Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
απλα τσακαει!χαμηλωμα ισως να θελε και τους καθρεφτες στο χρωμα του αμαξιου!!!!! ωραιο!
|
Περιμενω spare καθρεφτες για να τους στειλω για βαψιμο. Με το που αλλαξω ζαντα (βλεπε 16 αντι 17) θα το χαμηλωσω κι αλλο το αμαξι γιατι τωρα ειναι στο οριο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Εγώ βλέποντας και αυτό το Paseo, προσπαθώ να καταλάβω για ποιον λόγο δεν προχώρησαν οι πωλήσεις του στην ελληνική αγορά.
|
Θα σου πω εγω φιλε μου. Γιατι ηταν απελπιστικα αδυναμο ειχε τιν κινηση στον λαθος αξονα, εχει χωρους για 2 κανονικα ατομα μπροστα και 2 νανους πισω και σαν καινουργιο η τιμη ηταν φαρμακι (για αμαξι που δεν ειχε καν πισω δισκοφρενα).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman
Εγω λεω οτι ειναι πολυ ομορφο αλλα χρειαζεται κορμο, πιστονια, καπακι και ηλεκτρικα απο Starlet GT για να γινει και γρηγορο.. Και μετα με τον 5E-FTE ποιος τον πιανει!
Κι οταν τελειωσει η Osrav μια ΤΕΙΝ και εισαι αρχοντας..
|
Καλα μες τις Οsrav εκανα μεγαλη λαλακια γιατι τις πληρωσα χρυσες και οταν τις εβαλα διαπιστωσα οτι ηθελα και καινουργια top mounts γιατι τα δικα μου ειχαν γινει "τριμα" και εφτασα παρα 300 κατοσταρικα την τιμη της Tein Flex. Με την πρωτη ευκαιρια παντως θα μπει καινουργια coilover αναρτηση ή Tein Flex ή D2 Racing.
Οσο περι τουρμπο-μετατροπης με το που το ξεχρεωσω 'η θα το κρατησω λιγο ακομα και θα το πουλησω ή θα το τουρμπισω (μαλλον το 2ο κοβω πιο πιθανο)!
Ευχαριστω και παλι ολους για τα καλα σας λογια