Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo
Άλλοι μικρότερες, άλλοι μεγαλύτερες (μηχανές εννοώ...αμέσως ο νους σας στο πονηρό), άλλοι scooter άλλοι street, από ότι έχω καταλάβει είμαστε αρκετοί που εκτός από τις corolles μας έχουμε και μια μηχανή. Ας πούμε λοιπόν ο κάθε ένας από εμάς τι έχε( έτσι για να γίνετε χαβαλές) και ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων γενικότερα σχετικά με το θέμα μηχανή, όπως σε θέματα ασφάλειας, οδικής συμπεριφοράς, μηχανικά κλπ κλπ, όπου οι πιο παλιοί και έμπειροι (π.χ. Marmel, Giannis G6, Fanis κλπ) μπορούν μάλιστα να διαφωτίσουν τους πιο νέους(σαν και εμένα).
|
Πιστευω κατα βαθος οτι εχω πιασει το νοημα του εν λογω θεματος Λευτερη.
Αν θες μπορεις να με ρωτησεις ευθεως...και σου απαντω...ναι εισαι ετοιμος για μηχανη επειδη ξερω πως οδηγας,αν θες να μαθεις εγω απο το chaly 50cc εμαθα πηγα σε παπι ολιγον τι πειραγμενο 100 Astrea Grand με το εφαγαν και παρατησα το αθλημα λογο αγορας του αυτοκινητου (ειχα πολλα εξοδα με τις δοσεις του του και δεν πηρα αμεσως).
Μετα ηρθε η σειρα της εργασιας στην εταιρεια που δουλευω και επρεπε να παρω κατι που να με βολευει σε πολυωρη οδηγηση μεσα στην κινηση και προπαντως να μην με πιανουν τα κ@λομερια μου μετα απο 15 λεπτα βολτας απο χαζοκραδασμους που εχουν ολα ανεξεραιτος τα παπια.Ετσι κατεληξα στο Gilera Runner 125 4Τ και ομολογω οτι ειχα ενδοιασμους αλλα μετα απο τοσα χρονια χρησης και 48.000χιλ ατελειωτου σκισιματος το σκουτερακι με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!!
Οταν τελικα καταφερα και ξεχρεωσα το Corollaki μου αμεσως χωρις δευτερη σκεψη (εχοντας απλα το διπλωμα απεριοριστων και εμπειρια απο φιλων μηχανες) εψαξα και βρηκα την κουκλα που εχω στην κατοχη μου αυτην την στιγμη.Η πρωτη μου επαφη ηταν μπορω να πω γελοια μιας και μου εσβησε τρεις φορες μπροστα στην αντιπροσωπεια απο το αγχος που ειχα,οταν καταφερα και πηγα σπιτι,την αραξα απ'εξω και την κοιταζα με τις ωρες και ελεγα..."Αυτη η μηχανη ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!" καταλαβαινεις οτι το ελεγα για να το πιστεψω!!!
Με λιγα λογια go for it και με μια Japan I4 να σε ταξιδευει οπου εσυ θες και παντα ορθιος φιλε μου!