Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
05-02-10, 17:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τσαφτσουφ σε ποια μοναδα υπηρετησες τοτε? Κι εγω Μυτιληνη ημουν τοτε αλλα ημουν 10 χρονων.
|
05-02-10, 18:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
και για να προκαλεσω λιγο περισσοτερο ωστε να εμφανιστει το αγαπημενο μας φανταρακι γιατι στο τελος ολοι θα το αγαπησουν παραθετω ενα λινκ.δειτε το
http://www.greekalert.com/2010/01/2010_597.html
δεν ειδα και δεν ακουσα κανενα καναλι να αναφερθει καν.το βιντεακι τα λεει ολα.ολοι μας καταπινουμε καθε μερα αυτο που καθε δημοσιογραφος (να μην τους χαρακτηρισω) μας σερβιρει οπως αν χωρισε η Μενεγακη κλπ αλλα για το παραπανω δεν ειδα κατι.αλλα τι να πουνε αφου θα ελεγαν οτι την πορεια την εκανα λιγα μελη της... (φαινεται στο πανο στην αρχη).
με τις υγειες μας λοιπον και περαστικα μας
|
05-02-10, 18:45
|
|
|
|
|
|
05-02-10, 19:30
|
|
Moderator
|
|
|
|
Μεγαλύτερο μπουρδ...δεν υπάρχει...
|
05-02-10, 19:47
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Ειναι απαραδεκτο σε λιγο δεν θα πρεπει να κοιταμε σε gps για να καταλαβουμε σε ποια χωρα ειμαστε. Αλλα το θεμα ειναι να δουλεψει σωστα το αστυνομικο σωμα με η χωρις εθνοσημο ειναι πολυ πιο σημαντικο θεμα η λειτουργεια των σωματων ασφαλειας.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Σε λίγο θα βγάλουν και τις εικόνες από τα σχολεία, λόγω αισθητικής.
|
Οι εικονες πρεπει να φυγουν απο τα σχολεια, οπως και το μαθημα των θρησκευτικων (η να αντικατασταθει η υλη του) δεν ειναι θρησκευτικα αλλα χριστιανασμος.
|
|
|
05-02-10, 20:26
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Με τι να αρχίσω και που να τελιώσω. Γεια τα καναλια και τις τηλεωράσεις δεν λένε αυτό που πραγματικά γίνεται πάρα βλακίες , οπως αυτό που πουλάει . Χρόνια δεν βλέπω ειδήσεις στα κανάλια οπως Alter και Star γιατι αυτά μονο για το που πουγε διακοπές Ο κυριος Η η κυρία ... ή για το αν έβγαλαν οι ελληνίδες τα εβγαλαν ολα οι τα μησα στις παραλιες. Η Οτι κάποιος μαλωσε με καποιον ολο το περιστατικό και οι μπουνιες απευθείας...
Αντε ρε Κοσμε...
Τα θρησκευτικά ναι θα τα πουνε χρηστιανισμό, ναι για κάποιους είναι μεγάλο πράγμα να συκωθουν και πανε την κυριακη στην εκκλησια να διαβασουν για τους αγιους που τα εχουν όλα αυτά προφητευσει.Οπως το οτι οι κυβερνήσεις οποιες και αν ειναι αυτες θα μας παρουν μεχρι και την σταχτη απο τα τζάκια.
Για το θέμα Φοιτητές δεν το λέω τιποτα απλά ντρέπομαι που είμαι φοιτιτής και κάποιοι κάνουν επισόδια που απλά δεν είναι φοιτητές , που οι δεν ειχαν γονεις να τους συμβουλέωουν οι ολοι την ζωη απλά δεν τους ακουγαν, Κάποιοι λοιπόν τότε εκαψαν σημαίας δεν είπανε τιποτα ουτε καναλια ουτε τιποτα τους εκαναν τιποτα ????
θα βγάλουν τις εικόνες απο τα σχολέια ποιος νιαζεται
Μας εχει φάει ο Οχαδερφισμός σε αυτήν την χώρα δυστοιχώς , τιποτα δεν πάει καλά τιποτα στην ωρα του , Μας φταίνε ολοι μονο όχι οι εαυτοί μας, μονο εμέις ειμαστε σωστοί οι αλλοι ολα λάθος, ας διορθοθουμε γιατι στο εθνος μας οπως ακουστηκε παραπάνω οι λαθρομέτανάστες έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα απο εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ που ζουμε σε αυτην την χώρα. Για τον εθνικό Υμνο που πέζει καθε μερα στην εκκλησια της Ελλάδος το πρωι με την αρχη του προγράμματος,
Στα καναλια που κάποια χρόνια πριν αυτό σταματισε φώναξε κανενας???
Αυτην Είναι η Παγκοσμιοποίηση.
|
05-02-10, 21:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Κώστα, πραγματικά φοβερό το video. Μου σηκώθηκε η τρίχα. Αλλά τι να το κάνεις, αφού δε πουλάει...
Για το φίλο harbov, (χωρίς να έχω τίποτα, ούτε και επιδιώκω να οξύνω τα πνεύματα, ίσα ίσα συζήτηση κάνουμε) έχω να πω αυτό που είπε ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος:
"Να μην γίνουν κιμάς οι Έλληνες... Τον κιμά τον πιάνεις στο χέρι σου και τον πλάθεις, τον κάνεις όπως θέλεις, τον κάνεις σουτζούκι, τον κάνεις κεφτέ…"
|
05-02-10, 22:56
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Κώστα, πραγματικά φοβερό το video. Μου σηκώθηκε η τρίχα. Αλλά τι να το κάνεις, αφού δε πουλάει...
Για το φίλο harbov, (χωρίς να έχω τίποτα, ούτε και επιδιώκω να οξύνω τα πνεύματα, ίσα ίσα συζήτηση κάνουμε) έχω να πω αυτό που είπε ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος:
"Να μην γίνουν κιμάς οι Έλληνες... Τον κιμά τον πιάνεις στο χέρι σου και τον πλάθεις, τον κάνεις όπως θέλεις, τον κάνεις σουτζούκι, τον κάνεις κεφτέ…"
|
O Μονος που παραδεχόμουνα ο οποιο καλός και που τα έλεγε εξω απο τα δοντια χωρίς να φωβάται τιποτα και κανεναν αλλά Δεν αρεσε στους Αμερικάνους.
|
|
|
|
05-02-10, 23:37
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
|
Aκριβως αυτο κανει η εκκλησια μας κανει κιμα και μας πλαθει οπως θελει. Δεν εχω κανενα προβλημα να διδαχτω το χριστιανισμο, αλλωστε ειμαι χριστιανος, αλλα δεν πρεπει καποια στιγμη να δουμε και τι γινεται και τι πιστευουν οι αλλοι καλως η κακως ζουν διπλα μας. Το μονο που ξερω απο το μουσουλμανισμο ειναι η τζιχαντ επειδη μου τον εμαθαν οι τρομολαγνοι για να με φοβησουν. Πρεπει να μαθαινουμε πραγματα περα απο το χριστιανισμο οχι για να γινουμε κατι διαφορετικο αλλα για να δουμε πως βλεπουν και οι αλλοι τον κοσμο και να σεβομαστε τα εθιμα τους. Οσο για τις εικονες πρεπει να φυγουν γιατι δεν νομιζω πως ειναι η θεση τους στο σχολειο αλλα στις εκκλησιες στα εικονοστασια.
Δεν παρεξηγουμαι εγω παντως μην φοβασαι συζητηση κανουμε οπως ειπες και ανταλλασουμε αποψεις.
Υ.Γ. Μπραβο σε οσους κατεβηκαν στην πορεια δεν πρεπει να τα ξεχναμε αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harbov : 05-02-10 στις 23:44.
|
|
|
|
06-02-10, 00:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Συμφωνώ φίλε μου. Όλοι άνθρωποι είμαστε. Αλλά όταν κάποιος μεταναστεύει σε άλλη χώρα για χ,ψ, λόγους πρέπει να τη σέβεται. Θα με πεις ότι κάποιοι είναι προκατειλειμένοι απέναντι τους (των μεταναστών) εξ αρχής, και έτσι και αυτοί δε δείχνουν σεβασμό. Δε μπορούν ομως να μπαίνουν έτσι σοριδών στη χώρα μας. Εμένα ο παππούς μου πριν από καμιά 30-40 χρόνια που ήθελε να πάει Γερμανία να δουλέψει, είχε περάσει από χίλιους δυό γιατρούς και εξετάσεις για να του δώσουν άδεια να φύγει για Γερμανία. Θέλω να πω να υπάρχει κάποιος έλεγχος.
Για τις εικόνες που λες στα σχολεία.
Πιστεύω πως η μεγαλύτερη χειραγώγηση είναι η θρησκεία γενικά σαν ιδέα. Παραδέχομαι ότι ο κόσμος με αυτά που βλέπει από την εκκλησία, τους έχει συχαθεί και έχουν απομακρυνθεί. Αλλά ας μη ξεχνάμε ότι και ο υπόδουλος ελληνισμός επί τουρκοκρατίας αφυπνυστήκε από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, δημιουργώντας δεκάδες σχολεία. Τότε που κάποιοι Έλληνες δεν ήξεραν ούτε το σταυρό τους κάνουν, από τη χειραγώγηση των Τούρκων. Και το είχε προφητέψει ότι οι εικόνες θα βγουν από τα σχολεία, και ότι οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από την εκκλησία. Και αυτά δε τα διδάσκουν. Γι' αυτό στεναχωριέμαι.
Ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές μου post.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18164396 seconds (83,43% PHP - 16,57% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|