Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
led's 1999 Toyota Paseo |
Μηχανικα
Εξατμιση απο καταλυτη και πισω απο την Power-Up Exhausts
Μπουζι Denso Iridium
Φιλτρο K&N στο εργοστασιακο φιλτροκουτι
Αναρτηση
MAD Sportive ελατηρια χαμηλωματος (30mm)
Osrav Sport Kit αμορτισερ (αζωτου/λαδιου, αυτορυθμιζομενα)
Ζαντες 17' Raze R-15
Λαστιχα 205/40/17 Avon ZZ-3 (με αζωτο)
Φρενα
Πισω αξονας απο Glanza V με δισκοφρενα
Χαρακτοι εργοστασιακοι δισκοι Paseo (μπροστα)
Χαρακτοι εργοστασιακοι δισκοι Glanza V (πισω)
Τακακια Ferodo (μπροστα) + Toyota για Glanza V (πισω)
Υγρα φρενων Motul synthetic DOT 5.1
Εξωτερικα
Φιμε μεβρανες και ηλιοπροστασια 3M "Panther CS Black 20"
Kaixen H4 Bi-Xenon H.I.D 8.500K
Βαμμενες κοκκινες δαγκανες (μπρος/πισω)
Πισω αεροτομη Τοyοtα απο Paseo Si
Φαναρια JDM απο Cynos β (εμπρος)
Αφαιρεση πορτοκαλι καλυμματων απο εμπρος φλας και λαμπες Phillips Silvervision
Διαφανα πλευρικα φλασακια απο Corolla
I.C.E
Πηγη Pioneer DEH-7700MP
Ενισχυτης Phoenix Gold QX2150
Ενισχυτης Phoenix Gold XS2300
A/D/S RS12, 12inch subwoofer
Διαιρουμενα ηχεια Peerless Resolution 6 (16.5mm)
Καλωδια Stinger + Phoenix Gold
Aσφαλεια
Αμφιδρομος συναγερμος Elser Gold Series 8530 |
|
|
Author |
Σχόλιο |
Ημερομηνία |
Geo! |
Πολύ ωραίο Pierros!!! Κουκλί!!!!!! |
19-04-07 |
MARMEL |
και μενα μαρεσε το μοντελο αυτο. ειχα ωρει ενα στη γλυφαδα και ψηνομουν πολυ να το παρω.ηταν ασπρο. ηταν τουρμπατο.πατιναριζε ομως. το καναμε βολτε ολα καλα. μολις καθισα στο πισω καθισμα την ωρα που ακουμπουσα την πλατη μου κοπανησα το κεφαλι μου στο πισω τζαμι. ελεος. κι ομως ηταν ο λογος που δε το πηρα... |
19-04-07 |
Pierros |
@Marme: Το σκηνικο με το πισω τζαμι εχει γινει πλεον κλασσικο. Οποτε καθεται καποιος για πρωτη φορα πισω στο αμαξι μου, του λεω με το που μπαινει "Προσεχε το κεφ...(μπαπ)..αλι σου" αλλα ειναι αργα. Παντως εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει και τοσο η ανεση των πισω, το εχω σαν ενα 2θεσιο που στην αναγκη βαζεις και 2-3 ατομα πισω (εχω στριμωξει μεχρι 4). Ωρες ωρες βεβαια ειναι λιγο ενοχλητικο ιδιαιτερα αμα θες να πας πουθενα πιο εξω, δεν ειναι για να μεταφερεις τριτους, αλλα οπως λεω και στους φιλους μου "Ετσι ειναι τα sport αμαξια πισω, στριμοκωλα..." :P |
04-05-07 |
DAMNQQ |
κουκλαρα το πασεο ρε τι να λεμε τωρα... κωλος celica και μουτρο μοναδικο... |
06-02-10 |
Page generated in 0,17429996 seconds (32,48% PHP - 67,52% MySQL) with 16 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:41. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|