Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
19-08-09, 02:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν είναι από τον λ παίζει να σβήσει και μονό του, αν είναι από την βενζίνη.
Βγάλε τον αρνητικό πόλο και αν ξανανάψει κατευθείαν τότε μάλλον έχεις πρόβλημα.
|
19-08-09, 03:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
εγώ προτείνω να μην βγάλει τους πόλους... παίζει να σβήσει το λαμπάκι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα. αυτό που λένε όλοι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αν είναι δυνατόν να μην κάνει χιλιόμετρα το αμάξι και να πάει για έλεγχο στο διαγνωστικό μηχάνημα...
|
Εαν εχει προβλημα, θα ξανα αναψει αμεσως.Δεν του ειπα να κανει ταξιδι.Με μια βολτα θα φανει.
Σε διαγνωστικο πρεπει να παει σιγουρα.
19-08-09, 10:08
|
|
|
|
|
|
Πρεπει να πας οπωσδηποτε σε διαγνωστικο! Μπορει να ειναι το οτιδηποτε , αλλα εαν ο κινητηρας μπει σε safe mode , ειναι δυσκολα τα πραγματα. Εχεις αντιληφθει καποια αλλαγη στη συμπεριφορα του αμαξιου? Πχ να μην πηγαινει και γκαζι να πατας? Οπως και να εχει , πρεπει να πας οπωσδηποτε και αμεσα σε συνεργειο!
|
19-08-09, 11:13
|
|
|
|
|
ισως και μπεκ
|
19-08-09, 12:40
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
kavala
|
|
αν το χρωμα απο την λαμπα ειναι κιτρινο δεν εχει προβλημα το αυτοκινητο, μαλλον καποιος αισθητηρας ειναι ,μπορει να κυκλοφορηαλλα να παει το γρηγοροτερο για διαγνωση γιατι αν ειναι απο MAF μπορει να χαλαση ο καταλυτης. αν κοκκινο γρηγορα στο συνεργειο.
|
|
|
|
19-08-09, 17:07
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Λοιπόν, ίσα που πρόλαβα το σέρβις, σύνδεσε το μηχάνημα και του έβγαλε για αισθητήρα λ, μου είπε αν ξανανάψει το λαμπάκι(πορτοκαλί, ούτε κίτρινο ούτε κόκκινο) να το ξαναπάω να το ελέγξει και αν βγάλει την ίδια ένδειξη, τότε είμαι για αλλαγή καταλύτη(600ευρώ!!!).
(τι σημαίνει MAF; )
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω που μου συνέβη χθες(πρώτη φορά) και που πιστεύω οτι μπορεί να είναι ο λόγος της ένδειξης κινητήρα:
ενώ βρισκόμουν σε δρόμο κατηφορικό με πολύ μεγάλη κλίση(στο χωριό μου-4 άτομα), έπρεπε να βάλω όπισθεν και να μπω σε στενό δρόμο, εκεί λοιπόν άκουγα-καθώς έπαιζαν τα πόδια συνέχεια με το γκάζι/αμπραγιάζ, ξέρετε για να μη σβήσει η μηχανή-συνέχεια τον ήχο που κάνει το κλιματιστικό όταν το ανοίγουμε(ενώ ήταν ανοιχτό), δηλ κάθε φορά που γκάζωνα έκανε αυτο το χαρακτηριστικό ήχο,
και σκέφτομαι μήπως αποσυντονίστηκε ο εγκέφαλος(όχι ο δικός μου, ακόμα, του αυτοκίνητου) και έβγαλε την ένδειξη, τι λέτε;
|
20-08-09, 02:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Αυτό που ακούς σαν να μπαίνει το a/c είναι γιατί όντος μπαίνει!!!
Έχει σύστημα όταν ζορίζετε να βγαίνει και μετά ξαναμπαίνει. Αν θα δεις σε απότομα στροφαρίσματα με το a/c είναι σαν να μην το έχεις, γιατί πολύ απλά βγαίνει.
Στο θέμα μας τώρα κατά την δική μου γνώμη αν ξανανάψει και είναι από τον ίδιο λόγο να μην το κάνεις τίποτα ¨ακούς εκεί 600€¨ στου αδελφού μου που άναβε για τον λ
αλλάξαμε τον 1ο λ : τίποτα
αλλάξαμε τον 2ο λ : τίποτα
αλλάξαμε και τον καταλύτη και πάλι τίποτα.
Μας είπαν μετά ότι ο καταλύτης είναι πολύ ελεύθερος και ανάβει το τσεκ από τον 2ο λ
Και τώρα που είναι με λαμπάκι αναμμένο μια χαρά είναι!!!
|
20-08-09, 14:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
kavala
|
|
αλλαξε τον αισθητηρα στο φιλτρο αερος και θα εισαι οκ. αυτος εχει χαλασει και δινει λαθος εντολη για μιγμα και τα παιζει ο λ. κοστος περιπου 150ε .(ειχα το ιδιο προβλημα) ακους 600ε ο καταλυτης με τα μισα τον βρισκεις αλλου.
|
20-08-09, 15:45
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Αφού μου είπε για τα 600 του αντιπρότεινα imitation, και λέει οτι θα πληρώσω 250 και δε θα έχω αποτέλεσμα, του λέω : έχω πάνω απο το κανονικό καυσαέρια; όχι μου λέει, ε τότε αν το αφήσω όπως είναι; no problem μου λέει, δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα, μάλλον απο την αλλαγή κινητήρα έχουν επικαθήσει "βρομιες" στον καταλύτη και σου βγάζει την ένδειξη...
Φίλιππε είσαι σίγουρος γι αυτό; μη το αλλάξω και τα ίδια πάλι...αλλά θα πάρω και μια δεύτερη γνώμη άλλης αντιπροσωπίας...
|
20-08-09, 16:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Εγω το ακουω αστειο.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17134905 seconds (82,56% PHP - 17,44% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|