Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLAKIAS MIXALHS
Δεν μπορει να λεγεται οτι να ναι!Η toyota ειναι απο τις πρωτες μαρκες στο χωρο των after sales υπηρεσιων!Ανατρεξε σε διαφορα περιοδικα να δεις οτι με πελατες φαντασματα που πηγαν σε διαφορετικες μαρκες και ειχαν δημιουργησει οι ιδιοι προβλημα στο οχημα τους,η toyota βγηκε πρωτη και σε συμπεριφορα στον πελατη,και σε εξυπηρετηση και σε χρονο παραμονης του οχηματος στο συνεργειο...Μν λεμε οτι θελουμε τωρα...Μαλλον δν ξερεις τι γινεται με τα after sales σε αλλες μαρκες...
|
Αγαπητέ φίλε πολύ καλά ξέρω τι γίνεται και με τις άλλες μάρκες. Όσο για τα περιοδικά άσε τι γράφουν γιατί τα τσιμπάνε καλά από τις εταιρείες για διαφήμιση.
Τώρα για συμπεριφορά τι να μου πεις όταν τους λες ότι θες συνθετικό και σου βάζουν ημισυνθετικό και δε σου λένε τίποτα και όταν πας να πληρώσεις και το βλέπεις ζητάς εξηγήσεις και αρχίζουν τα μισόλογα.
Και πολλά άλλα όπως το να τραβιέσαι 3 φορές Κιλκίς - Θεσσαλονίκη για να σε αντικαταστήσουν σπασμένη βάση σε κάθισμα και να σου λένε ότι το αναταλλακτικό το παραγγείλαμε σωστά αλλά ήρθε λάθος και τις 3 φορές.
Θέλεις και άλλα?
Και δεν είναι μονάχα τα δικά μου ή συγγενών μου αλλά κια φίλων και γνωστών.
Και μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί 4 ΤΟΥΟΤΑ (Avensis-Corolla-2xAuris) υπάρχουν στην οικογένεια και πάλι ΤΟΥΟΤΑ θα πάρω.
Για δες λιγάκι και κανα ξένο forum για την αντιμετώπιση προς πελάτες (πχ το ξέρεις ότι τα washer jets ελληνιστί πιτσιλιστήρια είναι λάθος από το εργοστάσιο και αντικαθίστωνται δωρεάν αφού τα περισσότερα ελληνικά μοντέλα φοράνε τα 85381-12340 ενώ πρέπει να φοράνε τα 85381-12350 γιατί όταν πας πάνω από 70 χμ το νερό σκάει πάνω στους υαλοκαθαριστήρες - αλλά και άλλα) και όταν πας εκεί ειρωνικά σε λένε δεν έχουμε καμιά ενημέρωση και δε μπαίνουν κάν στον κόπο να ασχοληθούν.
5 χρόνια ζούσα Αγγλία και είναι αρκετά για να καταλάβω πολλά...
Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να επηρεάσω κανένα.