Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 317
η δικη μου γνωμη ειναι να το δωσεις τωρα που σου δινετε μια πολυ καλη ευκαιρια γιατι αργοτερα που θα θες να το δωσεις θα κλαις περισσοτερο που θα το "σκοτωνεις".
Δύναμη Σεβασμού: 337
Το Hondaκι σου είναι πολύ ωραίο κ φαίνεται πολύ καθαρό απο χτυπήματα εννοώ!!!!!! Για μένα μην βιαστής να πάρεις μια απόφαση φιλαράκι κ μετά να λες τί βλακεία έκανα! Δεν λέω να μην το δώσεις, έτσι, απλά σκέψου λίγο τί είναι αυτό που σε συμφέρει απο θέμα servis κλπ. Απ'ότι είπες έχεις εγγύησει στο Honda ίσως να σε συμφέρει αυτό! Δεν ξέρω σκέψουτα όλα κ δες!!!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 420
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
η δικη μου γνωμη ειναι να το δωσεις τωρα που σου δινετε μια πολυ καλη ευκαιρια γιατι αργοτερα που θα θες να το δωσεις θα κλαις περισσοτερο που θα το "σκοτωνεις".
Σωστος!Αφου μπηκες στο τριπακι να το πουλησεις δωστο τωρα που θα παρεις και περισσοτερα...Και γενικα αν εχεις ριξει περισσοτερα λεφτα στο honda κρατα εκεινο,καλυτερα μεινε με εκεινο που θα κανεις και δυσκολοτερα αποσβεση αν πηγαινες να το πουλησεις αφου το χεις πληρωσει επιπλεον...
φιλε TmNemesis θα σου πω απλα οτι εγω αν καταφερω κ δωσω-"σκοτωσω" τη corolla μου που υπεραγαπω (+ οτι της εχω ριξει πολλα εξτρα) ειναι πολυ πιθανο να αρκεστω σε ενα απλο κ ταπεινο HYUNDAI ACCENT 1,3.το λεω αυτο γιατι (χωρις να θελω να σε προσβαλω) βλεπω οτι εχουμε μια διαφορα 10 χρονων που σημαινει αλλες κ@υλες κ αλλες απαιτησεις εχει ο καθενας μας.οποτε πιστευω οτι αφου σου κατσε η καλη τωρα εκμεταλευσουτη κ "αρκεσου" στο ΗONDA η ακομα καλυτερα αν εχεις τη δυνατοτητα δωσε κ τα 2 κ παρε κατι καινουριο.
Δύναμη Σεβασμού: 414
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
φιλε TmNemesis θα σου πω απλα οτι εγω αν καταφερω κ δωσω-"σκοτωσω" τη corolla μου που υπεραγαπω (+ οτι της εχω ριξει πολλα εξτρα) ειναι πολυ πιθανο να αρκεστω σε ενα απλο κ ταπεινο HYUNDAI ACCENT 1,3.το λεω αυτο γιατι (χωρις να θελω να σε προσβαλω) βλεπω οτι εχουμε μια διαφορα 10 χρονων που σημαινει αλλες κ@υλες κ αλλες απαιτησεις εχει ο καθενας μας.οποτε πιστευω οτι αφου σου κατσε η καλη τωρα εκμεταλευσουτη κ "αρκεσου" στο ΗONDA η ακομα καλυτερα αν εχεις τη δυνατοτητα δωσε κ τα 2 κ παρε κατι καινουριο.
Γιάννη,θα ήταν ιδανικό να δώσω και τα 2,πολύ μεγάλη τύχη.
Αν γίνει αυτό μετά με βλέπω ή Auris 1,8 ή Civic 1,8 special edition . (δεν ξεφεύγω απ'ότι βλέπεις )
γιατι ειναι τοσο δυσκολο να φυγει το Honda?διωξε τη corolla τωρα πουχεις ευκαιρια κ βλεπεις για το αλλο.κ για μενα θαταν ιδανικο να εδιωχνα κ το χιουντακλα αλλα εχω αλλα θεματα...
Τελικά,πριν από 1 ώρα πουλήθηκε η Corolla.
Την πήρε ένα παλικάρι που από ότι φάνηκε θα την προσέχει και αυτός σαν τα μάτια του.
Μετά από σχεδόν 7 χρόνια,δόθηκε με πολύ βαριά καρδιά.
Κοιτάμε μπροστά και πάμε για άλλα...
Δύναμη Σεβασμού: 337
Μπορώ να φανταστώ πως αισθάνεσαι φιλαράκι μου αλλά πρέπει να δεις μπροστά το μέλλον κ πολύ καλά θα κάνεις! Μην το μετανιώσεις πες πως αυτό ήθελες κ τέλος!!!!! Για πες τώρα που το έδωσες κ πόσο?!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Μπορώ να φανταστώ πως αισθάνεσαι φιλαράκι μου αλλά πρέπει να δεις μπροστά το μέλλον κ πολύ καλά θα κάνεις! Μην το μετανιώσεις πες πως αυτό ήθελες κ τέλος!!!!! Για πες τώρα που το έδωσες κ πόσο?!!!!!