Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
η μητρικη εταιρια δε νομιζω να ασχοληθει με μενα.τουλαχιστον τωρα. αν κανω εγω εναρξη ως επαγγελματιας απο κει και επειτα τι γινεται?
|
Θα προχωρησεις κανονικα τις τοποθετησεις του υλικου εκει που σου ζητουν.
Παράθεση:
τι θα μου ζητησει η ΔΟΥ?
τι γινεται με το ΙΚΑ μου μετα απο την εναρξη?
αν κανω τη δουλεια σε μια ναυτιλιακη εταιρια τι θα πρεπει να τους κοψω? η παροχη υπηρεσιων που λεμε ειναι το τιμολογιο που για να το κοψω θα πρεπει να εχω κανει εναρξη?
|
Για τα παραπανω καλυτερα να ρωτησεις το Επιμελητηριο, την ΔΟΥ ή καλυτερα εναν λογιστη.
Παράθεση:
αν το κανω τελικα τουλαχιστον στην αρχη θα το κανω παρανομα. γιατι θα πρεπει να με μαθουν οτι παιρνω φτηνα, θα πρεπει να βγαλω καρτες κτλ κτλ...
|
Οταν λες παρανομα εννοεις οτι θα κανεις τοποθετησεις του υλικου χωρις να εχεις κανει εναρξη? ή θα το πουλας?
Παράθεση:
εστειλα mail στον ελληνικο αντιπροσωπο και μου ειπε τιμες. σημαινει οτι θα μπορω να το αγορασω και να το τοποθετω? αν το αγορασω απο αυτον θα τον νοιαζει αμα το ριχνω εγω?
αν τον νοιαζει τι μπορει να μου κανει σε φαση που εγω δεν εχω κανει καποια εναρξη σε αρμοδια ΔΟΥ?
|
Συνηθως, δεν ειναι καποιοςι υποχρεωμενος να αγορασεις καποιο "προιον" απο τον αποκλειστικο αντιπροσωπο της περιοχης του. π.χ. Εχω μια εταιρεια ενοικιασεων αυτοκινητων, δεν ειμαι υποχρεωμενος να αγορασω ΤΟΥΟΤΑ μονο απο την αντιπροσωπεια στην Κορινθο αλλα απο την Λαμια ή απο την Ιταλια κλπ.
Το προβλημα δεν ειναι στην τοποθετηση του υλικου αλλα στην πωληση.