Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-03-08, 01:14
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σωστός ο παίχτης. υβριδικά και turbo λοιπόν το μέλλον!!
με 20 ευρώ να βγάζω μήνα!! να μη με σταματάνε για δακτύλιο, να μην πληρώνω τέλη κυκλοφορίας κτλ.
εκεί που έχει πάει η βενζίνη, άντε πάρε τούρμπο εσύ, αν και τα tsi δεν καίνε τραγικά πολύ εντός πόλης.

είχε βγει βρώμα νομίζω, πως ίσως βγει στο μέλλον auris με πολλά...
υβριδικά λοιπόν αλλά αυτό που υπάρχει τώρα δεν κάνει για πόλη (μαούνα).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 09:43
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αντε λοιπόν, ας καταθέσω κι εγώ την άποψή μου.

Ολα όσα μας είπες φίλε ΚΟΜΙ και συμφωνήσανε όλοι μαζί σου, κάτι που θα κάνω κι εγώ, είναι όλα όσα λέγαμε όλοι μας σε άλλο τόπικ. Εκεί βέβαια διαφωνούσες με όλους μας, αντίθετα εδώ, συμφωνείς με όλα αυτά!

Πάμε τώρα στην δικιά μου άποψη, αν και θα είναι αντίγραφο των όσων λέγαμε στο άλλο τόπικ, γιατί δεν άλλαξε κάτι.

Η ΤΟΥΟΤΑ σαν εταιρεία, έχει έναν σκοπό. Ποιός είναι αυτός ο σκοπός? Τα όσο μεγαλύτερα κέρδη γίνεται! Αυτό λοιπόν πως επιτυγχάνεται? Μεγαλώνοντας της πωλήσεις σου σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρίν απο μερικά χρόνια, η ΤΟΥΟΤΑ πήρε μια αρκετά σημαντική απόφαση, να αναστείλει την παραγωγή των Celica + MR2. Και βεβαίως την αλλαγή της Corolla σε Auris (όχι όμως σε όλον τον πλανήτη - δλδ όχι σε αγορές ριψοκίνδυνες να χαθούνε πωλήσεις!!!!). Ολες αυτές οι κινήσεις ήτανε ενα ρίσκο. Ενα ρίσκο, με σκοπό να μεγαλώσει τα κέρδη της. Απέδωσε το ρίσκο? Και ΒΕΒΑΙΑ! Μετά από πολλές δεκαετίες η GM είδε μια άλλη εταιρεία να της παίρνει την πρωτιά σε πωλήσεις αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο! Η ΤΟΥΟΤΑ ανακοίνωσε τεράστια κέρδη για την προηγούμενη οικονομική χρονιά. Οπότε εκ του αποτελέσματος κρινόμενη η ΤΟΥΟΤΑ τα κατάφερε μια χαρά. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι με την εξαγορά της SUBARU (ή έστω με την συμμετοχή της σε αυτήν), απέκτησε και τεχνολογία που δεν είχε, συν το ότι το Hybrid Synergy Drive οδεύει στην 3η (παρακαλώ!!!) γενιά του (την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι αγκομαχάνε να βγάλουνε την πρώτη τους προσπάθεια στην παραγωγή, και κάποιοι αποτυγχάνουνε παταγωδώς (βλ. Honda)), είναι εύκολο να συμπεράνει κανείς ότι η ΤΟΥΟΤΑ πλέον και επίσημα, βρίσκεται σε πολύ διαφορετικό επίπεδο απο όλους τους άλλους. Οπως λές και εσύ Φίλε ΚΟΜΙ, 10+ χρόνια μπροστά!

Πώς επιτεύχθησαν αυτά όλα λοιπόν απο την στιγμή που κατήργησε όλα τα "δυνατά" μοντέλα που είχε??? Αλλάζοντας TARGET GROUP!!!! Η ΤΟΥΟΤΑ έπαψε να ενδιαφέρεται να κερδίσει τους τρελλόγκαζους, δεν ενδιαφέρεται πλέον να προσφέρει άλογα στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη (Η Ιαπωνία αποτελεί την μοναδική της εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, και το αποδεικνύει περίτρανα με όλα της τα μοντέλα, τα οποία αποκτάνε αρκετά δυνατά μοτέρ στην χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου!). Ποιό είναι λοιπόν το Target Group που μπήκε στο στόχαστρο της ΤΟΥΟΤΑ? Το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας! Ποιό είναι αυτό? Το ηλικιακό κομμάτι των 30+!!! Τι σημαίνει αυτό? Οτι απευθύνεται σε οικογενειάρχες, σε υποψήφιους οικογενειάρχες, αλλά και σε ανθρώπους που θέλουνε να μετακινούνται εύκολα στης μεγαλουπόλεις! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό? Οτι κρατάει το Avensis (βλ. οικογενειακό), κρατάει την Corolla (σε σεντάν μόνο, άρα άλλο ένα οικογενειακό), κρατάει ένα SUV (το RAV4, που πάλι απευθύνεται σε οικογένεια), και πλέον 3 μικρά!!! (βλ. Yaris, Aygo, και IQ). Ο προσανατολισμός της είναι κάτι παραπάνω απο σαφές! Απέδωσε αυτή της η κίνηση? Και με το παραπάνω (Το αναλύσαμε πιο πάνω!). Συγχρόνως όλα αυτά τα δίνει χωρίς πληθώρα επιλογών σε μοτέρ, κάτι αυτονόητο, απο την στιγμή που έχει βγάλει απο την παραγωγή όλα τα "δυνατά" μοτέρ!

Ολα αυτά ισχύουνε απο την πλευρά της ΤΟΥΟΤΑ. Απο την πλευρά του καταναλωτή τι ισχύει όμως?

Ο καταναλωτής, εάν επιλέξει την ΤΟΥΟΤΑ, το κάνει επειδή γνωρίζει ότι θα πληρώσει κάτι παραπάνω, και θα πάρει κάτι το οποίο δύσκολα θα του δημιουργήσει πρόβλημα! Δεν μιλάω για τα χρόνια της εγγύησης, γιατί αυτό είναι τρικ ελληνικό, όπως όλοι σας πολύ καλά γνωρίζετε! Μιλάω για την ποιότητα που συνοδεύει το όνομα ΤΟΥΟΤΑ, και το οποίο η ΤΟΥΟΤΑ το έχει αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια! Αρα λοιπόν, ο καταναλωτής που θα εμπιστευθεί την ΤΟΥΟΤΑ πλέον, είναι ένας άνθρωπος, ώριμος, που ξέρει πολύ καλά τι θέλει, κατασταλαγμένος στης επιλογές του αλλά και στης προτεραιότητές τους. Θα πάρει ΤΟΥΟΤΑ γιατί θα πεί, "τέρμα τα γκάζια, ώρα να σοβαρευτούμε". Και τι κάνουμε όλοι εμείς που θέλουμε δύναμη? Απλά δεν επιλέγουμε ΤΟΥΟΤΑ. Γιατί? Γιατί η ΤΟΥΟΤΑ έχει χαράξη άλλη γραμμή. Δεν απευθύνεται σε εμάς πλέον! Ολοι μας όμως είμαι σίγουρος θα γυρίσουμε εκεί, όταν θα θέλουμε να ησυχάσουμε "οδηγικά". Οπως και εγώ. Τώρα όμως που ακόμα -όσο δεν μπαίνει στο πρόγραμμα το παιδί- μπορώ να ευχαριστιέμαι, θα πάω κάπου όπου θα πάρω λίγη ένταση ακόμα.

Εν κατακλείδι λοιπόν, η πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ για την ίδια την εταιρεία είναι υπερ του δέοντως επιτυχημένη. Για τους καταναλωτές που πλέον απευθύνεται είναι απο της καλύτερες επιλογές. Για όσους όμως ψάχνουνε κάτι διαφορετικό, η ΤΟΥΟΤΑ δεν μπορεί να το δώσει, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να το δώσει (Δεν μπορείς να συντηρείς μια γραμμή παραγωγής κάποιων μοντέλων που σε ολη την Ευρώπη είχανε τα χειρότερα νούμερα πωλήσεων στης αντίστοιχες κατηγορίες. Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια, όσο και αν κάποια μοντέλα αγαπηθήκανε στην Ελλάδα. Π.χ. η Celica είχε πουλήσει 8500 κομμάτια σε ένα ολόκληρο έτος! Ετσι δεν μπορείς να συντηρήσεις ένα μοντέλο, και βεβαίως να βοηθάς μια εταιρεία να είναι κερδοφόρα, κάτι το οποίο είναι και ο σκοπός της!).

Νομίζω ότι τεκμηρίωσα απόλυτα την κάθε πλευρά. Πιστεύω λοιπον ότι όταν αναφερόμαστε στην πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ, πρώτα πρέπει να την βλέπουμε απο την πλευρά της ίδιας, και μετά απο την δικιά μας, κυρίως για να ξέρουμε που απευθύνεται αυτή η πολιτική.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 11:11
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χαχαχαχα....θα με τρελανεις??????σε πιο πραγμα διαφωνουσα εγω ρε φιλε μου ayton για πες μου? αντιθετα εγω ειμαι που συμφωνουσα και συμφωνω απολυτα με την πολιτικη της toyota ενω εσυ διαφωνουσες και διαφωνεις απο την μερια σου γιατι ηθελες και θελεις περισοτερες επιλογες προς το παρον....."Τώρα όμως που ακόμα -όσο δεν μπαίνει στο πρόγραμμα το παιδί- μπορώ να ευχαριστιέμαι, θα πάω κάπου όπου θα πάρω λίγη ένταση ακόμα."
Παλιά 27-03-08, 11:31
Ayrton Offline:
Administrator

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ανέπτυξα το σκεπτικό μου, βλέποντας το θέμα και απο τις 2 πλευρές! Εσύ διαφωνούσες με το να θέλουμε περισσότερες επιλογές, και εδικά στο θέμα του υβριδικού, επειδή δεν συμβαδίζει με την πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ. Εδώ όμως με τον τρόπο που τοποθετείσαι -ο οποίος είναι πολύ σωστός- ξεχωρίζεις πλέον ξεκάθαρα, ότι άλλο τι θέλουμε και άλλο τι μας προσφέρουνε. Γιατί η διαφοροποίησή μας εκεί ήτανε. Οτι εμείς ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ και κάτι άλλο απο την ΤΟΥΟΤΑ. Είναι όμως άλλο να αναλύεις μια πολιτική, και άλλο να κάνεις μια κουβέντα γύρω απο το τι θα ήθελες να έχεις σύμφωνα και με τον ανταγωνισμό! Εδώ λοιπόν που αναλύουμε την πολιτική της, όπως είδες, συμφωνούμε ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου!

Υ.Γ. Καλό θα ήτανε, μιας και κάνουμε μια άκρως ωραία κουβέντα, να λείπουνε τα ειρωνικά γέλια. Μπορούνε όλοι να γελάνε.... Εάν θές λοιπόν, το κόβουμε εδώ, και δεν την συνεχίζουμε την κουβέντα.

Πολύ φιλικά,
Γιάννης

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 11:57
Το avatar του χρήστη T180
T180 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 227
T180 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
/respect Ayrton.

Θα συμφωνησω 101%.

Τη στιγμη που ποσταρουμε εδω, η TOYOTA δαπανα τα περισσοτερα χρηματα απο καθε αλλη αυτοκινητοβιομηχανια σε δεκαδες projects υψηλης τεχνολογιας. Χωρις να ξερουμε τι πλανα υπαρχουν μεσα στο TMC σιγουρο ειναι οτι υπαρχει πληθωρα αναπτυξης καινοτομιων που θα τα δουμε στα αυτοκινητα μας μετα απο μια δεκαετια.

Στο θεμα μαρκετινγκ η TOYOTA εχει δωσει πρωτεραιοτητες. Σε μια αγορα οπως αυτη της Ελλαδας, λειπουν τα αντιστοιχα υψηλου κυβισμου μοντελα, ή και πετρελαιοκινητα που στην Ευρωπη ενδιαφερουν μεγαλυτερο κομματι της αγορας. Και φυσικα οσο μεγαλυτερη ειναι μια αγορα τοσο πιο μελετημενες και εξειδικευμενες κινησεις γινονται απο την TOYOTA. Στη Ρωσια για παραδειγμα, η TOYOTA θα δωσει το Camry, και οχι το Avensis. Και η Toyota στη Ρωσσια εχει επενδυσει πολλα, σε εργοστασια, υποδομες κλπ. Δευτερη σε πωλησεις ειναι, μετα την εγχωρια LADA.

Στην Αμερικη, η Toyota εχει μια τελειως διαφορετικη γκαμα αυτοκινητων αλλα και κινητηρων. Ειναι λογικα ολα αυτα, μιας και ο Αμερικανος αντιλαμβανεται αλλιως το αυτοκινητο απο τον Ευρωπαιο. Στην Νοτια Αφρικη κατασκευαζονται ακομα Land Cruiser του 1980 και τροφοδοτει ολη την Αφρικη, με οχηματα για συγκεκριμενες αναγκες (ταξι για σαφαρι στις σαβανες κλπ).

Ολες αυτες οι κινησεις ειναι μελετημενες αριστα. Οπως μελετημενη ειναι η καταργηση της Celica και του MR2. O πρωην manager της Toyota Motor Europe, Αθανασοπουλος, (νυν της ΔΕΗ!) ειχει πει οτι αν δεν ειμαστε απολυτως σιγουροι οτι ενα project θα εχει 90+% επιτυχια, αυτο δεν θα βγει στη παραγωγη.

Η Celica εχει ονομα βαρυ σαν ιστορια. Προσωπικα πιστευω οτι θα ξαναβγει, και θα ειναι η πιο εντυπωσιακη Celica ολων των εποχων. Και η Supra μπορει να ξαναβγει. Το βεβαιο ειναι, οτι αυτα τα αυτοκινητα, δεν θα εχουν καμμια σχεση με τα βενζινοβορα κτηνη του παρελθοντος, αλλα θα συνδυαζουν επιδοσεις και οικολογια.

Κακα τα ψεμματα. Η Toyota εχει δωσει βαρος στη Lexus. Και μεσα σε λιγα χρονια η Lexus εχει καταφερει να εχει αυτοκινητα τα οποια οχι απλα κοντραρουν Mercedes και BMW αλλα τα ξεπερνανε. Πχ (LS 600h). IS-F και LF-A ειναι ενα μικρο δειγμα της προσπαθεις προσδιορισμου της Lexus με τη ταχυτητα, αλλα και του επαναπροσδιορισμου της TOYOTA με τα sport αυτοκινητα. Μπορει να αποτελουν halo cars , αλλα ειναι μια αρχη.

Η TOYOTA με τις προσφατες συμμαχιες της με ISUZU, SUBARU, και σε συνδυασμο με την αδελφη YAMAHA, εχει προσβαση σε ολες τις πτυχες της συγχρονης τεχνολογιας των αυτοκινητων.
ISUZU πετρελαιοκινητηρες.
SUBARU boxer κινητηρες / τετρακινηση.
YAMAHA υψηλων επιδοσεων βενζινοκινητηρες.

Ο πρωτος συνδυασμος εφερε το πρωτο boxer diesel μοτερ στο Impreza. Ενας δευτερος μιλαει για τετρακινητα Avensis και πισωκινητα Celica, καθως και συνυπαρξη Symmetrical AWD με Hybrid Synergy Drive. Και τελος τα μοτερ Yamaha - Toyota απο το δικυλινδρο του IQ μεχρι το 8 κυλινδρο πενταλιτρο του IS-F. Τελος μη ξεχναμε η δουλεια που εχει γινει στα κιβωτια. Το IS-F εχει πιο γρηγορο κιβωτιο απο την 599GTB και τα mainstream MMT εχουν υπερβολικα χαμηλες καταναλωσεις. Και για την Toyota αυτα δεν ειναι αρκετα, μιας και εχει πει οτι μεχρι το 2010 ολα τα κιβωτια θα αντικατασταθουν απο καινουρια. Οπως και οι κινητηρες VVT-i απο τους Valvematic. Οσο για την υβριδικη τεχνολογια, ηδη κοιταει της μεθεπομενης γενιας μπαταριες (ψευδαργυρου), ενω οπως ολα δειχνουν θα ενσωματωσει μπαταριες λιθιου στο Hybrid Synergy Drive τριτης γεννιας. Και παραλληλα με ολα αυτα, οι κυψελλες καυσιμου εξελισσοντε γοργα ωστε απο το 2020 να οδηγαμε τετοια οχηματα.Και μεσα σε ολα αυτα, υπαρχουν και ολες οι νεες τεχνολογιες σχετικα με τα ηλεκτρονικα συστημα, συστημα παθητικης και ενεργητικης ασφαλειας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 12:56
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ανέπτυξα το σκεπτικό μου, βλέποντας το θέμα και απο τις 2 πλευρές! Εσύ διαφωνούσες με το να θέλουμε περισσότερες επιλογές, και εδικά στο θέμα του υβριδικού, επειδή δεν συμβαδίζει με την πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ. Εδώ όμως με τον τρόπο που τοποθετείσαι -ο οποίος είναι πολύ σωστός- ξεχωρίζεις πλέον ξεκάθαρα, ότι άλλο τι θέλουμε και άλλο τι μας προσφέρουνε. Γιατί η διαφοροποίησή μας εκεί ήτανε. Οτι εμείς ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ και κάτι άλλο απο την ΤΟΥΟΤΑ. Είναι όμως άλλο να αναλύεις μια πολιτική, και άλλο να κάνεις μια κουβέντα γύρω απο το τι θα ήθελες να έχεις σύμφωνα και με τον ανταγωνισμό! Εδώ λοιπόν που αναλύουμε την πολιτική της, όπως είδες, συμφωνούμε ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου!

Υ.Γ. Καλό θα ήτανε, μιας και κάνουμε μια άκρως ωραία κουβέντα, να λείπουνε τα ειρωνικά γέλια. Μπορούνε όλοι να γελάνε.... Εάν θές λοιπόν, το κόβουμε εδώ, και δεν την συνεχίζουμε την κουβέντα.

Πολύ φιλικά,
Γιάννης
φιλε ayrton συνγνωμη....με παρεξηγησες δεν γελασα ειρωνικα.αλλα επειδη δεν μπορουμε να συνενοηθουμε.......κατα πρωτον.σε εκεινο το post το θεμα ηταν η υβριδηκη τεχνολογια.εκει λοιπον εγω συμφωνησα με την τουοτα στην προβολη ενος υβριδικου αυτοκινητου και οχι ας πουμε στην παραγωγη προς το παρων μιας υβριδικης μηχανης και προσαρμογη σε ολα η σε μερικα μοντελα της.εκει εσυ και καποια παιδια ακομα, διαφωνησατε με την πολιτικη της διοτι αλλουνου δεν του αρεσε το prius εμφανισιακα,αλλος γιατι ηθελε παραπανω κυβικα κτλ.αρα μεχρι στιγμης εχουμε οτι εγω συνφωνω ως καταναλωτης με την toyota,εσυ διαφωνεις σε αυτο το θεμα.μετα η συζητηση βγηκε εκτος θεματος.δηλ.οχι σχετικα με το υβριδικα μοντελα,αλλα γιατι η toyota δεν δινει πολλες επιλογες στον καταναλωτη gt,gti,fsi,cabrio,κτλ.σαν την vw για παραδειγμα.ετσι λοιπον ανοιξα αυτο το ποστ.για να γραψει ο καθενας την γνωμη του για την πολιτικη που ακολουθει η toyota και τι θα ηθελε παραπανω απο αυτην.αλλο θεμα εκεινο,αλλο αυτο.εδω λοιπον εχουμε οτι θελεις απο την τουοτα παραπανω επιλογες.σωστος?αν ειναι ετσι λοιπον,διαφωνεις ως καταναλωτης με την toyota,συνφωνης ομως με την στρατηγικη της.δηλ.αν ησουν στελεχος η μετοχος της εταιρειας θα ελεγες ορθα πρατουμε εφοσον εχουμε πωλησεις.ετσι δυσκολα βγαζει ο αλλος ακρη.τελικα συνφωνει? η διαφωνει?επειδη λοιπον μπερδευοντε λιγο τα πραγματα καλο ειναι να πεις αν συνφωνεις η διαφωνης απο την μερια σου ως καταναλωτης.εγω απο την μερια μου δηλ.ως καταναλωτης συνφωνω με την toyota,γιατι αυτα που ζηταω απο ενα αμαξι μου τα παρεχει.πολυ πολυ φιλικα κομις
Παλιά 27-03-08, 13:39
Ayrton Offline:
Administrator

Μα είναι σαφές ποιά είναι η άποψή μου. Δεν νομίζω ότι δημιουργείται κανένα μπέρδεμα, για αυτό κια συμφωνούνε κι άλλα άτομα μαζί μου.

Ως ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, βεβαίως και θα ήθελα να υπήρχανε περισσότερες επιλογές απο την ΤΟΥΟΤΑ. Ποιά είναι η λεπτομέρεια όμως. Ορμώμενος απο την ηλικία σου, και προυποθέτωντας ότι είναι η πραγματική, και με βάση τα όσα έχω γράψει πιο πάνω, είναι πολύ λογικό εσύ να καλύπτεσαι απο την ΤΟΥΟΤΑ! Το ίδιο θα ισχύει και για εμένα σε μερικά χρόνια! Θα με ΥΠΕΡκαλύπτει η ΤΟΥΟΤΑ! Ομως το ότι οι επιλογές της είναι περιορισμένες είναι σαφές και το εξήγησα διεξωδικά πιο πάνω. Στην κατηγορία 20 - 30 Ετών, δεν νομίζω ότι η ΤΟΥΟΤΑ υπάρχει κάν! Οσο αφορά για τις μετέπειτα ηλικίες, υπάρχει και μάλιστα θα έλεγα αρκετά καλή παρουσία της ΤΟΥΟΤΑ. Μην τα βλέπεις όλα μέσα στα στενά όρια του τι ζητάει ο καθένας μεμωνομένα την εκάστοτε στιγμή. Γιατί εγώ όπως βλέπεις το είδα απο πολλές πλευρές. Οχι μόνο απο την δικιά μου. Αλλά και απο την πλευρά της ΤΟΥΟΤΑ, και απο την δικιά μου, εφόσον θα ήμουνα 20+, όμως και όταν θα ήμουνα οικογενειάρχης! Σε κάθε φάση, ζητάς κάτι διαφορετικό (οχι εσύ, γενικός!).

Για αυτό και εσύ λές ότι σε καλύπτει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

Οπως θα καλύπτει και εμένα σε λίγα χρόνια!

Ομως όπως εσύ πολύ καλά τόνισες, εγώ, ΤΩΡΑ, δεν βρίσκω αυτό που ζητάω στην ΤΟΥΟΤΑ. Και αυτό οφείλεται στην πολιτική της. Γιατί δεν απευθύνεται σε εμένα αυτήν την στιγμή. Σε εμένα θα απευθύνεται σε μερικά χρόνια! Οταν εγώ θα ανήκω σε άλλο Target Group. Για αυτό και θέλησα να αναλύσω την πολιτική της απο πολλές πλευρές και όχι απο μια μεμωνομένη πλευρά!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 14:17
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

καλα τα λες και ξεκαθαρα.το θεμα ειναι οτι εγω δεν διαφωνησα στο οτι εσυ θελεις περισοτερες επιλογες απο την toyota οποιαδηποτε ηλικια και να ειχες,αλλα στο οτι ορθος η toyota εβγαλε το prius και οχι υβριδικες μηχανες και να τις τοποθετησει στα τωρινα μοντελα της.
Παλιά 27-03-08, 14:31
Ayrton Offline:
Administrator

Προσωπικά η διαφωνία μου ήτανε γενικός για τις περιορισμένες επιλογές της ΤΟΥΟΤΑ, και όχι τόσο για το Prius (εννοείται βέβαια ότι περιλαμβάνω και αυτό μέσα!). Είναι πιστεύω κακό να αποκλείεις κάποια Target Group, τόσο επιδεικτικά. Δεν μιλάμε για την Φερράρι, η οποία απυθύνεται σε πολύ συγκεκριμένα άτομα. Μιλάμε για την ΤΟΥΟΤΑ. Θα μπορούσε έστω να έφερνε κάποια μοντέλα εκ Ιαπωνίας και στην Ευρώπη.Εστω κατά παραγγελία! Αλλά να τα δίνει σαν επιλογή. Γιατί δεν είναι ότι δεν βγάζει μοντέλα..... Απλά δεν τα φέρνει.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-03-08, 15:01
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

προφανος σου λεει εχω την lexus.αν θελεις γκαζια αλλα και την αξιοπιστια κ ποιοτιτα της toyota τα σκας χοντρα....νομιζω οτι δεν γινεται αλλιως.με λιγα φραγκα με την ζυγαρια να γερνει προσ την ταχητητα,θα χασει η αξιοπιστια,κατι το οποιο η τουοτα δεν το κανει με τιποτα.αν βγει βρωμα για σπασμενες μηχανες σαν κατι αλλες εταιριες....ονοματα δεν λεμε....χαχαχα.στην ιαπωνια θα κανουν χαρακιρι.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Toyota auris facelift - Αντιπροσωπεία Toyota Λαμίας xristosmk TOYOTA AURIS 17 10-12-10 19:24
New Toyota Toyota Corolla XRS 2009 LAKISdj TOYOTA COROLLA E15 19 02-12-10 22:18

Page generated in 0,19506311 seconds (85,13% PHP - 14,87% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com