Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
13-06-10, 12:45
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μολις εχθες γυριζοντας σπιτι απο γρηγορη βολτουλα και ανοιγματακι με ενα hyundai coupe turbo αγνωστων στοιχειων, παρκαρω το καμαρι μου, το σβηνω, και οπως βγαινω εξω για να φυγω ακουσα ενα σσσσσσσσσ απο τον χωρο της μηχανης. οοοο ρε π....η λεω απο μεσα μου τα εφτησε το ψυχειο και χανει απο καπου. ανοιγω το καπω να ριξω μια ματια δεν εβλεπα κατι παρολο που συνεχιζε τον θορυβο και δεν καταλαβαινα απο που ερχοταν ο θορυβος. οπως ψαχουλεβα με τα χερια μου ακουμπησα και πιεσα λιγο τα σωληνακια του air-condition και το σσσσσσ μου περασε απο το ενα αυτι και μου βγηκε απο το αλλο. συμπερασμα δεν εχω air-condition ρε γαμωτο. εχει τριπησει το ενα σωληνακι του air-condition. και εχω το εξης ερωτημα πως τριπισε και ενα δευτερο ερωτημα κολιεται η πρεπει να το αλλαξω ολο;;;;;;
|
13-06-10, 13:30
|
|
|
|
|
φιλαράκι βάλε μια φωτο εαν μπορεις να δουμε την τρυπα.συνηθως τα κολλανε τα μεταλλικα σωληνακια.ολα γινονται!!!
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again and again and again.
|
13-06-10, 13:39
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
ειναι σε σημειο δυσκολο για φωτο παντως αφου κολιεται ειμαστε κομπλε αποφυγαμε την αλλαγη. επισης εχω μια ερωτηση να κανω. το σασμαν το 4afe απο 1300 κορολλα e11 5αταχυτο με αλλη χελωνα μπαινει στο 20v αμα αλλαξω χελωνα. ρωταω αυτο γιατι μαλλον θελω συχρονιζε 3ης στο σασμαν που εχω τωρα. και αν το αλλαξω και βαλω το αλλο σασμαν απο το 1300 θα δω καμια διαφορα εφ'οσον ειναι ποιο κοντο.
|
13-06-10, 19:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
εγω λεω να βαλεις 8πιστονα μπροστα κ 12πιστονα πισω γιατι με τοοοοσα αλογα που θα γινει το εργαλειο δε θα σταματαει με τπτ!α!ισως κ ενα αλεξιπτωτο ειναι καλη ιδεα....
τι αλλο θακουσω ΘΕΕ μου????
13-06-10, 19:50
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εγώ πάντος που έχω προσπαθήσει να κολλήσω σωλήνα του a/c, δεν τα κατάφερα, για το λόγο ότι ενώ κολλούσα το ένα σημείο, στη συνέχεια τρυπούσε παραδίπλα. Γνώμη μου να το αντικαταστήσεις με ένα καινούργιο, μιας και να το κολλήσεις είναι αναμφίβολο πόσο θα κρατήσει.
|
13-06-10, 22:45
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
τι αλλο να ακουσεις φιλε μου ΜΗΧΑΝΙΚΕ γιαννη. ισως βαλω και αγκυρα........εσυ σαν μηχανικος που ιρωνευεσαι και κοροιδευεις εχεις κατι αλλο να προτεινεις να βαλω στο αμαξακι μου γιατι δεν εχω τοσα λ7 για να κανω αυτα που εκανες εσυ. μηπως αμα το τουρμπισω και το παω καμια 350-400hp να κταρησω τα μονοπιστωνα μπροστα και τα ταμπουρα πισω.
|
13-06-10, 22:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Κανονίστε να μαλώσετε δημόσια.....
|
13-06-10, 22:58
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
ειναι απο τα πρωτα μου ποστ ειμαι καινουριο μελος και μολις ανοιξα ενα θεματακι οπως ολοι οι χρηστες για να ζητησω γνωμες. δεχομαι γνωμες αλλα οχι να με ιρωνευονται. γι αυτο μηλαω οπως μου μηλανε. δεν εκανα κατι παραξενο εγω γνωμη ζητησα την οποια μου εδωσε ο γιαννης και του απαντησα καταλληλα. εγω αρχισα με πολυ καλη διαθεση.
|
14-06-10, 10:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Δεν αντιλέγω. Και πολύ καλά έκανες, που έφτιαξες ένα θέμα για την corolla σου.
Προσωπικά όμως εγώ, δεν θα επιτρέψω κανενός είδους ειρωνεία από εδώ και πέρα. Εξηγούμαι, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
|
14-06-10, 11:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
πηρε την καρτα του και την επομενη φορα ειναι μονιμος ban !!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15977311 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|