Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
30-10-07, 01:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά δε θέλω να μου πληρώσουν τίποτα από τις ζημιές και ούτε ονειροπολώ ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.Αυτό που με καίει είναι να δουλεψει το αμάξι όπως ήταν μαμά!Τώρα κάνει σαν πετρέλαιο...
|
30-10-07, 01:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Πρέπει να σε αποζημιώσουν κανονικά και το μοτέρ να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.
30-10-07, 01:16
|
|
Administrator
|
|
|
|
Γιατι να μην στις πληωσουν ρε συ?Ετσι τους το πηγες το αμαξι, με τις ζημιες?Γιατι να το παρεις ετσι???
Να το απαιτησεις, και αφου εισαι μεσα στην εγγυηση πρεπει να το παρεις ολοκαινουριο.. Μην ανεχτεις κουβεντα ειλικρινα.
30-10-07, 01:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
|
|
Ξέρετε τι έχω καταλάβει τελευταία?Πως δεν βρίσκεις άκρη με αυτούς και πραγματικά είναι να μη σου τύχει.Θα μου πουν : Και που ξέρουμε εμείς πως δεν ήταν έτσι από πριν το αμαξι σου?Και πολύ απλά δε θα μπορώ να αποδείξω τίποτα.Οπότε κλάφτα...
|
30-10-07, 01:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
Ξέρετε τι έχω καταλάβει τελευταία?Πως δεν βρίσκεις άκρη με αυτούς και πραγματικά είναι να μη σου τύχει.Θα μου πουν : Και που ξέρουμε εμείς πως δεν ήταν έτσι από πριν το αμαξι σου?Και πολύ απλά δε θα μπορώ να αποδείξω τίποτα.Οπότε κλάφτα...
|
Δεν πάει έτσι ρε φίλε.Σου μ?μησαν το αμάξι και θα το αφήσεις έτσι?Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να σε αποζημιώσουν.Στην καλύτερη σου δίνουν και καινούριο αμάξι(αποκλείεται αλλά λέμε τωρα).
30-10-07, 02:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
|
|
Με ποιον τρόπο όμως θα καταφέρω να με αποξημιώσουν?Αξίζει τον κόπο να τους πάω δικαστικώς?Ποιο πολύ θα μου στοιχίσει.
|
30-10-07, 02:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Προτιμάς δηλαδή να κυκλοφορείς με το αμάξι και να λένε''Α η Corolla βγαίνει και σε Diesel?''Δε νομίζω.Αν θες να είσαι και μέσα σου εντάξει και ικανοποιημένος ότι έκανες το καλύτερο για σένα και το αμάξι σου κυνήγησε το.
30-10-07, 02:16
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ειναι δυστυχώς πολύ άσχημο να σου τυχαίνουν τέτοια...και εύχομαι να βρει ο φίλος την άκρη, και να μπορέσει να αποζημιωθεί όπως πρέπει.
Επειδή είμαι και μοτοσυκλετιστής και παρακολουθώ αντίστοιχα φορουμ, θα σου πω να διαβάσεις την παρακάτω ιστορία μήπως και σε βοηθήσει να βρεις κάποια άκρη.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=10556
Απ' ότι έχω καταλάβει δεν είναι και τόσο απλό.
Ευχομαι το καλύτερο...
|
30-10-07, 02:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Αυτή η ιστορία φίλε μου είναι πολύ χειρότερη γιατί κινδύνεψε και ανθρώπινη ζωή.Και σοβαρά μάλιστα.Τελικά το παλικάρι βρήκε άκρη?
30-10-07, 02:38
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ο άνθρωπος κινησε γη και ουρανο απ' ότι κατάλαβα,
απευθυνθηκε όπου μπορούσε από την εδω αντιπροσωπεια μέχρι την μητρική εταιρία στην Ιαπωνία.
Μυνήσεις, αγωγές, πραγματογνώμονες, προστασία καταναλωτή, υπουργεια και δε συμαζεύεται.
Η μοτοσυκλέτα νομίζω ότι εντέλει φτιάχτηκε, αλλά υπάρχουν και θέματα αποζημιώσεων που δεν έχουν τελεσιδικήσει απ' ότι έχω καταλάβει.
Πάντως όσο περισσότεροι έχουν το ίδιο πρόβλημα, μπορούν να κινηθουν όλοι μαζί για καλύτερα αποτελέσματα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16334295 seconds (82,32% PHP - 17,68% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|