Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-01-10, 19:57
Το avatar του χρήστη nvrkp streetracing
nvrkp streetracing Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 pro f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 261
nvrkp streetracing είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω παντως που καπνιζω αναγκαστικα σεβομαι τους αλλους και βγαινω εξω μπαλκονι και φουμαρω...
ανεκαθεν το κανα αυτο...
εσυ αν κατοικουσες στο χωριο μου εκοβες το καπνισμα... χαχαχαχαχααααα!!!
Παλιά 03-01-10, 21:25
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι πρεπει να ειναι στην βουληση του καθε μαγαζατορα, για το τι θα κανει στο μαγαζι του.
Στο δικο μου γραφειο ας πουμε δεν επιτρεπετε το καπνισμα και υπαρχει πινακιδα, οποιος αναψει τσιγαρο θα φυγει απο το παραθυρο και ειναι και πελατης.
Τωρα, δεν υποχρεωνει κανενας, κανενα να παει σε καφετερια με τα παιδια για να εισπνεει καπνο.
Εγω σε λιγο θα παω σε πιτσαρια για πιτσα.Δηλαδη οποιος διπλα μου καπνιζει, θα τον πεταξω εξω.Ας καθησω στο σπιτι μου να παραγγειλω εαν ειναι.
Το εχω ξαναπει, οτι γενικα, χεστηκανε για την δημοσια υγεια.Παει μακρυα το πραγμα.Σημερα απαγορευται αυτο, αυριο κατι αλλο.Σημερα επιβαλεται αυτο, αυριο κατι αλλο.
Υγεια να εχουμε.Ποιο πολλοι σκοτονωνται στους δρομους, αλλα δεν ειδα να γινεται τιποτα.
Παλιά 04-01-10, 01:17
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μεσα ας απαγορευτη, δεν μας πηραζη
Εδω μερικη φοναζουν να απαγορευτη και στους εξοτερικους χορους.
Αυτο εινε εντελος παραλογο!

Αλλα οχι ρε παιδια και με το μορο στιν καφετερια....
Θα παη 5-6 χρονον και θα σας ζηταη φραπε!
Παλιά 04-01-10, 01:17
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν ειναι λογικο αυτο που γινεται στην Ελλαδα...αντι να νιωθουν οι καπνιστες ασχημα που καπνιζουν να εχουν την απαιτηση να νιωθουν ασχημα οσοι δεν καπνιζουν και ενοχλουνται απο αυτο. Εχω ακουσει οτι το μετρο ειναι ρατσιστικο και αλλα τετοια για μενα ολα αυτα ειναι λαλακιες...

Προχθες σε βραδυνη μου εξοδο απο την καπνιλα ενιωσα εντονη δυσφορια και αναγκαστηκα να μαζευτω σπιτι μου γιατι ενιωθα χαλια, Δηλαδη εγω ειμαι ο περιεργος που εισπνεω αυτο που καπνιζει ο αλλος?

Αλλα φταιμε ολοι οι υπολοιποι που δεν ειμαστε ενσυνειδητοι πολιτες και δεν κανουμε καταγγελιες οπου βλεπουμε τετοιες παραβασεις...

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Παλιά 04-01-10, 01:43
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι στα κεντρα διασκεδασεως και στα καζινο, επιτρεπεται το τσιγαρο. οκ, για το χρημα, αλλα δεν ειναι παραλογο?

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Παλιά 04-01-10, 10:32
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα, δεν υποχρεωνει κανενας, κανενα να παει σε καφετερια με τα παιδια για να εισπνεει καπνο.
Δλδ ρε Ηρακλή όσοι ειναι μη καπνιστές να κλειστουνε σπιτι τους και να μη βγαινουν ΠΟΤΕ? Οποιος δεν καπνιζει δλδ να μην πηγαινει ΠΟΥΘΕΝΑ...? Να βαλουμε και μια ταφοπλακα εξω απο την πορτα μας και να θαφτουμε μέσα... Οποιος δεν καπνιζει ας ξεχασει καλυτερα το απλο καφεδακι σε μια καφετερια, το φαί σε μια ταβερνα ή εστιατοριο, το ποτακι σε ενα μπαρακι κτλπ κτλπ... Αυτό και αν ειναι άποψη των υπερασπιστών της ελευθερίας δικαιωμάτων...!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλα οχι ρε παιδια και με το μορο στιν καφετερια....
Σε ενα χωριουδάκι πηγα εκδρομή και ηθελα να κατσω στην παραδοσιακη καφετερια του χώριου να πιω ενα καφέ με τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Που το κακό δλδ? Που το πηγα το μωρό? Σε στεκι πρεζάκηδων?

Ρε τι ακουω ο άνθρωπος... Δεν πάμε καλά λέμε...

Συνέλθετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! !!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-01-10 στις 12:10.
Παλιά 04-01-10, 11:03
Το avatar του χρήστη nolis
nolis Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Celica TS
Περιοχή: AΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 253
nolis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυστηχως στην χωρα μας ο ελληνας μονο με φοβερα και απειλες καταλαβαινει....αμα του ζητησεις ευγενικα να μην καπνιζει κανει του κεφαλιου του.....εαν ομως του πεις οτι θα φαει προστιμο 500 ευρω τοτε του κοβεται η μαγκια....ειναι κριμα να εχουμε τοσο μεγαλη ιστορια και σαν νεοελληνες να μην προσφερουμε τιποτα στην κοινωνια.....κριμα....στο εξωτερικο που παω βρισκω την υγεια μου που δεν καπνιζουν οπου τους ερθει....θα ηθεκα να γινει και εδω καθως δεν καπνιζω και με ενοχλει αφανταστα να παω να πιω ενα ποτο καπου και η ατμοσφαιρα να ειναι αποπνικτηκει λογο τσιγαρου.....

http://www.celicaclub.gr
Παλιά 04-01-10, 11:40
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Οχι φιλε μου. Να κατσεις να το πιεις σπιτι σου και να μη βγαινεις ποτε. Αυτή ειναι η λυση που προτείνουν... Πως σου φαινεται?
Παλιά 04-01-10, 12:37
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων

Σε ενα χωριουδάκι πηγα εκδρομή και ηθελα να κατσω στην παραδοσιακη καφετερια του χώριου να πιω ενα καφέ με τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Που το κακό δλδ? Που το πηγα το μωρό? Σε στεκι πρεζάκηδων?

Ρε τι ακουω ο άνθρωπος... Δεν πάμε καλά λέμε...

Συνέλθετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! !!
Φίλε μου, καλιτερα το παιδακη σου να το πηγαινης να περνη αλλες εικονες τορα που εινε μικρο, κι οχι σε καφετεριες και μπαρακια.
Αυτα που βλεπη τορα, θα τα ζηταει αυριο.
Παλιά 04-01-10, 12:54
madvinegar Offline:
Administrator

1) Δεν δεχομαι απο κανενα να μου πει τι να κανω με το παιδί μου. Εγω το παιδί μου θα το μεγαλωσω να μη βαλει τσιγαρο στο στόμα του όπως δεν έβαλα ποτέ και εγώ. Εσυ τι θα κανεις? Θα το μαθεις να καπνιζει όπου να 'ναι αδιαφορώντας για τον δίπλα του και να διωχνει απο τις καφετεριες τους μη καπνιζοντες? Ή θα καπνιζεις και μπροστα του οποτε θα παιρνει το "καλό" παράδειγμα και την "σωστη εικόνα" όλη μερα, κάθε μέρα από τον ίδιο του τον γονιό...? Αυτα που βλέπει τωρα θα τα κάνει αυριο.

2) Δεν πηρα το παιδι σε μπαρακι. Εκει δεν παω ουτε εγω με τον τεκέ που επικρατεί. Μου εχει έμμεσα "απαγορευτει" λογω της καταστασης δλδ... Σε πληροφορώ οτι βγαινουμε σπάνια και αυτό λογω της κωλοκατάστασης με την τσιγαρίλα. Μια εκδρομη πηγαμε και πηραμε και το παιδί μαζι να παρει λιγο καθαρό αέρα (τρομαρα μας) και να τρεξει και να παιξει στην εξοχη. Και σαν ανθρωποι και εμεις ειπαμε να κατσουμε σε μια απλή καφετέρια στην πλατεία του χωριού. Μεγάλο σφάλμα, ετσι? Ειμαι απαραδεκτος γονιός... Και στο κάτω κάτω, μετα πηγαμε και για φαί σε μια ταβέρνα. Καπνιζανε ΚΑΙ εκει μέσα! Τι να κάνουμε δλδ??? Να μην πάμε ΟΥΤΕ για φαι? Μηπως ειναι και η ταβέρνα κακό παραδειγμα..?

3) Μην ξεφευγουμε απο το θέμα. Το θέμα ειναι η απαγορευση του καπνισματος παντου στους κλειστους χώρους.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γερμανία: Δικαστική απαγόρευση στην κίνηση ντιζελοκίνητων παλαιού τύπου σε δρόμους το loukia OFF TOPIC 6 14-12-18 03:17
Απαγόρευση Χρήσης Αντιραντάρ the_eye ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 15 08-01-10 12:26

Page generated in 0,17527699 seconds (82,91% PHP - 17,09% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com