Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
03-02-10, 00:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Η κατάσταση, ειδικά εδώ Θεσσαλονίκη τείνει να ξεφύγει. Πλέον δε τους νοιάζει αν ένα αμάξι έχει συναγερμό. Βαράνε το ψαχνό. Με θράσος. Όπως μπορούν. Άλλα τα κλέβουν όπως είναι, και άλλα τα σπάνε, αφαιρώντας πράγματα αξίας, από car-dvd, μέχρι και εργαλεία δουλειάς (πανάκριβα πολλές φορές) από ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν για τη δουλειά τους.
Αρκετά από τα αυτοκίνητα, λίγο καιρό μετά, βρίσκονται στη περιοχή πέριξ του Δενδροποτάμου παρατημένα και χτυπημένα εννοείται. Οι μηχανές και τα παπιά, αν δεν χρησιμοποιηθούν για καμιά κλοπή ή ληστεία, τα κρατάνε για δικά τους. Ξέρω περίπτωση που ο άλλος έκλεψε παπί, και μετά από 2 μέρες του το έκλεψαν και από αυτόν!
Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά. Δε παρκάρουμε σε ανοιχτά parking, γιατί εκεί γίνονται τα περισσότερα. Εννοείται σε όσο πιο καλά φωτιζόμενο χώρο. Στοιχείο υπέρ μας είναι να παρκάρουμε σε σημείο που υπάρχει κάμερα από τράπεζα ή από κάποιο κατάστημα. Επίσης, όταν φεύγουμε από το σπίτι, ακόμα και στο super-market που είναι από κάτω, πέρνουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μαζί μας.
Και τέλος, όταν οδηγάμε, έχουμε το αμάξι κλειδαμπαρωμένο!!!
|
|
|
|
03-02-10, 00:45
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Η κατάσταση, ειδικά εδώ Θεσσαλονίκη τείνει να ξεφύγει. Πλέον δε τους νοιάζει αν ένα αμάξι έχει συναγερμό. Βαράνε το ψαχνό. Με θράσος. Όπως μπορούν. Άλλα τα κλέβουν όπως είναι, και άλλα τα σπάνε, αφαιρώντας πράγματα αξίας, από car-dvd, μέχρι και εργαλεία δουλειάς (πανάκριβα πολλές φορές) από ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν για τη δουλειά τους.
Αρκετά από τα αυτοκίνητα, λίγο καιρό μετά, βρίσκονται στη περιοχή πέριξ του Δενδροποτάμου παρατημένα και χτυπημένα εννοείται. Οι μηχανές και τα παπιά, αν δεν χρησιμοποιηθούν για καμιά κλοπή ή ληστεία, τα κρατάνε για δικά τους. Ξέρω περίπτωση που ο άλλος έκλεψε παπί, και μετά από 2 μέρες του το έκλεψαν και από αυτόν!
Θέλει μεγάλη προσοχή παιδιά. Δε παρκάρουμε σε ανοιχτά parking, γιατί εκεί γίνονται τα περισσότερα. Εννοείται σε όσο πιο καλά φωτιζόμενο χώρο. Στοιχείο υπέρ μας είναι να παρκάρουμε σε σημείο που υπάρχει κάμερα από τράπεζα ή από κάποιο κατάστημα. Επίσης, όταν φεύγουμε από το σπίτι, ακόμα και στο super-market που είναι από κάτω, πέρνουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μαζί μας.
Και τέλος, όταν οδηγάμε, έχουμε το αμάξι κλειδαμπαρωμένο!!!
|
Πολύ σωστός!!!!
Οταν οδηγάω ΠΑΝΤΑ κλειδώνω τις ασφάλειες κ τα κλειδιά μαζί μου όπου μα όπου κ αν πάω!!!!! Πρέπει όσο μπορούμε να προσέχουμε!
03-02-10, 14:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
μακαρι ο φιλος σου να το βρει το συντομοτερο. το ξερω αυτο το συναισθημα του να κατεβαινεις κατω να φυγεις, και να μη βρισκεις το οχημα σου, μετα απο δυο μηχανες και ενα αυτοκινητο που μας εχουν κλεψει...
|
|
|
|
03-02-10, 19:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παιδιά πρέπει να πάρουμε μέτρα, imobilizer, κόλπο με την αντλία βενζίνης (αν κανείς δεν ξέρει δεν θέλω να το πω να το ξέρουν όλοι με ρωτάει με PM), τηλειδοποίηση στον συναγερμό, μπορούμε και με κινητό, GPS σύστημα εντοπισμού του αυτοκινήτου, έχει τρόπο με φτηνά με 80-100 ευρώ από το εξωτερικό κτλ κτλ. Να ανοίξει ο καιρός στο δικό μου θα κάνω μερικά κολπάκια. Στο περιστέρι πήγαν να κλεψουν το rallye ενώς παιδιου και αλλαξαν το εγκέφαλο με άλλον με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον immobilizer! όσο για τον συναγερμό λίγο χτύπησε μετά ξήλωσαν την σειρήνα. Ομως δεν το πήραν! και ο λόγος είναι ότι δεν επαιρνε με τίποτα μπροστά!!! το κόλπο που έλεγα που ζήτημα αν στοιχίσει 10-15 ευρώ σε ηλεκτρολόγο για να το κάνετε! αν παρκάρουμε κοντά στο σπίτι μας από κάτω πχ γίνεται και άλλα κόλπα με κάμερες ip, DVR συστήματα καταγραφής και πολλά άλλα, αν ενδιαφέρονται και άλλοι και όχι μόνο εγώ μπορούμε να κάνουμε κανά τεχνικό θεματάκι επί του θέματος.
|
04-02-10, 05:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Πολυ καλη η ιδεα με τη καμερα στο μπαλκονι ετσι υπαρχουν αποδειξεις. Επισης πλεον ειναι μοδα να γρατζουνανε αυτοκινητα με τη καμερα κανεις δεν γλιτωνει.......
04-02-10, 14:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Δηλαδη με ενα πολυ καλο συναγερμο και παλι δεν εισαι σιγουρος για το αν θα στο κλεψουνε?
|
04-02-10, 14:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έχω δει αμάξι με συναγερμό σπασμένο και του είχαν σηκώσει το car-dvd. Αυτός το είχε παρατημένο κανά 3ήμερο και δε το πήρε χαμπάρι. Ο συναγερμός λειτουργούσε κανονικά, δε τον απενεργοποίησαν. Οι δε γείτονες το έβλεπαν, αλλά ειδοποίησαν την αστυνομία 3 μέρες μετά.
|
04-02-10, 14:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εδω κλέβουνε πανακριβα αυτοκινητα με πανακριβους συναγερμους κλειδωμένα μεσα σε ασφαλή γκαράζ με πανακριβες κλειδαριες και συναγερμους χωρις να παρει χαμπαρι κανενας.
Εχει συμβει στο αφεντικο γνωστου μου που του κλέψανε την porsche cayenne μέσα απο το κλειστό γκαράζ του σπιτιου του και ειχε και 10 συναγερμους. Το πηρε πρέφα την αλλη μερα το πρωι οταν ανοιξε το γκαραζ και το βρηκε αδειο...
Αμα θέλουν... όλα γινονται...
|
04-02-10, 14:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Επομενως,ο πιο αξιοπιστος τροπος για να προφυλαξεις το αυτοκινητο σου ειναι σε κλειστο γκαραζ...
Ουτε σε γκαραζ...Βρειτε μου εναν μενταλιστ να μου το εξαφανιζει και να το εμφανιζει οποτε το θελω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 04-02-10 στις 15:00.
Αιτία: χρησιμοποιούμε το edit...
|
04-02-10, 15:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Τουλάχιστον, στο κλειστό γκαραζ, είσαι πιο ήρεμος. Αλλά όπως λέει και ο Μιχάλης, άμα τους μπει στο μάτι, θα το πάρουν....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16287303 seconds (82,46% PHP - 17,54% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|