Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ασφαλειες και Ασφαλιστικες Εδω μπορουμε να μιλαμε να ρωταμε και να λεμε τις εμπειριες μας σχετικα με Ασφαλειες και Ασφαλιστικες . |
|
|
15-07-09, 17:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
γιατί εκεί δεν είναι δρόμος νόμιμος;
τι καλύπτουν τελικά οι κ@λ@ασφάλειες;
μόνο τη δόση ξέρουν να παίρνουν...
|
15-07-09, 17:20
|
|
|
|
Περιοχή:
ASPROPIRGOS
|
|
Ο γαμπρός μου ο (αστυνόμος) μου έχει πει ότι ο Κ.Ο.Κ μέσα σε παρκιν ισχύει μόνο σε περίπτωση που έχει πινακίδα (εντος ) το παρκιν και λέει ότι ισχύει ο κ.ο.κ
|
15-07-09, 18:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εντέλει μου φαίνεται με ολα αυτά που συμβαίνουν η μικτή ασφάλεια είναι η πιο σωστή επιλογή!
|
15-07-09, 20:33
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
και καλα επειδη ειναι ιδιωτικος ο χωρος,μερικες φορες ακομα ουτε και η αστυνομια δε θελει να επεμβει. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια παλι. σε ενα παρκινκ τρακαραν τον πατερα μου και δεν ηθελε η τροχαια να ερθει καν. μετα απο μερικες βρισιες ηρθαν αλλα απλα καταγραψαν το συμβαν.δεν ηθελαν να βγαλουν πορισμα. γιαυτο συμφωνω και εγω..η μεικτη ασφαλεια ειναι η καλυτερη,αλλα και πιο ακριβη...δυστυχως!
|
|
16-07-09, 02:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Αν και θα βγω off topic, ζητω συγγνωμη. Για τον φιλο απο πανω. Η τροχαια παλια εβγαζε πορισμα στα τροχαια. Τωρα δε βγαζει. Τα βρισκουν πλεον οι ασφαλιστικες μεταξυ τους, συμφωνα παντα με την δηλωση στην ασφαλιστικη αλλα και με το δελτιο τροχαιου ατυχηματος. Εμενα με τρακαρε ο αλλος οπως εμπαινα σε πλατεια και με ειπε οτι φταιω κιολας! Κατσε του λεω να ερθει η τροχαια. Εννοειται πως ηξερα οτι αυτος φταιει, καθε μερα στο δρομο ειμαι. Ετσι ρωτησα την τροχαια αν αποφαινονται αυτες για την υπαιτιοτητα και με ειπαν οτι δεν αποφασιζουν αυτες, παρα μονο καταγραφη γινεται. Συνεπως, οτι δηλωσεις μπροστα τους και υπογραψεις αυτο μετραει. Εγω ειπα οτι εμπαινα στην πλατεια, και ο αλλος οτι ηταν μεσα. Χωρις σημανση ομως. Αλλα δεν αποφαινονται. Ενταξει, με ειπαν οτι ο αλλος φταει, αλλα δε μπορουν να το γραψουν. Μετα εχουν το λογω οι ασφαλιστικες. Και παλι συγγνωμη για το off topic.
|
16-07-09, 08:51
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
και καλα επειδη ειναι ιδιωτικος ο χωρος,μερικες φορες ακομα ουτε και η αστυνομια δε θελει να επεμβει. μιλαω απο προσωπικη εμπειρια παλι. σε ενα παρκινκ τρακαραν τον πατερα μου και δεν ηθελε η τροχαια να ερθει καν. μετα απο μερικες βρισιες ηρθαν αλλα απλα καταγραψαν το συμβαν.δεν ηθελαν να βγαλουν πορισμα. γιαυτο συμφωνω και εγω..η μεικτη ασφαλεια ειναι η καλυτερη,αλλα και πιο ακριβη...δυστυχως!
|
η τροχαια βγαζει σχεδιο με τα αυτοκινητα μετραει αν χρειαστη αποστασεις και στην ουσια φαινεται πιος φταιει σου λενε.....ανεπισημα βεβαια αλλα και παλι σου λεει μιλα με ην ασφαλεια σου
τωρα για την ασφαλεια (μεικτη) αχρηαστη ρε παιδια να ειναι αλλα βαρδα μην σου τυχη η στραβη
στο corolla δινω 1100 το χρονο και στις γυναικας μου 560 το χρονο ειναι λιγο ζορι αλλα αλλα.
|
16-07-09, 10:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Εμενα με τρακαρε ο αλλος οπως εμπαινα σε πλατεια και με ειπε οτι φταιω κιολας! Κατσε του λεω να ερθει η τροχαια. Εννοειται πως ηξερα οτι αυτος φταιει, καθε μερα στο δρομο ειμαι.
|
Αυτό ισχύει στην περίπτωση που δεν υπάρχει άλλη σήμανση. Πλέον υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κόμβων και πλατειών όπου αυτός που μπαίνει έχει STOP...
16-07-09, 11:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Το ξερω φιλε corollapatra. Γι'αυτο και εγραψα οτι δεν ειχε σημανση η πλατεια. Περναω σιγουρα 2-3 φορες τη βδομαδα. Υπαρχουν ομως και με σημανση, οπως αν θυμαμαι καλα στην Ηλιουπολη. Θελει προσοχη παντως μεγαλη.
|
03-01-10, 12:48
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Εμενα με τρακαρε ο αλλος οπως εμπαινα σε πλατεια και με ειπε οτι φταιω κιολας! Κατσε του λεω να ερθει η τροχαια. Εννοειται πως ηξερα οτι αυτος φταιει, καθε μερα στο δρομο ειμαι.
|
για ενα παρομοιο σκηνικο εχω στις 22 δικαστηριο.
οσο για το συμβαν της φιλης του φιλου μας, δεν πιστευω να βγαλει ακρη.
οι ασφαλιστικες δεν καλυπτουν πολλες φορες ατυχηματα εντος εθνικου οδικου δικτιου σιγα μην θελουν να αναλαβουν και τους ιδιοτικους χορους.
''οτι γλητοσουν γλητοσαν'' που λενε...
03-01-10, 12:56
|
|
|
|
|
|
Εμας μας είχαν τρακάρει το προηγούμενο αμάξι κ η ασφαλιστική δεν μας κάλυπτε γιατί μιλήσαμε με τον ασφαλιστή μας!!!!!!!!!!!!
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16840601 seconds (82,28% PHP - 17,72% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|