστα, απο όσα έχω διαβάσει σχετικά με λάδια (και έχω διαβάσει αρκετα) έχω καταλήξει ότι είναι πολύ δύσκολο να λες ότι ένα αμάξι δεν καίει καθόλου λάδι. Απο φυσικής και μονο πλευράς είναι αδυνατο να έχεις μηδενική έλειψη λαδιού, και ακόμα και αν στο δείκτη βλέπεις να μη λείπει είναι γιατι ένα μέρος του λαδιού έχει αναμιχθεί με προιόντα της καύσης και με υγρασία. Το ότι ένα αμάξι δε τσιμπάει καθολου μα καθόλου λάδι δε σημαίνει απαραίτητα ότι δουλευει ρολόι, ίσως σημαίνει ότι το συγκεκριμένο λάδι δε δουλεύει και δε λιπαίνει σωστά (έχω ακούσει περιπτωση να βαζει στον 2zz 20w60 προκειμενου να του μειώσει την καταναλωση...)
Για να μη σε κουράζω, σου ειπα την κατανάλωση που έχω αλλά μη το συγκρίνεις με τον 3zz που ειπες γιατι μιλάμε για εντελώς διαφορετικά μοτέρ. Όλα τα πολυστροφα τσιμπάνε, και το Type R και το s2000. Δεν ειναι κατι να σε αγχωνει
EDIT: χρησιμοποιώ Motul 8100 xcess (5w40)