Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
η πολιτικη της toyota |
|
26-03-08, 17:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
η πολιτικη της toyota
αυτο το ποστ ειναι για να πουμε τις αποψεις μας σχετικα με την πολιτικη που ακολουθει η toyota,αν την βρισκουμε σωστη η οχι,καθως και τι θα θελαμε να κανει η εταιρια παραπανω.ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι σε καμοια εταιρεια στον κοσμο αλλα ουτε θα υπαρξη ποτε αυτο,ολοι οι πελατες τις θα ειναι 100% ευχαρηστημενοι.ακομα και η φεραρι να πουλαγε τα αμαξια τις 15.000 ευρω,θα υπηρχαν ανθρωποι που θα ηθελαν καποια πραγματα παραπανω στην φεραρι τους,η θα ηθελαν κατι αλλο να ειχε καλυτερα αντι να εχει τοση πολυ ταχυτητα ας πουμε.
η αποψη μου εμενα λοιπον προσωπικα για την πολιτικη τις τουοτα ειναι η εξης.πιστευω οτι η εταιρεια βλεπει το μεγαλο μεριδιο αγορας,δηλ.τον μεσο πολιτη.ο μεσος πολιτης ενδιαφερεται συνηθος για ενα καλο γερο αυτοκινητο,που να το εμπιστευεται.ο μεσος πολιτης θελει επισεις να ειναι σιγουρος οτι το αμαξι που θα παρει δεν θα εχει προβληματα μηχανικα η αλλα,δεν εχει τον χρονο αλλα και τα χρηματα κυριως για συχνες επισκεψεις στα συνεργεια.δεν τον ενδιαφερει και πολυ η ταχητητα τα τορμπο και τα πολλα αλογα.τον εδιαφερει πιο πολυ να κρατησει το αμαξι του για τουλαχιστον 6-7 χρονια χωρις προβληματα.προτημαει να παει απο αθηνα ιωαννινα ας πουμε σε 6 ωρες αλλα να φτασει αυτος και η οικογενια του σιγουρα εκει,παρα σε 4 ωρες αλλα να τρεμη το φιλοκαρδι του αν θα του μηνει στο δρομο.με τα παραπανω λοιπον ως μεσος καταναλωτης πιστευω οτι ορθα πρατει η εταιρεια.για να προλαβω και καποιους.ειναι πιο δυσκολο να φτιαξεις ενα αυτοκινητο που αντεχει πολλα χρονια χωρις πολλα προβληματα,παρα ενα απλα γρηγορο αυτοκινητο.το δευτερο το κανει οποιαδηποτε σημερινη εταιρεια.το πρωτο 2,3.τωρα για να ερθω στο δευτερο σκελος.μου αρεσει πολυ το κορολα.δεν θα το αλλαζα με καποιο αλλο μοντελο.μου αρεσει οπως ειναι.δεν θελω παραπανω αλογα,παραπανω τελικη.θελω να παραμεινει ετσι σκυλη.το μονο που θα ηθελα παραπανω απο το αυτοκινητο μου ειναι να ειχε μαμα ενα carpc.χαχαχα...η απλα να επαιζετο μαμα mp3...
26-03-08, 19:19
|
|
Moderator
|
|
|
|
Θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα όσα γράφεις. Επειδή η εποχές είναι δύσκολες και όλοι μας και όχι μόνο οικονομικά είμαστε για φούντο. Όταν κάποιος θέλει να αγοράσει αμάξι επειδή δεν υπάρχει η οικονομική άνεση να το κάνει ξανά συντομα, πιστεύω ότι θα επιλέξει ένα αξιόπιστο αμάξι που να κρατήσει. Αυτό θεωρώ ότι το παρέχει μόνο η τουοτα. Μερικοί θεωρούν ότι τα αυτοκίνητα της τουοτα είναι ακριβά, αλλά μην χαζέψουμε ,είπαμε ότι πληρώνεις παίρνεις.Αυτό που με χαλάει είναι ότι πολύ λίγα για να μην πώ καθόλου, φτιάχνονται στην Ιαπωνία. Δεύτερον τα θεωρώ λίγο φθηνά σε ότι αφορά τα αξεσουάρ και τις ανέσεις. (Δηλαδή τα στανταρ είναι πολύ λίγα, Mp3? Bluetooth? κτλ κτλ). Αυτό που μετράει είναι η αξιοπιστία και σαν τουοτάκηδες είμαστε ευτυχησμένοι
|
26-03-08, 19:20
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Συμφωνω σε ολα αλλα θελω να βγαλει και καποιο σπορ μοντελο...που ειναι τα celica,supra,mr2 οεο????
26-03-08, 19:35
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
καλησπερα λοιπον εγω πηρα ενα auris 1.6 γι ατην ωρα ευχαριστημενος κοντα 6000 χλμ εχω κανει 2 φορες πηγα για μια ρυθμιση στα φωτα. ημουν παιζουδακιας εδω και 6 χρονια και πηγα τουοτα για να γλυτωσω απο συνεργεια.θελω να πιστευω και να ελπιζω οτι εκανα σωστη επιλογη.κατασκευαστηκε τουρκια απο τι μου πανε εκει εχω καποιες επιφυλαξεις αλλα ελπιζω να μου φυγουν και αυτες
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 26-03-08 στις 20:49.
Αιτία: Κεφαλαία...
|
26-03-08, 19:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
συμφωνω με ολα αυτα που λες περι αξιοπιστιας κτλ. αλλα το παραπονο μου εναι οτι αυτη τη στιγμη δεν βγαζει καποιο σπορ μοντελο. ολες η γερμανικες (τις οποιες και δεν χωνευω καθολου) εχουν ξεσκιστει να βγαζουν κατι gt,gti,tsi,σκ@τ@i και η toyota αν δεν με απαταει η μνημη το δυνατοτερο αυτοκινητο που βγαζει αυτη τη στιγμη ειναι γυρω στα 140 ps. που ειναι η toyota με τα supra, mr2 και αλλα τετοια διαμαντια που εβγαζε? δεν νοητε μια εταιρεια με το ονομα της να μην βγαζει ενα καλο σπορ αυτοκινητο τη στιγμη που ο ανταγωνισμος εχει τρελαθει....
|
26-03-08, 19:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παντως δεν ειναι οτι δεν μπορει. τοlexus is-f χτυπαει Μ3 και εγω θα προτιμουσα το is-f
|
|
26-03-08, 20:47
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Φίλε KOMIS ωραία τα γράφεις στο αρχικό σου ποστ και συμφωνώ εν μέρη. Για μένα πολυ απλά η Toyota είναι εταιρεία που παράγει πολυ αξιόπιστα αυτοκίνητα, τίμια, που σέβονται και το τελευταίο Ευρώ που έχει δαπανήσει ο καταναλωτής για να τα αποκτήσει. Και αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων ανεξαρτήτως προέλευσης, ανεξαρτήτως επιδόσεων ή φιλοσοφίας. Σε αυτό λοιπόν το κομμάτι η Toyota έχει ίσως κατακτήσει την κορυφή και δεν το αμφισβητεί κανείς. Δυστυχώς όμως μέχρι εκεί είναι ή κάπου έκει. Και λέω κάπου γιατί στο πακέτο αξιοπιστία, έρχεται να προστεθεί και μια παρα πολυ καλή ποιότητα κατασκευής, φινιρίσματος και αρμονίας υλικών. Τελευταία άφησα το κομμάτι των επιδόσεων, καθώς τα μοτέρ της είναι απο τα κορυφαία σε κάθε κατηγορία που έχουν να ανταγωνιστούν. Η αλήθεια είναι οτι δεν ανέφερα και λίγα πράγματα που θα μπορούσαν κάποιον να κάνουν κάτοχο ενός Toyota, αλλά τα πράγματα είναι μέχρι εκεί. Για το τι λείπει απο τα toyota δεν θα κάτσω να αναλύσω, απλά θα πώ κάτι που ακούγεται αραιά και πού..."Μην κοιτάται αυτούς που πάνε και αγοράζουν τα ευρωπαϊκά, όλοι έχουν και απο ένα..." . Αναλύοντας αυτό καταλαβαίνεις αμέσως τι λείπει απο αυτήν την εταιρεία και κατα την γνώμη μου απο κάθε γιαπωνέζικη. Είναι αυτοκίνητα κατανάλωσης ευρείας και οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοχεύουν ακριβώς εκεί.
26-03-08, 23:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LITHOGRAFOS2002
καλησπερα λοιπον εγω πηρα ενα auris 1.6 γι ατην ωρα ευχαριστημενος κοντα 6000 χλμ εχω κανει 2 φορες πηγα για μια ρυθμιση στα φωτα. ημουν παιζουδακιας εδω και 6 χρονια και πηγα τουοτα για να γλυτωσω απο συνεργεια.θελω να πιστευω και να ελπιζω οτι εκανα σωστη επιλογη.κατασκευαστηκε τουρκια απο τι μου πανε εκει εχω καποιες επιφυλαξεις αλλα ελπιζω να μου φυγουν και αυτες
|
Εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης: ποια η διαφορα του εργοστασιου π.χ της Τουρκιας, με του εργοστασιου της Ιαπωνιας. Μπορει στο ενα εργοστασιο να ειναι οι εργατες τσαπατσουληδες και στο αλλο τυπικοι και τακτικοι αλλα ολα γινονται με ρομποτ και στο τελος το αυτοκινητο περναει απο τεχνικο ελεγχο.
|
26-03-08, 23:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Παντως δεν ειναι οτι δεν μπορει. τοlexus is-f χτυπαει Μ3 και εγω θα προτιμουσα το is-f
|
εννοειτε οτι μπορει και το εχει αποδειξει αλλωστε αυτο ειπα και εγω αλλα το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη δεν βγαζει καποιo γρηγορο gti. δεν εχει κανενα αυτοκονητο σε αυτη την κατηγορια. ισως και να ειναι και η μοναδικη αυτοκινητοβιομηχανια αυτη την στιγμη που δεν εχει στην γκαμα της αυτοκινητο πανω απο 140 ps. μακαρι καποια στιγμη να κανει το μπαμ και να βγαλει κανενα διαμαντι σαν και αυτα που εβγαζε καποτε...
|
|
|
|
27-03-08, 00:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
εννοειτε οτι μπορει και το εχει αποδειξει αλλωστε αυτο ειπα και εγω αλλα το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη δεν βγαζει καποιo γρηγορο gti. δεν εχει κανενα αυτοκονητο σε αυτη την κατηγορια. ισως και να ειναι και η μοναδικη αυτοκινητοβιομηχανια αυτη την στιγμη που δεν εχει στην γκαμα της αυτοκινητο πανω απο 140 ps. μακαρι καποια στιγμη να κανει το μπαμ και να βγαλει κανενα διαμαντι σαν και αυτα που εβγαζε καποτε...
|
δεν βγαζει gti γιατι δεν θελει να βγαλει.το θεωρει τελειωμενη υποθεση.τα tourbo θα σταματησουν να παραγοντε το πολυ σε 5-6 χρονια.μονο σε αγωνες
δρομου και αμα θα τα βλεπετε....οπος εχω πει σε αλλο θεμα,η toyota ειναι μπροστα 10+ χρονια.το μελλον ειναι τα υβριδικα η παρομοια μη ρυπογονα τεχνολογια.θα το επιβαλουν τα κρατη αυτο προκειμενου να σωθει ο πλανητης αλλα και διοτι τα αποθεματα πετρελαιου του πλανητη για καταναλωση θα τελειωσουν περιπου σε 40 χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 27-03-08 στις 12:21.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17741895 seconds (81,38% PHP - 18,62% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|