Και να που ήρθανε πάλι οι εκλογές και καλούμαστε να τρέξουμε στις κάλπες για να δώσουμε την ψήφο "εμπιστοσύνης" μας στους κυρίους με τις γραβάτες και τα ευκολόπνοα "θα", που στην τελική η μόνη τους επιθυμία είναι να τσεπώσουν όσα περισσότερα μπορούν και όσο προλαβαίνουν, αδιαφορώντας για την κατάντια και το τέλμα στο οποίο έχουν σύρει τη χώρα μας... μετατρέποντας τήν επιεικώς σε τριτοκοσμική... παρότι πληρώνουμε τους βαρύτερους φόρους ενώ "απολαμβάνουμε" τις χειρότερες απολαβές και τις κάκιστες υπηρεσίες...
Παιδεία ΔΕΝ υπάρχει.
Σύστημα υγείας ΔΕΝ υπάρχει.
Δικαιοσύνη ΔΕΝ υπάρχει.
Ασφάλεια ΔΕΝ υπάρχει.
Γενικά κράτος ΔΕΝ υπάρχει...
Η δική μου γνώμη και στάση θα παραμείνει ίδια και σε αυτές τις εκλογές δλδ θα απέχω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και με άποψη, για να περάσω ένα μήνυμα ότι δλδ απαξιώ και να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Δεν ψηφίζω κανενα αλήτη και κλεφτη.
Και δεν θέλω να ακούσω για το δημοκρατικό σύστημα και το δικαίωμα ψήφου κτλπ γιατί έτσι όπως την έχουν καταντήσει είναι συνώνυμο με το κωλόχαρτο...
Ήθελα να ακουσω και τις δικές σας απόψεις ως προς... πχ... αν πιστευετε πως ο Γιωργακης θα αλλαξει κάτι?... (εδω γελάνε?), αν θα απέχετε, αν θα ψηφίσετε μικρότερα κόμματα, αν θα ξανα-ψηφίσετε τα ίδια μεγάλα κομματα κτλπ ή γενικά αν έχει αλλαξει κατι μέσα σας και δεν βλέπετε αίσιο μέλλον ούτε με τη σφαίρα της Κρουέλας της Μάγισσας...
Εγω θεωρώ πάντως ότι μας περιμενουν πολύ ασχημες μέρες... γιατι ετσι οπως εχουν ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ τη χώρα... ή που θα πτωχευσει, ή που θα σταματησει η Ε.Ε. να μας τσονταρει γιατι βλέπει πως τα λεφτα που δινει πανε σε τσεπες και εργα δεν γινονται ποτε, ή που όποιος και να βγει τωρα, για να διατηρησει εστω την κατασταση ως εχει... θα βάλει τετοια φοροεισπρακτικά μέτρα... που θα μας λυπηθούν ακόμα και οι χωριάτες στο Nottingham Forrest όταν τους τα επαιρνε ο Σερίφης του Nottingham...
Ειναι πολύ πιθανό φυσικά και το ενδεχόμενο να γίνει λαϊκή εξεγερση (αλά Γαλλία) και να καψουμε όλη τη χώρα (λαμβανοντας υπόψην πως όσο βαρια μετρα και να μπουνε, αν δεν εχει ο αλλος να τα πληρωσει.. τι θα κανει για να θρέψει την οικογένεια του?...
Το χειρότερο σενάριο αυτη τη στιγμή είναι να μας διώξουν απο την Ε.Ε.... Θα γινει η αναλογία δραχμής-δολαρίου 1 δολλάριο = 10.000 δραχμες...
Θα γινουμε σαν τη Ρωσία αλλά αυτη τη φορά θα φευγουν οι Ελληνίδες να "δουλεψουν" σε άλλες χωρες χάρην του εμπορίου λευκής σαρκός...
Εκεί την έχουν φτάσει τη χώρα...
Δυστυχως, δεν υπαρχει και το ενδεχομενο (λόγω E.E.) να ανέβει κάποια Χουντα πάλι πανω μπας και κανουμε κανενα "restart"... Αλλα και αν υπήρχε το ενδεχόμενο, δεν νομίζω να το επαιρνε απόφαση κανένας απο τα Ελληνικά στρατά έτσι οπως έχει καταντησει η χώρα που δεν φτιαχνεται με τιποτα...
http://www.youtube.com/watch?v=fWuza...layer_embedded
Ειλικρινά δεν ξέρω τι πρεπει να γινει για να βγούμε απο το τέλμα...
Όπως και να εχει... το μελλον προβλέπεται μαυρο.. οπότε καλό κουράγιο σε όλους μας...