Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
15-05-09, 00:18
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδιά σιγά μην πήγαινα στον Πασπαλιάρη, απλά το θεώρησα τρελό και είπα να μάθω το λόγο γιατί εγώ εξήγηση δεν μπορώ να δώσω. Αλλά απ΄ότι κατάλαβα κανένας μας δεν μπορεί να δώσει....
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση ... το site με έχει σώσει!!!!
και τέλος έτσι για την ιστορία βρήκα μεμβράνες με 190€!!!
15-05-09, 00:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Τρίκαλα - Κως
|
|
εγω παιδια 170 ευρω τις εβαλα
|
15-05-09, 02:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Black Pearl
Δεν ειχες καποιο προβλημα με την νομοθεσια??? Θα παω και γω για μεμβρανες συντομα και σκοπευω να βαλω του δευτερου σταδιου-τονου...δε θελω ομως να χω καποιο προβλημα με νομοθετικα θεματα.
|
Κοιτα, το θεμα με τους "νομιμους" τονους ειναι λιγο σχετικο γιατι αν ο μπατσος θελει να σε γραψει θα σε γραψει. Εκτος κι αν ξηλωσεις τις μπροστινες μεμβρανες και την γλυτωσεις. Απο κει και περα εγω εχω βαλει τις μεμβρανες της Llumar στην αποχρωση Alulight (καπως ετσι λεγονται αν θυμαμαι καλα, θα ψαξω το χαρτι και θα σου απαντησω αυριο), το οποιο ειναι σε μια μεση φαση και -απ οσο μου χουν πει τα υπολοιπα μελη που το οδηγουν- δεν τους εχει τυχει θεμα με τα οργανα της ταξης.
|
|
Μεμβράνεσ 3Μ |
|
25-05-09, 22:59
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Μεμβράνεσ 3Μ
Εγώ έβαλα τις πιο απαλές μεμβράνες γιατι θέλω να βλέπω το βράδυ που παρκάρω. Επίσης μου δώσανε κάποια δικαιολογητικά για την νομιμότητα και την εγγύηση.
Τώρα είναι στη δική σου κρίση τη μεμβράνεε θα βάλεις!! Πάντως πρόσφατα έκανα ταξίδη και είδα διαφορα και στον κληματιμσό και στην ακτινοβολία του ήλιου.
Have Fun!!!
26-05-09, 00:35
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
εγω παιδια εβαλα φιμε πριν 5μερεσ καπου στη λιοσιων με 140ε τα μεσσαια,3Μ και ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα για κτεο κλπ
|
26-05-09, 03:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
|
26-05-09, 10:35
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας
εγω παιδια εβαλα φιμε πριν 5μερεσ καπου στη λιοσιων με 140ε τα μεσσαια,3Μ και ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα για κτεο κλπ
|
και γιατι δε λες που στη λιοσιων?
καλο ειναι να το ξερει ο κοσμος...
26-05-09, 10:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233
Καλημερα.Εγω εβαλα σε 5θυρο Ε12 F/l 220 ευρω με εγγυηση εφ'ορου ζωης και χαρτι για κτεο.Εβαλα το πιο σκοτεινο της llumar.
|
220 ευρώ; Πολλά σου πηρε...
26-05-09, 12:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηράκλειο Κρήτης
|
|
καλημερα παιδια,επειδη εχω ψαξει πολυ το θεμα με τις μεμβρανες και τη νομοθεσια τους,θελω απλα να σας πω οτι τα χαρτια που διδουν οι εταιριες ειναι απλα εγγυησεις για τους πελατες. οχι για την αστυνομια.απο φιλο που εχω στη τροχαια ξερω πως πρωτον ειναι καθαρα στη κριση του να σε γραψει η οχι και δευτερον πρεπει απο τα μπροστινα παραθυρα να φαινεται ξεκαθαρα ο οδηγος.τα πισω δεν ενοχλουν κανεναν.και οσο για το κτεο..ιδιωτικα ειναι και μας βολευουν ολους!
26-05-09, 12:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
220 ευρώ; Πολλά σου πηρε...
|
Καλημερα.H llumar εχει μια στανταρ τιμη,αναλογα με το αμαξι (ποσες πορτες δηλαδη).Δε με ενδιεφερε τι εταιρια θα βαλω μιας και ολες την ιδια δουλεια κανουν.Απλα η llumar ηταν κοντα στο σπιτι μου.Γνωστος μου εβαλε καπου στην υμηττου 150 ευρω,αλλα χωρις χαρτι και χωρις εγγυηση
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17708707 seconds (82,32% PHP - 17,68% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|