Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-09-09, 15:06
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Απλά Μιχάλη, το ποσοστό βγαίνει επι όσων είχανε άποψη, δυστυχώς! Η Αποχή δεν κυβερνάει, και ας είναι 80%. Γιατί ο άλλος που θα βγάλει 45% σε μια τέτοια περίπτωση, το βγάζει επι του 20% που ψήφισε!!!! Γιατί όπως πολύ σωστά είπες, η ψήφος είναι δράση. Επιλέγω ποιος θα με κυβερνήσει. Επιλέγω, ότι ΔΕΝ θέλω κάποιον απο αυτούς..... και αυτήν την στιγμή, ο μόνος τρόπος είναι μη δίνοντάς τους την εξουσία, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να φοβούνται ανα πάσα στιγμή!

Σε μια κυβέρνηση συνεργασίας π.χ. θα πρέπει να φοβάται ο ένας τον άλλον μην του την κάνει. Εστω και έτσι, δεν είναι απόλυτος άρχων. Μη αυτοδυναμία, θα τους κάνει να μας σκεφτούνε -εν αρχή- πολύ περισσότερο!!! Γιατί το δικό τους το μαντρί -ο καθένας ξεχωριστά- το ελέγχουνε. Το 2ο μαντρί το οποίο θα συμμετέχει, δεν θα είναι υπο τον έλεγχο του πρώτου! Αυτό λοιπόν είναι το ζητούμενο. Και αυτό μπορεί να γίνει ΕΠΙΛΟΓΗ μας. Να μην υπάρξει αυτοδυναμία.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 15:11
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Δυστυχώς τώρα δεν κυβερνάει μόνο ένας...έχει και άλλους μαζί και όποιος τολμήσει να είναι σωστός και να μην "τρώει" τον τρώνε οι λύκοι....

Όσο για το ποσοστό της αποχής, αν το κόμμα βγει, ας έχει 99% αποχή, πάλι τα χέρια τους θα τρίβουν γιατί θα είναι στην εξουσία...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 15:14
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
...1ον Είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ....Δλδ στις προηγουμενες εκλογες ειχαμε αποχή 50%...
Αυτο σημαίνει πως πχ το ΠΑΣΟΚ που βγήκε με 34%... βγήκε με το 34% του 50%.. δλδ το πραγματικο ποσοστό που πήρε ήταν πχ μόνο 17% !!!...
Άρα, σε περίπτωση που καλείτο να κυβερνήσει, θα κυβερνούσε επειδή θα το είχε επιλέξει το 17% του Ελληνικού λαού! Άρα, την τύχη τη δική μου, αλλά και τη δική σου και του υπόλοιπου 83% (!!!!!!!!!) θα την καθόριζαν αυτοί οι λίγοι! Να ένας λόγος να πάω να ψηφίσω το οτιδήποτε!
Παράθεση:
...2ον Αν συμβαινει κατι τετοιο, δεν μπορουν πλέον οι αρχηγοι των κομματων να βγαινουν και να λενε τη γνωστή μ@λ@κι@ τους πως "παιρνω αυτα τα μετρα επειδή εχω την στήριξη της (ήτοι με ψήφισε η) πλειοψηφίας του λαού"... Τα τρία μου τα φρύδια έχουν...
Όπως εξηγώ και παραπάνω, αφού το 50% επιλέγει την αποχή, είτε διαφωνεί με την όλη ιστορία που λέγεται εκλογές/πολιτική κλπ, είτε αδιαφορεί. Συνεπώς, επειδή κάθε παιχνίδι παίζεται μεταξύ των συμμετεχόντων και όχι μεταξύ των απόντων, έχουν απόλυτο δίκαιο σε αυτά που υποστηρίζουν! Απλά, εμείς παίρνουμε τα "φρύδια" τους και μας τα βάζουν -μαζί με κάτι άλλο- στα οπίσθιά μας... Δυστυχώς...
Παράθεση:
...3ον Φανηκε πεντακαθαρα απο τις προηγουμενες εκλογες πως η αποχή τους ΠΟΝΑΕΙ... Ειχαν φαγωθεί να μας πεισουνε να παμε να ψηφίσουμε. Βγαζανε διαφημησεις, κανανε εξαγγελίες, παρακαλαγανε στα καναλια κτλπ... Και οταν φαγανε και την αποχη 50% εχασαν τον ελεγχο και αρχισαν να βριζουν απο τα νευρα τους οπως πχ ο Παγκαλος, ο Γεωργιαδης κτλπ προσβάλοντας τους απέχοντες...
Όσο λιγότεροι συμμετέχουν στην διαδικασία, τόσο καλύτερα γι' αυτούς. Έχουν περιορισμένη πελατεία να εξυπηρετήσουν και περισσότερους που μπορούν να π#δ#ξουν με τα όποια μέτρα θα πάρουν. Τα υπόλοιπα, είναι για το θεαθήναι, μήπως κλέψουν καμία ψήφο από αυτούς που ασχολούνται...
Παράθεση:
...4ον Εγω το σκεφτομαι και ιδεολογικά... Θέλω να τους δειξω ότι ειμαι "ελευθερος" και δεν ειμαι κατω απο την καθοδηγηση/γκλιτσα κανενός. Οποιο κομα και αν ψηφίσω, όποιο και να ειναι, τους δείχνω ότι στην τελική καποιος με έχει "πεισει" αρα εξακολουθω να ειμαι κατω υπό τον ελεγχο καποιου. Αυτη τη στιγμή δεν με εκφραζει κανένας...
Ο έλεγχος δεν επιτυγχάνεται μόνο με την υπαγωγή σε κάποιο κόμμα/παράταξη, αλλά και με την εξώθηση σε αποχή. Δεν πρέπει να το είχες σκεφτεί έτσι, έ Μιχάλη; Για δες το και από αυτή την οπτική γωνία...
Παράθεση:
...5ον Δεν μου ακουγεται σωστό να ψηφίσω κατι που δεν με αντιπροσωπευει μονο για αντιδραση. Δλδ να παω να ψηφίσω τον ΚΑΤΜΑΝ (παραδειγμα λεω) μονο και μονο για να μη δωσω την ψηφο μου στον Γιωργακη ή τον Κωστακη. Δεν την χαραμιζεις ετσι την ψηφο σου? Καλυτερο δεν ειναι να μην παω καθολου? Μην ξεχνατε πως η έννοια της ψήφου είναι η στήριξη και όχι η αντίδραση...
Σε όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς και τις παρατάξεις, βασιλεύουν οι μέτριοι, αφού ότι καλό, δραστήριο, ηθικό, εργατικό και προοδευτικό, αποκεφαλίζεται και καταβαραθρώνεται εν τη γεννέσει του. Οπότε, με την υφιστάμενη δομή του πολιτικού μας συστήματος, πολύ αμφιβάλλω αν κάποια από τις δευτερεύουσες -ή τριτεύουσες- επιλογές θα είναι λίγο ή περισσότερο καλύτερες από τις πρωτεύουσες. Οπότε...
Παράθεση:
...Με λιγα λογια δεν συμβιβαζομαι. Θελω ριζικες αλλαγές και όχι να λικνιζομαι μεταξυ των ιδιων και ιδιων ονοματων (παπαντρεου - καραμανλης) τα τελευταια 70 χρόνια με μόνη "αντιδραση" να ψηφίσω τον ΚΑΤΜΑΝ με τους οικολογους.

Τι στο καλο... Αυτη η χωρα δεν εχει να αναδείξει τίποτα καλύτερο? Δεν εχουμε ενα μορφωμενο και σωστο ανθρωπο να μας κυβερνησει? Μονο ο Καραμανλης και ο Παπαντρεου (και τα παιδία τους, εγγονια τους και η λοιπή δυναστεία) είναι άξιοι να κυβερνανε αυτον τον τοπο? (και μετα κατηγορουσαμε τους Βασηλιάδες που εβαζαν για διαδόχους μονο τα παιδιά τους...)....
Θέλει πολύ ψάξιμο ... Αλλά οι βασιλεία, είναι εντελώς παρωχημένο σύστημα, αφού επιβάλει την τοποθέτηση ηγέτη με βάση το γενεαλογικό του δένδρο και όχι την επιλογή του με κάποια διαδικασία μεταξύ υποψηφίων. Το πώς θα προκύψουν οι υποψήφιοι, είναι ένα πρόβλημα που αναζητά λύση, η οποία θα προκύψει μέσα από όλους εμάς και όχι από μία και μόνο ξενόφερτη και δοτή οικογένεια.
-
Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, πιστεύω πως η αποχή είναι η ευκολότερη λύση, αφού δεν ισοδυναμεί -κατ' εμέ πάντα- με μάχη, αλλά περισσότερο με άνευ όρων παράδοση στις διαθέσεις και ορέξεις αυτών που θα αναλάβουν την εξουσία από τις ψήφους των συμμετεχόντων.
Πάνος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 15:20
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά Μιχάλη, το ποσοστό βγαίνει επι όσων είχανε άποψη, δυστυχώς!
Θα σε παρακαλέσω να μην το ξαναπεις αυτό. Εγω δλδ δεν εχω άποψη? Οπως πολυ ομορφα και αναλυτικα ξεκαθαρισα στα ποστ μου πιο πριν, εξηγησα πληρως το πόσο εγκυρη άποψη εχω επι του θέματος και τον λογο που δεν παω να ψηφίσω. Ας το εγραφες "επι όσων ψηφισανε"...
Θα μου πεις πως δεν εχω αποψη για αυτους (κυβερνηση). Πιστεψε με το μηνυμα το παιρνουν, και αυτο φανηκε στις προηγουμενες ευρω-εκλογες...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Η Αποχή δεν κυβερνάει, και ας είναι 80%. Γιατί ο άλλος που θα βγάλει 45% σε μια τέτοια περίπτωση, το βγάζει επι του 20% που ψήφισε!!!! Γιατί όπως πολύ σωστά είπες, η ψήφος είναι δράση. Επιλέγω ποιος θα με κυβερνήσει. Επιλέγω, ότι ΔΕΝ θέλω κάποιον απο αυτούς..... και αυτήν την στιγμή, ο μόνος τρόπος είναι μη δίνοντάς τους την εξουσία, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να φοβούνται ανα πάσα στιγμή!
Δυστυχως με αυτο που σκεφτεσαι να κανεις ενισχυεις καποιον. Δεν αποδυναμωνεις (εστω και αν αυτο ισχυει εμμεσα) καποιον αλλο. Η ψηφος σημαινει ενισχυση. Αυτη ειναι η εννοια της ψήφου.
Και αν θελεις να στο εξηγησω περεταιρω, αν ολοι συνενοούμασταν να ψηφισουμε τον ΚΑΤΜΑΝ και τελικά όντως εβγαινε ο ΚΑΤΜΑΝ... θα ήθελες να σε κυβερνήσει ο ΚΑΤΜΑΝ?
Τι θα ελεγες μετα? Οτι είχες αλλη προθεση? (δλδ να μην ενισχυσεις τα αλλα κομματα). Και λοιπόν? Θα εβγαινε ο ΚΑΤΜΑΝ και θα ελεγε πως τον ψηφισε ο Ελληνικός λαός αρα εχει καθε συντριπτικό δικαιωμα να σε κυβερνήσει... με ό,τι αυτο συνεπαγεται...

Ελπίζω να καταλαβαινεις το σκεπτικό...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-09-09 στις 15:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 15:26
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο έλεγχος δεν επιτυγχάνεται μόνο με την υπαγωγή σε κάποιο κόμμα/παράταξη, αλλά και με την εξώθηση σε αποχή. Δεν πρέπει να το είχες σκεφτεί έτσι, έ Μιχάλη; Για δες το και από αυτή την οπτική γωνία...
Δεν το σκέφτηκα έτσι γιατι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση τουλαχιστον από μέρους μου. Εγω απλά εξηγώ τους λογους που εγω προσωπικά θα απεχω.

Απο την αλλη, θα μπορουσε να θεωρηθεί έλεγχος και η εξώθηση για χαράμισμα της ψήφου σε μικρα κοματα για να μην ενισχυθούν τα μεγάλα.
Δεν ειναι και αυτη μια οπτική γωνία...?

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, εδωσα μια ψιλοεξηγηση στο ποστ που εγραψα στον Ayrton πιο πανω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 15:40
Το avatar του χρήστη firebone
firebone Offline:

Μοντέλο: Ε12 1.8
Περιοχή: athenz city
Δύναμη Σεβασμού: 264
firebone είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Mιχαλη σου ευχομαι να μην ειχες την 'τυχη' ουτε εσυ ουτε καποιος προπαππους σου που ειχε χασει τη ζωη του ή βασανιστει απο αυτους με το 'πουλι και τον φανταρο'..

αποχη; και τι επαθαν ? τι μηνυμα πηραν? τους εγινε η μουρη κρεας.. αυτο θελουν να εχουν τα δικα τους κομματοσκυλα να ψηφιζουν μονο. δε κερδιζεις τιποτα με την αποχη.

δε χρειαζεται ΚΑΜΙΑ χουντα για να αλλαξουν τα πραγματα, για δες σε αλλες χωρες οπως Γερμανια Αγγλια και τα λοιπα, δυστηχως διδαξαμε την δημοκρατια και εχουμε καταντησει η χειροτερη χωρα..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 15:45
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Μιχαλακη δυστυχως εχει δικιο ο Αυρτον.
Δεν εχεις αποψη εφοσον δεν την εκφραζεις.
Και δεν εννοω να την εκφρασεις σε εμενα και εδω μεσα.
Η αποψη σου θα απασχολησει τα καναλια για 10 δευτερολεπτα με την φραση "Σε υψηλα επιπεδα κυμανθηκε η αποχη που εφτασε στο 40%" και τερμα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 16:01
madvinegar Offline:
Administrator

Παναγιώτη... απλα θεωρω πως η Χουντα ίσως αποτελεί μία λυση στο να φτιαξει η κατασταση. Αλλη ιδέα για να βγει η χωρα απο το τελμα εμενα δεν μου κατεβαινει στο κεφάλι. Αν εσεις εχετε αλλη αποτελεσματικη λυση, παρακαλω να την καταθεσετε. Γιατι προσωπικα δεν θεωρω πως αποδυναμωνοντας τα μεγαλα κομματα θα αλλαξει ριζικα η κατασταση (ή καθολου μιας και ολοι μαζι να κυβερνησουνε, τα ιδια σκ@τ@ και λαμογια ειναι ολοι και θα συνεχισουν να κλεβουν). Η κατασταση ειναι τετοια που χρειαζεται να γινει πολιτικός "σεισμος" και να ερθουν τα πανω κατω. Με ημίμετρα δεν θα γινει τ-ι-π-ο-τ-α.
Δυστυχως ειναι αποδεδηγμενο πως για να φτιαξει η κατασταση στην Ελλαδα πρεπει να πεσει βουρδουλας. Τετοιοι ειμαστε. Οποτε δεν μπορω να συγκρίνω εμας με τους Αγγλους ή τους Γερμανους που εχουν πολιτικούς που κοιτανε για το καλο της πατριδας τους και όχι για το πως θα την αρμεξουν για να κονομησουν.

Κυριάκο δεν με ενδιαφέρει καθολου ποσο θα σχοληθουν τα καναλια με την αποχη γιατι εχουν εντολες να μην ασχοληθουν...
Εμενα με νοιαζει να παρουν το μηνυμα τα "μεγαλα κεφαλια" και να αρχισουν να βλεπουν πως ο λαος εχει αρχισει και ξυπναει, πως εχει απογοητευτει με τα παντα και δεν τρωει κουτοχορτο πια, και να φοβουνται μη γινει καμια εξεγερση εφοσον μας εχουν φτασει στο αμην.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 16:33
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Ρε συ Μιχάλη και οι στρατιωτικοί πολιτικοποιημένοι είναι πλέον...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 16:39
madvinegar Offline:
Administrator

Δεν εχεις αδικο Ηλία... Ασε που οπως εγραψα στο 1ο μου ποστ... Ειναι και τοσο χαλια η κατασταση που δεν παιρνει κανεις το ρισκο να κανει μια τετοια κινηση γιατι στο τελος θα κατηγορησουν και αυτον για την καταντια!...

Φυσικα αναφερομαι σε μια "Χουντα" με σωστό αρχηγο που ομως αυτη τη φορα θα παρει και τα κεφαλια των λωποδυτών....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οδηγίες προς τους καταναλωτές για τους λαμπτήρες TmNemesis OFF TOPIC 5 14-01-11 19:40
Δεν εχουν τον Θεο τους... JL_e10 OFF TOPIC 10 07-04-10 19:21
Εσείς Κουνηθήκατε??? DareDevil OFF TOPIC 117 10-06-08 20:42
Δείρτε τους αλύπητα!!!! Edessaios OFF TOPIC 7 15-10-07 15:25
Καλώς Τους Ελευθερίου Μανώλης ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 18 13-06-04 17:53

Page generated in 0,20234990 seconds (85,01% PHP - 14,99% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:20.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com