Εχεις απολυτο δικιο Νηκιφορε με μπροστινο intercooler+το κιτακι ο αερας εισαγωγης διατηρητε καμια φορα σε θερμοκρασια ακομα και χαμηλοτερη απο του εξωτερικου περιβαλλοντος!!!!!!
Την εγκατασταση την εκανα μονος μου μονο με βοηθεια απο τον αδερφο μου στην πυλοτη μου και μου πηρε συνολο ενα 6 ωρο μεχρι να βαλω και το τελευταιο πλαστικο στη θεση του
Αν εχεις καποιες βασικες ηλεκτρολογικες γνωσεις (να ξερεις τι ειναι γειωση και να μην βαζεις τα δαχτυλα σου στισ πριζες
) δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να κανει κανεις την τοποθετηση παρεα με εναν φιλο!
Ειναι λιγο χρονοβορο και ειναι σιγουρο οτι θα σπασει τα νευρα σε οποιον δοκιμασει να το βαλει αλλα γλειτωσα τουλαχιστον 150-200 ευρο σε εργατικα
Οσο για τα μπεκ τοποθετεις ενα σιγουρα μετα το intercooler.....εγω αφου κανω τις πρωτες δοκιμες(ακομα δεν αξιωθηκα γιατι μου λειπει ενας ρελες) και δω ''πως'' δουλευει τ'αμαξι μαλλον θα βαλω και ενα μικρο μπεκ πριν την πεταλουδα για να διατηρω με αυτο το τροπο και τον κομπρεσορα μου δροσερο και να μην ''αρπαξουν'' οι ηδη κουρασμενοι λοβοι του....ολα αυτα απο δευτερα ομως