Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
13-04-07, 17:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ
Τελικα σημερα το πρωι 09:00 πηγα στον Γιαννιτσα για να δουμε τι εχει.Ευτυχως διαπιστωσαμε οτι τα πισω τακακια απλα σαν να μην υπηρχαν ( καολου γομα ) και τα μπροστα αρκετα φαγωμενα αφου λυπανε ολοκληρα κομματακια .Το περιεργο ειναι οτι με τον θορυβο που εκανε σου πηγαινε με τιποτα το μυαλο στα τακακια . Μου ζητησανε 185 ευρω μαζι με εργσια για ολα τα τακακια .Τελος παντων προ ολιγου τα αλλαξα ολα με ferodo και απλα ξεμπερδεψα.Thmx για τις συμβουλες σας.
|
Πόοοοοοσα????? 185 Ε τακάκια? Τα racing της ferodo έβαλες? Γιατί αν δεν έβαλες αυτά, αλλά τα απλά και πλήρωσες 185....
|
13-04-07, 22:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν τρελαθηκα... τα εβαλα εξω , απλα μου συμπληρωσαν λιγο παραφλου που ηθελα και σηκωθηκα και εφυγα σαν κυριος.
12-06-07, 14:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Τον πρωτοάκουσα αυτόν τον θόρυβο από τότε που αγόρασα το αυτοκίνητο (corolla 1.400, 2005). Ακουγόταν κυρίως όταν ζεσταινόταν λίγο, από τα 40 χλμ/ώρα ως τα 60 χλμ/ώρα, και πιο πολύ όταν φρέναρα. Έμοιαζε σαν πετραδάκι που έχει μπει στο λάστιχο. Στο συνεργείο του Γιαννίτσα δεν μπόρεσαν να τον ακούσουν. Τελικά μετά από λίγο καιρό πέρασε από μόνος του. Όμως πριν από 2 εβδομάδες που το αυτοκίνητο πέρασε το 2ο service του (έχοντας κάνει μόνο 20.000 χιλιόμετρα) μου άλλαξαν και τακάκια. Από τότε ο ίδιος αυτός θόρυβος επανήλθε. Το χειρότερο είναι ότι τη μια φορά έχω την αίσθηση ότι ακούγεται από πίσω δεξιά και την άλλη από μπροστά αριστερά. Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία ή γνωρίζει κάτι ας μου προτείνει κάποια λύση, γιατί αν ξαναπάω στο συνεργείο και δεν ακούσουν τίποτα θα τα ακούσουν από εμένα. HELP.
|
02-07-07, 12:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonica
|
|
και μένα το παρουσιάζει αυτό το πήγα στην ι.πόλις και δεν μπορούσαν να βρούν 2 ώρες το ψάχναν!
στο επόμενο service θα τους το ξαναπώ (30.000km)
|
02-07-07, 13:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Τώρα μπορεί να πω και βλακεία αλλά μήπως κανα ρουλεμάν να τα έφτυσε ;
Αν ήταν το ρουλεμάν βασικά θα το άκουγες συνέχεια αλλά καλού κακού τσέκαρε το.
|
03-07-07, 05:20
|
|
|
|
|
|
Παιδια και εγω το ακουω αυτο και προχτες που το ειχα παει για αλλο λογο τους ειπα να το δουν γιατι ακουω ενα θορυβο. Ο μηχανικος πριν το δει μου ειπε μου ειπε να μην ανησυχω , δεν ειναι τιποτα. Ο θορυβος ακουγεται απο τους δισκους μου ειπε και το κοιταξε για σιγουρια. Δεν ειδε κατι , οποτε το αφησε...
|
06-07-07, 09:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Το ξαναπήγα στο συνεργείο για το θόρυβο. Μου είπαν πως ο θόρυβος οφείλεται στο γεγονός ότι τα νέα τακάκια είναι από οικολογικά υλικά χωρίς αμίαντο. Τα έβγαλαν και τα λείαναν λίγο και τώρα ακούγεται σαφώς λιγότερο. Πάντως ακόμα ακούγεται έστω και λίγο από μπροστά αριστερά, κυρίως όταν πατάω φρένο. Εναλλακτικά μου πρότειναν να αφαιρέσω το τάσι και να τσεκάρω αν ακούγεται ακόμα ο θόρυβος, πράγμα που όμως το θεωρώ τελείως περιττό αφού όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα δημιουργείται από τα τακάκια. Επίσης μου είπαν ότι τα νέα τακάκια είναι πιο μαλακά, οπότε εκτός ότι θα φαγωθούν νωρίτερα, ενδέχεται να μην πιάνουν και το ίδιο καλά με τα προηγούμενα, αλλά και να σφυρίζουν. Καινούρια είναι ακόμα... και ο Θεός βοηθός...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14192009 seconds (79,74% PHP - 20,26% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|