Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-03-09, 00:18
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ko$taS(G6) Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά σας παίδες! Θα ήθελα να μάθω χοντρά, πόσα άλογα θα πάρει το corolla μου (G6 1998) με την προσθήκη μιας πολλαπλής εξαγωγής και μιας φιλτροχοάνης και αν αξίζει γενικά τον κόπο.

88 ειναι τώρα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
θα σου πρότεινα να μην κάνεις τίποτα απολύτως απ' αυτά που λες.
Ρίξε το λίγο χρήμα που σου περισσεύει σε ένα καλύτερο ηχοσύστημα, να το χαρείς κιόλας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-09, 08:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
σε μαμά μοτερ μη ρίχνετε τσάμπα λεφτά! δεν κερδίζεις τίποτα άλλο από το να κάνεις πολύ θόρυβο! θα μαζέψεις και τίποτα κλήσεις για ηχορύπανση. Το να πάρεις λίγα αλογάκια παρά πάνω και αυτό μόνο αν αλλάξεις ολόκληρη εξάτμιση+χταπόδι + ελεύθερο φίλτρο θες κανονικά και πρόγραμμα. Δεν ξέρω πόσο πάνε αυτά αλλά δεν λέει να ρίχνεις λεφτά. Συμφωνώ με τον Αντώνη και τον diafanh-psixi. Κάποτε στο starlet όταν ήταν μαμά ακόμα έβαλα φιλτροχοάνη τεράστια και τελικό καζανάκι και έκανε τρελό θόρυβο και αντί να πηγαίνει καλύτερα πήγαινε χειρότερα! κρατα τα λεφτά σου και αν θες πολλά άλογα ρίξε πάνω έναν 4E-FTE να δεις δύναμη και πόρωση να μην χορταίνεις να τουρμπίζεις και να ακούς φτερνίσματα, όλα τα λεφτά λέμε!!! :PPPPPpppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-09, 10:02
Το avatar του χρήστη kostasgasparis
kostasgasparis Offline:

Μοντέλο: E11 - Kia pro cee'd 1.6
Περιοχή: Ν. ΜΑΚΡΗ
Δύναμη Σεβασμού: 220
kostasgasparis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν σου περισσευουν 3500 ριξε πανω τον 4E-FTE και μεινε εκει.το μοτερ μας από θέμα βελτίωσης είναι σκέτη κωμωδία.ισως για αυτο κιολας και να είναι τόσο αξιοπιστο.Αληθεια σκεφτειτε το!πριν μια βδομαδα εριξα πανω μια GroupN και οχι μονο το μετανιωσα αλλα καθε φορα που τη βλέπω μου ερχεται την ξυλωσω.για να τελειωνουμε.μη ριξεις αλλα λεφτα τα οποια δεν θα παρεις πισω ουτε σε επιπεδο αισθησης!εγω λεω τωρα να τον ξυλωσω και να περασω πανω τον turbo αλλα με 180000 χλμ ρε γ@μωτο δεν θα πιασει ουτε για κοτετσι...ειδωμεν...
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-03-09, 10:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Γιατί 3500???? δεν πάει τόσο πολλα!!!! κάπου 800-900 max κάνει ο 4Ε-FTE μαζί με το σασμαν για αγορά όλα κομπλέ, για τοποθέτηση μαζι με τα ηλεκτρικά πάει κανά 600-700 ευρώ το πολυ πιστεύω. Εμένα 1000 πήγε μαζί με πίσω φρένα από levin AE101 και μπάρα θόλων μπροστά 3 σημείων και κάτι ψηλά. Οπότε σκετη τοποθέτηση+ηλεκτρικά κανά 600-700 πάει. Για εξάτμιση πας για απλή (όχι ανοξείδωτη) κανά 350-500 ευρώ ανάλογα τι βάζεις. Δήλωμα δεν θέλει. Τώρα αν θες εσύ να βάλεις και άλλα φρένα και άλλο στήσιμο αυτά είναι extra. Πάντως για 3500 δεν πας! εκτός αν εννοούσε το παιδί μαζί στήσιμο και φρένα κτλ. Το intercooler θέλει και δουλειά να παει μπροστά (δεν περιλαμβάνετε στην παραπάνω τιμή) εγώ το έκανα μόνος μου.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-03-09 στις 10:23.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-09, 14:11
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
ολα ειναι θεμα του τι ζητας...εγω φορεσα μια εξατμιση απο καταλυτη και πισω και εδωσα 300 ευρω...
Σιγουρα κανει αρκετο θορυβο,εμενα μου αρεσει πολυ αυτο,απλα θα βαλω μια ταπα οταν θα παω για κτεο,να κοψω καπως το θορυβο(στα ιδιωτικα τα περνανε ακομα κι αν κανουν θορυβο οι εξατμισεις,αλλα δεν θα το ρισκαρω...)
Απο κει και περα εγω με αυτα τα 300 ευρο κερδισα 2 καροτσια (κατι που δεν περιμενα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος) και περισσοτερη ελαστικοτητα.
Το αμαξι αν εξαιρεσεις το θορυβο ,ειναι πιο φιλικο ,εχει νευρο χαμηλα,και η καταναλωση (αν δεν τραβας γκαζιες για να ακους την εξατμιση...) εχει ανεβει ανεπαισθητα...υπο προυποθεσεις ,ισως να εχει πεσει ελαφρα..οποτε μονο με αυτα μια χαρα βελτιωθηκε και με εναν ελευθερο καταλυτη (αλλα 300 ευρο δλδ),θα ξυπνησει κι αλλο....δεν ξερω τι αλλο εχει το αμαξι του παιδιου απανω ,παντως εγω δεν θα θελα να κανω το αμαξι μου "μαιμου" και να μπλεξω σε πατεντο-ιστοριες(το χω κανει παλια το λαθος..)...γιατι το μοτερ θα θελει ρεκτιφιε ισως και νεα τουρμπινα ,θες δισκο πλατω καινουργιο-ενισχυμενο σε σχεση με του κορολλα, θες αναρτησεις καλυτερες απο μαμα η παρεμφερεις ( εγω τις "μαμα" εχω) ζαντολαστιχα μεγαλυτερα-φαρδυτερα(εγω τουλαχιστον εχω 14αρια) ,αλλη εξατμιση,αναβαθμιση στα φρενα....κλπ κλπ μετα πρεπει να πας να δηλωσεις την μετατροπη ,να παρεις χαρτι απο μηχανολογο ,ιστοριες για αγριους εκτος αν σκοπευεις καθε τεταρτη να κανεις κοντρες στο ολυμπιακο χωριο,κ να του πινεις το αιμα ολα οκ...αν το κανεις ομως απλα για να λες οτι εχεις τουρμπο..και να ακους το τσαφ-τσουφ...αντι να πετας 5χιλιαρα σε ενα παλιο αμαξι,κρατησε τα και παρε ενα καινουργιο τουρμπακι,εργοστασιακο με εγγυησεις ,να το ευχαριστηθεις αφοβα...θα γλυτωσεις ολη την ταλαιπορια..

αποψη μου ετσι...δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί 3500???? δεν πάει τόσο πολλα!!!! κάπου 800-900 max κάνει ο 4Ε-FTE μαζί με το σασμαν για αγορά όλα κομπλέ, για τοποθέτηση μαζι με τα ηλεκτρικά πάει κανά 600-700 ευρώ το πολυ πιστεύω. Εμένα 1000 πήγε μαζί με πίσω φρένα από levin AE101 και μπάρα θόλων μπροστά 3 σημείων και κάτι ψηλά. Οπότε σκετη τοποθέτηση+ηλεκτρικά κανά 600-700 πάει. Για εξάτμιση πας για απλή (όχι ανοξείδωτη) κανά 350-500 ευρώ ανάλογα τι βάζεις. Δήλωμα δεν θέλει. Τώρα αν θες εσύ να βάλεις και άλλα φρένα και άλλο στήσιμο αυτά είναι extra. Πάντως για 3500 δεν πας! εκτός αν εννοούσε το παιδί μαζί στήσιμο και φρένα κτλ. Το intercooler θέλει και δουλειά να παει μπροστά (δεν περιλαμβάνετε στην παραπάνω τιμή) εγώ το έκανα μόνος μου.
δηλωμα θελει γιατι αλλα τα νουμερα του 1300 της κορολλα κι αλλα αυτα του μοτερ τουρμπο του σταρλετ...αν δεν δηλωθει η μετατροπη κ δεν περασει απο κτεο να παρει πιστοποιηση οτι το αμαξι πληρει τα στανταρ ασφαλειας,θεωρειται παρανομη μετατροπη κι ας ειναι τα ιδια κυβικα,γιατι δεν βγηκε ποτε εκδοση της ε11 κορολλα με το 1300 τουρμπο μοτερ ,απο το εργοστασιο...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 30-03-09 στις 14:25. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-09, 14:56
Ko$taS(G6) Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: E11(4E-FTE)
Περιοχή: thessaloniki
Δύναμη Σεβασμού: 201
Ko$taS(G6) είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
pedes euxaristo poli gia tis protaseis sas!exw katastalaksi se ena megalo bathmo se ti tha ependisw! arxika, tha tou peraso 16ares me 195/45 lastixo(uniroyal) k idi exw parageilei k ta spoilers aptin TTE(GNISIO pragma!oxi poliasteres k mlkies).tora apo mixanikis pleyras lew na ependisw arxika se mia filtroxoani isa isa gia na to akouw oxi tpt allo.k meta vlepoume..isws na tou valw k ena xtapodaki pou to (exw agorasei idi) +kana teliko elefther0 kazanaki! ANTE.. to poli na paei 92-93 alogata,arithmos diolou eukatafronitos. 0-100 exei se 12.3 mama,se poso lete na ta kanei me ayta p sas ipa oti tha perasw?_?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-09, 14:59
Ko$taS(G6) Offline:
Μικρό Μέλος

πεδια χιλια συγγνωμη για τα γκρικλις..το κσεχασα τελειως!!σοζ αδμινς!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-09, 15:13
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 327
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αφού το έχεις αποφασίσει οκ καλορίζικα, αλλά μην πεις μετά εμείς δε στα είπαμε.
μόλις τα βάλεις έλα να πάμε μία κοντρούλα με μένα που είμαι μαμά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-09, 15:16
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 541
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εχεις 4e-fe, οποτε αν πας σε χοανη το καλυτερο που χεις να βαλεις ειναι Pipercross. Δουλευει πιο ανετα σε σχεση με Κ&Ν και Simota που χα δοκιμασει. Παντως αν θες την ταπεινη μου γνωμη, το Corolla μου εχει την μετατροπη που συζητας να κανεις εσυ στο δικο σου, και το μονο που εχει ειναι καλυτερο απλωμα και πιο ξεκουραστη λειτουργεια. Εμενα βεβαια μου αρεσει οπως ειναι (γιατι απλα δεν το οδηγω συνεχεια για να το βαρεθω), αλλα αν εσυ ψαχνεσαι για σπιρταδα και γκαζια δεν αξιζει να επενδυσεις σε αυτη τη μηχανη. Κρατα τα καλυτερα τα λεφτα που θες να ριξεις στο τωρινο μοτερ σου και μαζευε τα για Glanza, για να μην αλλαζεις κυβικα οποτε και δεν θα χρειαστει δηλωμα η αλλαγη και να μην εχεις κολληματα με τελη και ασφαλειες.
Παλιά 30-03-09, 15:17
Ko$taS(G6) Offline:
Μικρό Μέλος

xaxaxaxa!!!!!!!! Λες να με ρίξεις κάνα τσαγάκι?? :S Τι να μη τα βάλω...?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 30-03-09 στις 15:21. Αιτία: Greeklish...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με πολλαπλή εισαγωγής... kostas_90210 TOYOTA COROLLA E 12 41 17-09-10 16:15
Αναθυμιάσεις εισαγωγής g6 1.6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 02-06-10 12:38
Αισθητήρας εισαγωγής αέρα Winmmister SUPPORT 5 11-06-08 19:54
Φίλτρο εισαγωγής αέρα για Ε15 1.6cc tigraki TOYOTA COROLLA E15 12 07-03-08 20:50
πολλαπλή εισαγωγής 2 be or not 2 be? Azriel SUPPORT 1 10-03-06 23:03

Page generated in 0,16991806 seconds (81,91% PHP - 18,09% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:44.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com