Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-12-10, 21:01
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
μήπως θελει απλά ρύθμιση το πενταλ σου? το τσέκαρες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-10, 21:50
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 222
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε την βιδα που εχει το πεταλι απο κατω εννοεις?Ειναι οπως τα περιγραφει εδω ο φιλος,http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=17000
Παλιά 13-12-10, 02:49
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για να καταλαβω και εγω.αλλαξες καποτε δισκο και δεν αλλαξες πλατο;γιατι αν εγινε ετσι ειναι μεγα λαθος γιατι πυρωνουνε τα χτενια και σκληρενουνε και καποια στιγμη σπανε.
Δεν μου κανει για πλατο εμενα αν ηταν θα ειχες σκληρο συμπλεκτη.τι να πω δεν ξερω μπορει να ειναι το οτιδηποτε αλλα καλο θα ηταν να το πηγαινες σε καποιο γατονι να το κοιταγε.
Πες μου λιγο τι μαρκα δισκο εβαλες και αν αλλαξες και πλατο.
Επισης κανε και μια εξαερωση στο κυκλωμα του υδραυλικου γιατι ειχα το ιδιο προβλημα αλλα σε φορτηγο.

Υ.Γ στο δικο μου αλλαξα δισκο πλατο οταν εβαλα τον 1ΖΖ απανω και εβαλα ιαπωνικο aishin με τα πλαστικα οχι με ελατηρια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.βεβαια στα πρωτα 1000χλμ τον εστρωσα οδηγωντας νορμαλ για να πατησει καλα και να μην τον πυρωσω.
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 13-12-10, 21:54
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Αυτο το σκορτσαρισμα που λες ξερω τι εννοεις...Ενα σα τρεμουλακι που κανει οταν το πατιναρεις με το συμπλεκτη...Μην αγχωνεσαι φυσιολογικο ειναι ολα το κανουν...Αρκει να ειναι λιγο το τρεμουλακι και να μην ειναι πολυ...Εγκυκλοπαιδικα αυτο το τρεμουλακι προερχεται 100% απ τους αποσβεστηρες κραδασμων του δισκου που λεει πιο κατω και ο Madvinigar...
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 13-12-10, 22:05
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Α ξεχασα...Νικηφορε οι συμπλεκτες αυτοι δεν ρυθμιζονται ειναι αυτορυθμιζομενοι...Ειναι μεγα λαθος να πειραξεις αυτη τη βιδα...Ειτε εχεις καινουργιο δισκο-πλατω ειτε λιωμενο το πενταλ ''πιανει'' στο ιδιο υψος γιατι αυτορυθμιζεται...Η ρυθμιση αυτης της βιδας γινεται στο εργοστασιο απ το κατασκευαστη ωστε το πενταλ να ειναι στο πραγματικα σωστο σημειο που πρεπει να πιανει...Αν το πειραξουμε πιο πανω ή πιο κατω ή θα ταλαιπωρησουμε το κιβωτιο ή θα ταλαιπωρησουμε σετ δισκο-πλατω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-10, 11:05
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Α ξεχασα...Νικηφορε οι συμπλεκτες αυτοι δεν ρυθμιζονται ειναι αυτορυθμιζομενοι...Ειναι μεγα λαθος να πειραξεις αυτη τη βιδα...Ειτε εχεις καινουργιο δισκο-πλατω ειτε λιωμενο το πενταλ ''πιανει'' στο ιδιο υψος γιατι αυτορυθμιζεται...Η ρυθμιση αυτης της βιδας γινεται στο εργοστασιο απ το κατασκευαστη ωστε το πενταλ να ειναι στο πραγματικα σωστο σημειο που πρεπει να πιανει...Αν το πειραξουμε πιο πανω ή πιο κατω ή θα ταλαιπωρησουμε το κιβωτιο ή θα ταλαιπωρησουμε σετ δισκο-πλατω...
Αν έχει μεγάλη διαδρομή, σε κάθε αλλαγή θα πατινάρει πιο πολύ ώρα και θα φθείρεται ο δίσκος. Υποθέτω έχει να κανει και με το στυλ οδήγησης ... και τα πόδια καθενός, αλλά σίγουρα στις TS που ένα μπλιπ στο γκάζι ανεβάζει κάμποσες χιλιάδες στροφές η στάνταρντ ρύθμιση ήταν πολύ κακή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-01-11, 17:24
Το avatar του χρήστη El Grego
El Grego Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 218
El Grego είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο το σκορτσαρισμα που λες ξερω τι εννοεις...Ενα σα τρεμουλακι που κανει οταν το πατιναρεις με το συμπλεκτη...Μην αγχωνεσαι φυσιολογικο ειναι ολα το κανουν...Αρκει να ειναι λιγο το τρεμουλακι και να μην ειναι πολυ...Εγκυκλοπαιδικα αυτο το τρεμουλακι προερχεται 100% απ τους αποσβεστηρες κραδασμων του δισκου που λεει πιο κατω και ο Madvinigar...
Φίλε μου Keichi εμένα μου το εμφάνισε πριν λίγες μέρες. Έχω μόνο 58.000 χιλιόμετρα με νορμάλ οδήγηση και σχεδόν όλα σε ταξίδια. Σε αντιπροσωπία που το πήγα μου είπαν ότι φταίει ο δίσκος, ότι δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχώ προς το παρών, και ότι πρέπει να το αφήσω για λίγο καιρό,διότι μπορεί να χειροτερέψει αλλά μπορεί και να καλυτερεύσει από μόνο του.

Είσαι σίγουρος ότι είναι φυσιολογικό και το τρεμουλακι προερχεται από τους αποσβεστηρες κραδασμων του δισκου; γιατί μου φαίνεται περίεργο να εμφανίζει ο δίσκος τέτοιο πρόβλημα σε τόσα λίγα χιλιόμετρα και ζούμε και σε δύσκολες εποχές...
Παλιά 04-04-13, 13:50
tristam Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 151
tristam είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χαιρετώ τα μέλη,
επαναφέρω πάλι το θέμα και ψάχνω μια γρήγορη απάντηση από κάποιον φίλο που έχει ασχοληθεί:
Έφτασε η ώρα να αλλάξω "δίσκο-πλατο", όπως το λένε μιας και οι σχέσεις μπαίνουν με λίγο ζόρι κάποιες φορές και το αμάξι δείχνει να πατινάρει. Σύμφωνα με αυτά που διάβασα θα πάω για τον Aisin λόγω οικονομίας. Μπαίνω λοιπόν στο parts.gr, αλλά δεν ξέρω τι να παραγγείλω. Δίσκο θα παραγγείλω Aisin. Πλατο πάλι Aisin (προφανώς). Ρουλεμάν πρέπει να παραγγείλω? Αν ναι ποιο (έχει SKF & Exedy)? Πρέπει να παραγγείλω και σετ συμπλέκτη που λέει πιο κάτω? Αν ναι ποιο?
Σημείωση ότι έχω την Ε12 Sedan άλλα το site μου έχει να επιλέξω μόνο την hatchback. Έχει διαφορά?
Τέλος, πόσο πρέπει να θεωρώ λογική τιμή αν πάω τα πραγματάκια αυτά σε ένα μάστορα και του ζητήσω τοποθέτηση? Θα πρέπει να αλλαχτούν υποχρεωτικά και βαλβολίνες?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-13, 15:56
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βαλβολινες πρεπει να αλλαξεις. Δισκο-πλατο εγω ειχα παρει το σετ της aisin που εχει κ ρουλεμαν μαζι, στα 75ευρω. Για την εργασια υπολογισε μεταξυ 80-120 ευρω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-04-13, 16:29
tristam Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 151
tristam είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Thanx! Από που το πήρες φίλε ? Έχεις link/τηλέφωνο ?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δισκο πλατο <<σκαλοπατακι>> spiros1712 ΦΟΡΟΥΜ 0 18-08-13 23:53
Ερωτηση για Δισκο-Πλατο ... vinakos7 TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 03-06-11 16:10
δισκο-πλατο loykas loykopoylos ΦΟΡΟΥΜ 7 16-10-10 12:21
δισκο πλατο corollakias1.6 TOYOTA COROLLA E 12 3 22-05-09 02:46
δισκο πλατο karekas TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 02-09-08 16:52

Page generated in 0,16764092 seconds (80,85% PHP - 19,15% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com