Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
20-07-07, 02:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Λοιπόν εγώ έχω να πω μόνο πως έχει τουρμπιστεί 14αρι Ε12 ( όχι του Club) και όπως μου είπε μηχανικός από ΤΟΥΟΤΑ που απλά το είχε κάνει service μια φορά πως είχε 50000 χιλ τουρμπισμένο χωρίς πρόβλημα....όμως , είχε αλλάξει πιστόνια μπιέλες! Λεπτομέρειες δεν ξέρω και έφυγε και ο μηχανικός αυτός και δεν ξέρω που το έιχε φτιάξει.
Επίσης έχω μια ερώτηση...υπάρχει στο club κανείς με 16αρι Ε12 και κομπρέσσορα ?(δε νομίζω αλλά λέω μήπως....)
|
20-07-07, 04:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βασικά τούρμπο η κομπρέσορα δεν πρόκειτε να βάλω, είμαι υπέρ της ατμοσφαιρηκής πίεσης !
απλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να πειράξω ελατήρια , μπιέλες και να αλλάξω τον εγκέφαλο.
βασικά υπάρχει κανείς που να έχει ακούσει για τον megasquirt II ?
|
|
|
20-07-07, 07:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
να αλαξεις τον εγκεφαλο με εναν αγραφο εννοεις?νομιζω οτι πρεπει να κανεις πατεντα με τα καλωδια για να μπει αγραφος (δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια)παραλληλο μπορεις να βαλεις αλλα δεν βλεπω τον λογω αφου ο μαμα εγκεφαλος με μικρο αλαγες μπορει να ανταπεξελθει
.... ελατηρια αφου δεν εχεις δυναμη μεγαλη δεν χρειαζεται να αλαξεις ειναι ηδη ανθεκτικα τα δικα μας..εγω εδω και δεν σκεφτομαι να αλαξω ελατηρια και βαλβιδες(οι βαλβιδες μας λογω vvti ειναι παναλαφρες) ακομα κωστα να ξερεις πως το καπακι του μοτερ μας ειναι σχεδον ιδιο με του 1,8...το μονο που αλαζει ειναι η πολλαπλη και τα μπεκ...να φανταστεις οταν αλαξα μπεκ,μπεκιερα δεν εβαλα του 1,8 αλλα κρατησα την δικια μου-ουτε καν εκκεντροφοροι δεν χρειαζεται να αλαχθουν!!!!!!!!!!
κατι ακομα...οταν ειχα παει παπαδοπουλο του εκανε εντυπωση ποσο μεγαλο ειναι το χταποδι μας(που ποιο κατω σχεδον ενιαια ειναι και ο καταλυτης) για να ξερετε ολοι σας το χταποδι μας στα 1,4 (και στα 1,6 λογικα) ειναι ολοιδιο με του avensis 1,8!!!!!!! οι σωληνωσεις απο κει και περα αλαζουν!
αρα το καλυτερο να αλαξεις σωληνωσεις απο εκει και περα...
κατι αλλο ενα σαν βαρελακι που εχουμε πριν το μεσαιο δεν ειναι καταλυτης...ειναι κουφιο σαν σιλανσιε ενα πραμα!εκει παει αν θελετε απο το χταποδι(και τον καταλυτη που ειναι ενα)ενιαιος σωληνας.....
το αλλο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βαλουμε κομπλε απο μπροστα μεχρι πισω απο τς...και εισαι μαγκας μαμα και χωρις πολυ θορυβο..ελπιζω να σε βοηθησα!
|
20-07-07, 09:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Ευχαρηστώ φίλε.
Πιστεύω οτι οσον αφορά τον εγκέφαλο ίσος δεν θα χρειαστεί να κόψω τίποτα απλά να βάλω έναν αντπτορα απο την εργοστασιακή φίσα στην φίσα του νεου. βασικά αυτός που σκεύτομε είναι 100% προγραμματιζόμενος αλλά έχει την δυνατότητα αυτοπρογραμματισμού και χρήσης πολλαπλών χαρτογραφίσεων που ο ίδιος διμηουργεί ανάλογα με το στυλ οδήγησης. και όπος λένε είναι universal διλαδή πάει σε όλα τα αμάξια.
20-07-07, 09:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
Καλησπέρα !
Σκέφτομαι όταν επιστρέψω Ελλάδα με το καλό να πειράξω λίγο το corollακι να του δώσω μερικά μουλάρια παραπάνω να δώ και εγώ μία άσπρη μέρα !
Επειδή δεν ξέρω και πολλά πράγματα σχετικά με το θέμα του πειράγματος του μοτέρ είπα να πάρω μερικές γνώμες πρώτα.
|
το 1.4 εχεις? ιλεκτρογκαζο ειναι ρε?
|
20-07-07, 10:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
1ον Δεν βγαίνει 1.4 κορολλα με ηλεκτρόγκαζο.
2ον Αυτό το "megasquirt" ρε Κωσταντίνε... δεν σου ακούγεται λιγάκι πρόστυχο? Στην Αμερική είσαι και ξέρεις εσύ....
|
20-07-07, 11:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
[...] Επίσης έχω μια ερώτηση...υπάρχει στο club κανείς με 16αρι Ε12 και κομπρέσσορα ?(δε νομίζω αλλά λέω μήπως....)
|
Κοίτα, εδώ στην Πάτρα, ένα μέλος μας (Κώστας) έχει βάλει κομπρέσσορα TRD στην Ε11 f/l sedan που έχει, ΑΛΛΑ έχει κάνει βάλει επάνω κινητήρα 1,8 από Celica με τα 143 (νομίζω) άλογα. Σύντομα θα κάνουμε και μία παρουσίαση του αυτοκινήτου του και θα μας εξηγήσει με λεπτομέρειες τι ακριβώς έχει κάνει.
20-07-07, 21:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
αρα μπαινει και σε υπερκυβισμενο....
|
21-07-07, 02:56
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
αρα μπαινει και σε υπερκυβισμενο....
|
Λογικά ναι!! Παντως η Corolla του φιλου ειχε τρελλο ηχο...
21-07-07, 08:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
για ποσα αλογα μιλαμε και τι τιμη?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17464995 seconds (82,63% PHP - 17,37% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|