Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
02-12-09, 20:46
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τι θα συνιστούσατε για βελτίωση απόδοσης, και παράλληλα σωστή συντήρηση του κινητήρα ? Απ' ότι συζητάω με διάφορους, οι περισσότεροι ψάχνουμε αυτά τα 15-20 παραπάνω άλογα... δεν είμαι ο μόνος. Κ επειδή αν έχεις ένα αυτοκίνητο που αξίζει 8500€ και δώσεις άλλα 5000... παίρνεις ένα Ts.. προτιμώ να σκάσω λίγα και καλά (αν με καταλάβατε τι εννοώ..). Δηλαδή δεν πάω να φτάσω τα 6.5δευτ. 0-100 του Ts απλά να βελτιώσω όσο γίνεται χωρίς να ξεσκίζω τα μηχανικά μέρη.
το κορολάκι είναι απίστευτο ακόμα και το 1.4 ... κ επειδή είναι Japan made, θέλει λίγο "σπρώξιμο" για να γίνει τέλειο.. σόρι ρε παιδιά αλλά είμαι ερωτευμένος !
Δώστε λίγα φώτα εσείς που είστε πιο έμπειροι !!
|
02-12-09, 21:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Εξαρτάται από πόσα είσαι διατεθημένος να δώσεις. Εγώ ας πούμε έχω φίλτρο ΚΝ πάνελ, και έγω βγάλει τον 1ο καταλύτη μετά τον λ, και βγάζω κάρτα καυσαυρίων κανονικά. Αυτά τα 2, είναι γύρω στα 100 ευρώ. 70 το φίλτρο και τα υπόλοιπα η αφαίρεση του καταλύτη. Μετά μπορείς να βάλεις sprint booster. Αν θυμάμαι καλά για Ε12 κοστίζει γύρω στα 220. Επίσης, μπορείς να αλλάξεις το τελικό της εξάτμισης, ή να την αλλάξεις και ολόκληρη. Υπάρχει και το πρόγραμμα, που εκεί πάει ανάλογα με τι θα κάνεις και σε ποιον.
|
02-12-09, 21:20
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
με το K&N κερδίζεις τίποτα σε άλογα? έχει 2 καταλύτες το corolla ? αφαιρώντας τον πρώτο που λές τι επιτυγχάνεις?
|
02-12-09, 21:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Eγώ έχω corolla του 2007. Στα 1400. Όταν έβαλα το φίλτρο και ξήλωσα τον καταλύτη, είδα αισθητή διαφορά στο γκάζι. Το αμάξι πλέον ανεβάζει πιο γρήγορα απ' ότι πριν.
Ναι, με το φίλτρο θα πάρεις 1-2 άλογα. Μην περιμένεις να πάρεις τρελά άλογα.
Ναι, έχει 2 καταλύτες. Παρατήρησε το την επόμενη φορά που θα πας συνεργείο. Εγώ, όπως πιστεύω και όλοι όσοι το έχουν κάνει, έχω βγάλει τον πρώτο, τον μικρό. Γενικά, το αμάξι έχει λίγο καλύτερες ροπές.
Από ήχο, επειδή έβγαλα τον καταλύτη, έχει μπασάρει λίγο, και αυτό μόνο όταν ξεκινάς με πρώτη. Και με το φίλτρο, στα ψηλά, καταλαβαίνεις μια μικρή διαφορά.
Το συμπέρασμα είναι ότι το αμάξι έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις. Αλλά μην περιμένεις τα τρελά άλογα.
|
|
|
|
02-12-09, 21:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Μετά μπορείς να βάλεις sprint booster. Αν θυμάμαι καλά για Ε12 κοστίζει γύρω στα 220.
|
τα corolla 1400 κυβικα, σαν το δικό σου και σαν του φίλου, έχουν ντίζα στο γκάζι και όχι ηλεκτρικό, άρα δεν χρειάζεται το sprint booster...
κατά τα άλλα και το πρόγραμμα είναι λίγο πονεμένη ιστορία για τα αυτοκίνητα μας. Το κόστος είναι από 350 ευρώ και πάνω και δεν βλέπεις σημαντική διαφορά!
Βάλε ενα ελεύθερο φίλτρο K&N, βάλε και ενα τελικό καζανάκι και είσαι ΟΚ. Εγώ με την αφαίρεση του καταλύτη δεν συμφωνώ, αλλά αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Τα άλογα δεν είναι στραγάλια και δεν πρόκειται να τα δεις αν δεν δώσεις χρήματα. Με αυτές τις αλλαγούλες θα ελευθερώσεις λίγο το φιμωμένο μοτέρ και θα είσαι μια χαρά...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
02-12-09, 22:08
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
με τον τελικό πρέπει να κόψω τον προφυλακτήρα, σωστά; πόσο κοστίζει ένας τελικός; Νομίζω πως συμφωνώ μαζί σας. Λίγα άλογα. Για μένα 20 άλογα αν μπορούσα να το πάω θα ήμουν υπερ ευχαριστημένος.
|
02-12-09, 22:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
όχι για να βάλεις τελικό δεν είναι υποχρεωτικό να κόψεις τον προφυλακτήρα. Τιμή για ενα τελικό καζανάκι από 80 έως 300 ευρώ!! 20 άλογα δεν πρόκειται να πάρεις με μικρές περιφερειακές αλλαγές και όποιος στα τάξει, θα σου λέει ψέματα...
Για τις απορίες που έχεις κάνε ενα κόπο να κοιτάξεις στο forum και ειδικά στα παρακάρω link
Support.... http://www.corollaclub.com/forums/fo...play.php?f=170
E-12.... http://www.corollaclub.com/forums/fo...play.php?f=188
όπου θα βρεις θεματικές ενότητες για διάφορα θέματα. Δεν είναι δυνατόν να τα συζητάμε για εξατμίσεις ή για πρόγραμμα σε αυτό το θέμα που είναι για το φίλτρο Κ&Ν...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
03-12-09, 10:46
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
σορι θα ανοίξω άλλο τόπικ..
|
22-03-10, 10:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Δηλαδή η φιλτροχοάνη της ΚΝ είναι πεταμένα λεφτά?Καλύτερα συμφέρει το πανελάκι αν είναι ?
|
22-03-10, 10:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Βάλε ένα πανελάκι και είσαι μια χαρά. Άμα θες να ακούγεται, βάλε μια χοάνη.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16493702 seconds (82,50% PHP - 17,50% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|