Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
χαχαχχαχαχαχαχαχα
θες να λιποθυμησω τωρα η μετα?
αυτο ειναι το μαυροκαπακο που ολοι επιθυμουμε... το αν ειναι μαουνα η οχι ασε να στο πω εγω που το εχω οδηγησει 30 φορες...
θα χασεις πασα ιδεα για τις κορολες μας αν μπεις μεσα σε δαυτο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 03-12-09 στις 23:46.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
Στην Κύπρο έχουν ίδιες πινακίδες με την Αγγλία. Ημουν εκεί 14μήνες στρατό. Επίσης το τι turbo super cars υπάρχουν και όχι μόνο δεν περιγράφεται!!!! ΠΟΡΩΣΗ! συνέχεια τουρμπίνες και σκάστρες ακούγαμε! και από levin αρκετά!
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
χαχαχαχχα το ασπρο αυτο που βαλατε στη φωτο εχει τα ιδια πατακια με την ελληνικη 101 μου. εχουν το λογοτυπο LEVIN και τα κλεψα απο τον μαντρα εκει στην κυπρο που πηρα τα ζαντολαστιχα....
δε μου τα δινε ο ηλιθιος. λες και θα τα αφηνα εγω...