Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-09-09, 20:35
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με τον diafanh-psyxh το εχουμε ξανασυζητησει αυτο σε καποιο αλλο τοπικ.

Εγω που το συζητουσα με αστυνομικο μου ειπε πως οσοι εχουν κοτσαδορο ειναι αναγκασμενοι να το αφαιρουν απο το αυτοκινητο οταν δεν μεταφερουν κατι και οτι σε περιπτωση ατυχηματος ευθυνη φερει αυτος που εχει το κοτσαδορο.

Το θεμα για εμενα ειναι πως το σωστοτερο ειναι να μην υπαρχει πανω στο αυτοκινητο εφοσον δεν χρησιμοποιειται. Σε περιπτωσεις τωρα που δεν ειναι αποσπωμενος το καλυτερο ειναι να αντικατασταθει. Ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου να ειναι ο κοτσαδορος σου απειλη για οποιο αυτοκινητο ειναι πισω απο το δικο σου, η οταν πας να αραξεις η οταν παει να αραξει καποιος που φοραει κοτσαδορο. Εμενα προσωπικα θα με χαλαγε απιστευτα να μου εκαναν ζημια στο αυτοκινητο με κοτσαδορο.(πραγμα καθολου απιθανο να γινει).

Παντως δεν εχω προβλημα με τους ανθρωπους που τους εξυπηρετει στη δουλεια τους αλλα με οσους τους εχουν επανω για να γλυτωνουν χτυπηματα, να μπορουν να αραζουν καλυτερα ακουμπωντας σε αλλα αυτοκινητα και αλλα τετοια....

Οσο για το εγγραφο μου φαινεται λιγο παλιο...1994

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-09-09, 21:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πολύ σωστός, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! οι αποσπώμενοι εξάλου αφαιρούνται πολύ εύκολα όταν δεν χρειάζονται και όσοι δεν έχουν καλό είναι να βάλουν τέτοιους. Στην γειτονιά μου είναι δυστυχώς πολλοί που αν και έχουν αποσπώμενους δεν τους αφαιρούν και φοβάμε να παρκάρω κοντά τους! πάντως αν τρακάρει όχημα που φέρει κοτσαδόρο υπάρχει περίπτωση και το έχω δει κιόλας να πάρει ακόμα και σασί και να καταστραφεί το αυτοκίνητο από μια βλακεία!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-09, 00:43
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν διαβάσετε προσεκτικά το έγγραφο δεν λέει ότι απαγορεύεται να είναι πάνω ο κοτσαδόρος ακόμη και όταν δεν έλκεις κάποιο ρυμουλκούμενο,αρκεί να έχεις άδεια και ασφαλεια.
επίσης για την ημερομηνία αυτό που μου είπε το παλικάρι που μου το έδωσε είναι ότι ο νόμος δεν έχει αλλάξει και αν έχει δίκιο τότε ισχύει (κάτι που θέλω να ψάξω).
όσον αφορά τα υπόλοιπα που έχετε γράψει ότι αν κάποιος έχει μονιμα το κοτσαδόρο επάνω και πέσει ο άλλος απο πίσω του τοτε τη ζημιά θα την πληρώσει αυτός που έχει κοτσαδόρο (αν και νομίζω το έχω ξαναπεί),θα μιλήσω με παράδειγμα του κολητού μου που έχει ένα τζιπακι samurai και του έτυχε ακριβώς αυτό.όχι μόνο δεν πλήρωσε τίποτα ο κολητός μου αλλά χρέωσε και στον τύπο που έπεσε πίσω του ένα ρεζερβουαρ που έχανε και τα εργατικά

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-09-09, 09:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εγώ όπου ρώτησα μου είπαν ότι πρέπει να βγάζουν το αποσπόμενο κομμάτι. Αλλά όπως και να είναι όλοι το αφήνουν πάνω είτε επειδή βαριούνται να το βγάλουν είτε για να μην πλησιάζει κανείς κοντά τους στο παρκάρισμα, αλλά και αυτοί κάνουν ζημιές και σε άλλα αμάξια και τουλάχιστον εδώ στην Κυψέλη το έχουμε δει αυτό άπειρες φορές. Ο επόμενος που θα κάνει ζημιά στην corolla μου θα την πληρώσει με άλλον τρόπο πάντως αφού δεν βάζει μυαλό!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-09-09, 17:48
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
αν διαβάσετε προσεκτικά το έγγραφο δεν λέει ότι απαγορεύεται να είναι πάνω ο κοτσαδόρος ακόμη και όταν δεν έλκεις
Επίσης λέει σαφέστατα ότι απαγορεύονται εξαρτήματα που εξέχουν. Επομένως, μόνο αν δεν εξέχει επιτρέπεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-09, 00:26
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

να μη λέμε ότι θέλουμε παιδιά.αν ισχύει ότι γράφει το συγκεκριμένο έγγραφο επιτρέπεται και παρα επιτρεπεται ακόμα και αν αυτο στεναχωρεί κάποιους.τουλάχιστον έτσι γραφει

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-09, 00:42
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αρα αν ο κοτσαδορος προεξεχει τοτε ειναι παρανομος οπως γραφει και στην τριτη παραγραφο. Ακόμα και αν αυτο στεναχωρεί κάποιους.

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-09, 11:59
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

καλα εσείς μπορείτε να πιστεύεται ότι θέλετε.κολήσατε γιατί έτσι σας συμφέρει στην τρίτη παράγραφο.την δεύτερη δεν την κοιτάτε καθόλου γιατί προφανώς έχετε παροπίδες.
εύχομαι να μη σας κάτσει ποτέ η φάση να πέσετε πάνω σε κάποιον που είναι σταματημένος και έχει κοτσαδόρο και να περιμένετε να πληρωθείτε κιολας ενώ εσείς προκαλέσατε το ατύχημα.
τότε γιατί πληρώνουμε αυξημένα ασφάλιστρα οσοι δηλώνουμε κοτσαδορο και ρυμουλκο?εγώ τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο.και άδεια για το κοτσαδόρο έχω και ασφαλισμένος είναι..οι υπόλοιποι μπορείτε ελεύθερα να κοιτάτε μόνο ευθεία αφου οι παροπίδες σας δεν σας αφήνουν να δειτε τριγύρω.

πάντα φιλικά,
Κωνσταντινος

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-09, 12:26
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης λέει σαφέστατα ότι απαγορεύονται εξαρτήματα που εξέχουν. Επομένως, μόνο αν δεν εξέχει επιτρέπεται.
Υπάρχει περίπτωση να έχεις κοτσαδόρο και να μην εξέχει? Δλδ που να ειναι? Μέσα απο τον προφυλακτήρα?

Παιδια... αν ισχυει το χαρτι που εχει ο Κωστας... τότε λεει ξεκάθαρα πως μπορεις να εχεις τον κοτσαδορο επανω ακομα και αν δεν ρυμουλκεις, αρκει να εχεις παρει αυτο το ειδικό εγγραφο/σημείωμα που αναφερει. Κωστα εσυ το εχεις πάρει αυτο το χαρτι?

Στην 3η παραγραφο που λεει για αντικειμενα που εξεχουν, προφανως ΔΕΝ αναφερεται στον κοτσαδορο αλλα σε ότι αλλο εκτος αυτου που μπορει να καταστει επικίνδυνο για την κυκλοφορία, και για το οποιο δεν υπαρχει ειδικη διαταξη.
Παραδειγμα, αυτες οι σιδεριές που βαζουν μπροστα στη μασκα (συνηθως τα τζιπ) λες και ειναι για εμβολισμο ή οποιαδήποτε αλλαγή του προφυλακτήρα με καμιά επικίνδυνη καγκουριά, αεροτομές απλωστρες που ειναι σα λεπίδια κτλπ...

Απορω γιατι τσακωνεστε ενω πιστευω ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεει το χαρτι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-09, 13:07
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

όταν βάζεις κοτσαδόρο σου φτιάχνει χαρτί ο μηχανολόγος της εταιρείας ότι με το όχημα σου μπορείς να έλξεις συγκεκριμένου τύπου ρυμουλκό με και χωρίς φρένα κλπ κλπ.αυτή είναι η άδεια.αν δεν κάνω λάθος τη σφραγίζει το υπουργείο(για αυτό δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτή είναι η άδεια την οποια έχω δείξει και στο ΚΤΕΟ που μου ζήτησαν και σε μπλόκο της τροχαίας),όπως επίσης στο ασφαλιστήριο γράφει την προσαύξηση που πληρώνεις μονιμα για ρυμουλκο.αυτά τα χαρτιά έχω στα χέρια μου.
το συγκεκριμενο χαρτί που ανέβασα δεν το έχω εξετάσει ακόμα αν ισχύει(όπως έχω γράψει και παραπανω)γιατί δεν έχω χρόνο

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Περιβαλλοντικό Τέλος: Τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται & διαδικασία loukia OFF TOPIC 2 19-08-20 23:28
Αλλαγή Καταλύτη, πότε; agrileza TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 09-01-20 21:56
Κοτσαδόρος corolla e12 aldou SUPPORT 5 03-09-12 18:26
Πότε αλλαγή Ελαστικών? teoNOKIA TOYOTA COROLLA E 12 58 15-05-12 20:12

Page generated in 0,17440009 seconds (82,67% PHP - 17,33% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com